Homepagina » Het Complot » “Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana”
"Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana"

“Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana”

‘Truth, Lies, Diana’ is een nieuw controversieel theaterstuk over de dood van prinses Diana. In het stuk laat de Britse acteur Jon Conway zich kritisch uit over het establishment, de pers en het rechtssysteem.

“Ik denk dat nu het juiste moment is om het verhaal te vertellen,” zei Conway. “De laatste paar jaren heeft het Britse volk het vertrouwen verloren in veel van de dingen die door het establishment zijn gezegd.” Hij pleit voor een heropening van de zaak.

Diana scheidde in 1996 na een huwelijk van 15 jaar van prins Charles. Het jaar daarop kwamen Lady Di en haar vriend Dodi Al-Fayed om bij een auto-ongeluk in Parijs. In het theaterstuk wordt gesuggereerd dat prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, opdracht heeft gegeven tot haar dood en daarnaast zou Diana’s ex James Hewitt de vader zijn van prins Harry.

Een oud-legerofficier was bereid zijn herinneringen aan Diana te delen met Conway. Het stuk is gebaseerd op het nieuwe boek How They Murdered Princess Diana van John Morgan. Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen was de dood van Diana een ongeluk, maar velen zijn er nog steeds van overtuigd dat de prinses is vermoord.

Het lichaam van Diana was vlak na haar dood tot twee keer toe gebalsemd met formaldehyde, volgens sommigen om sporen uit te wissen. Het is in Frankrijk bovendien verboden om een lichaam te balsemen als er later nog een autopsie moet worden verricht.

Hoewel is gezegd dat de chauffeur van Diana dronken was, is er overtuigend bewijs waaruit blijkt dat hij voor de crash nuchter was. Franse en Britse autoriteiten zeiden dat Henri Paul een alcoholist was, terwijl hij vlak voor zijn dood nog was onderworpen aan een uitgebreid medisch onderzoek, waaruit bleek dat zijn lever geen tekenen vertoonde van alcoholmisbruik. Op camerabeelden is te zien dat Paul vlak voordat hij achter het stuurt kruipt alert is, glimlacht en in de lobby van het hotel hurkt om zijn schoenveter te strikken.

De media maakten onterecht melding van ‘paparazzi’, een fout die nooit is rechtgezet. De voertuigen die achter de Mercedes reden waren volgwagens. De paparazzi hadden de tunnel op het moment van de crash nog niet bereikt. Zullen de vragen van mensen die sceptisch zijn over de dood van Diana ooit worden beantwoord?

[MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
6 jaren geleden

En wat is nu het sensationele nieuws?? Echt heel erg oud dit. Was reeds een week na het incident bekend.

pauliu
pauliu
6 jaren geleden

Controversial play about Princess Di’s death betekend vertaald: Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana

Martin
Martin
Reactie op  pauliu
6 jaren geleden

Nee dat betekent , controversieel toneelstuk over prines Diana’s dood…

truthseeker
truthseeker
6 jaren geleden

Het nieuws is dat er nu een theaterstuk komt waarbij een groot publiek kennis gaat maken met een andere versie dan de officiële. Dat lijkt me goed nieuws en ik zie niet in waarom nieuws sensationel zou moeten zijn.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Dit is denkelijk bedoeld om de mensen voor te bereiden dat het Britse Vorstenhuis niet zo “vorstelijk” is als de mensen denken en dat er ook daar nog vele ” skeletons in the cupboard” verborgen zitten.
Aan hun arrogante gedrag kun je zien dat ze ( meestal terecht) overal mee weg te kunnen komen.

rowe
rowe
5 jaren geleden

Het Britse koningshuis is net als de meeste andere koningshuizen, van Duitse komaf (oorspronkelijk het Huis Saksen-Coburg en Gotha). Om bloedlijnen “zuiver” te houden (ivm hun macht en eigendommen) trouwt adel om de paar generaties met elkaar en dan vaak nog met dezelfde bloedlijn. Omdat Diana een zuiverder adelijke bloedlijn had dan Charles, was zij een geschikte kandidaat om voor het nageslacht te zorgen. Zo blijft de macht in deze “Duitse” familie. Diana’s taak zat erop……..

Freyalynn
Freyalynn
4 jaren geleden

Beste Diana and cherish
The fact that you have to go out with my to Dante

x

Check Also

parijs

Parijs: politieagenten zetten helm af terwijl betogers juichen

Dit weekend zijn in Parijs vele duizenden ...

londen

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x