Het Complot

“Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana”

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘Truth, Lies, Diana’ is een nieuw controversieel theaterstuk over de dood van prinses Diana. In het stuk laat de Britse acteur Jon Conway zich kritisch uit over het establishment, de pers en het rechtssysteem.

“Ik denk dat nu het juiste moment is om het verhaal te vertellen,” zei Conway. “De laatste paar jaren heeft het Britse volk het vertrouwen verloren in veel van de dingen die door het establishment zijn gezegd.” Hij pleit voor een heropening van de zaak.

Diana scheidde in 1996 na een huwelijk van 15 jaar van prins Charles. Het jaar daarop kwamen Lady Di en haar vriend Dodi Al-Fayed om bij een auto-ongeluk in Parijs. In het theaterstuk wordt gesuggereerd dat prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, opdracht heeft gegeven tot haar dood en daarnaast zou Diana’s ex James Hewitt de vader zijn van prins Harry.

Een oud-legerofficier was bereid zijn herinneringen aan Diana te delen met Conway. Het stuk is gebaseerd op het nieuwe boek How They Murdered Princess Diana van John Morgan. Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen was de dood van Diana een ongeluk, maar velen zijn er nog steeds van overtuigd dat de prinses is vermoord.

Het lichaam van Diana was vlak na haar dood tot twee keer toe gebalsemd met formaldehyde, volgens sommigen om sporen uit te wissen. Het is in Frankrijk bovendien verboden om een lichaam te balsemen als er later nog een autopsie moet worden verricht.

Hoewel is gezegd dat de chauffeur van Diana dronken was, is er overtuigend bewijs waaruit blijkt dat hij voor de crash nuchter was. Franse en Britse autoriteiten zeiden dat Henri Paul een alcoholist was, terwijl hij vlak voor zijn dood nog was onderworpen aan een uitgebreid medisch onderzoek, waaruit bleek dat zijn lever geen tekenen vertoonde van alcoholmisbruik. Op camerabeelden is te zien dat Paul vlak voordat hij achter het stuurt kruipt alert is, glimlacht en in de lobby van het hotel hurkt om zijn schoenveter te strikken.

De media maakten onterecht melding van ‘paparazzi’, een fout die nooit is rechtgezet. De voertuigen die achter de Mercedes reden waren volgwagens. De paparazzi hadden de tunnel op het moment van de crash nog niet bereikt. Zullen de vragen van mensen die sceptisch zijn over de dood van Diana ooit worden beantwoord?

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
7 jaren geleden

En wat is nu het sensationele nieuws?? Echt heel erg oud dit. Was reeds een week na het incident bekend.

pauliu
pauliu
7 jaren geleden

Controversial play about Princess Di’s death betekend vertaald: Sensationele nieuwe info over de dood van prinses Diana

truthseeker
truthseeker
7 jaren geleden

Het nieuws is dat er nu een theaterstuk komt waarbij een groot publiek kennis gaat maken met een andere versie dan de officiële. Dat lijkt me goed nieuws en ik zie niet in waarom nieuws sensationel zou moeten zijn.

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

Dit is denkelijk bedoeld om de mensen voor te bereiden dat het Britse Vorstenhuis niet zo “vorstelijk” is als de mensen denken en dat er ook daar nog vele ” skeletons in the cupboard” verborgen zitten.
Aan hun arrogante gedrag kun je zien dat ze ( meestal terecht) overal mee weg te kunnen komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x