UFO

Vragen over Roswellincident al 66 jaar onbeantwoord

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Roswell is een driedaags festival van start over de crash van een vermeende vliegende schotel in New Mexico, deze maand 66 jaar geleden.

Begin juli 1947 kwam boven een boerderij in de buurt van Roswell een onbekend object uit de lucht vallen. De boer schakelde de sheriff van Roswell in, die op zijn beurt het Roswell Army Air Field inlichtte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Inlichtingenofficier majoor Jesse Marcel werd belast met het verzamelen van de wrakstukken. Zijn zoon, Jesse Marcel junior, is één van de sprekers tijdens het festival. Hij kreeg destijds als 11-jarige jongen stukken van de UFO te zien.

Hiërogliefen

Hij kreeg onder meer voorwerpen onder ogen die waren voorzien van geometrische symbolen of Egyptische hiërogliefen.

Op 8 juli 1947 liet de Roswell Army Air Field via een persbericht weten dat het leger een gecrashte vliegende schotel had gevonden. In een tweede persbericht werd echter beweerd dat de wrakstukken onderdeel uitmaakten van een weerballon.

Jaren later kwamen verhalen naar buiten over meerdere Roswellincidenten en de vondst van buitenaardse lichamen.

Negen lichamen

In de jaren negentig concludeerde de Amerikaanse luchtmacht dat het materiaal niet afkomstig was van een weerballon, maar was vervaardigd onder Project Mogul, een geheim programma waarmee de Amerikanen de Russische vordering op nucleair gebied trachtten te monitoren.

Doordat het leger eerdere verklaringen keer op keer introk, begonnen steeds meer mensen te twijfelen aan de officiële versie van het verhaal. Bovendien zijn weerballonnen niet voorzien van hiërogliefen of geometrische symbolen.

Op 11 april 2011 maakte de FBI een verslag uit 1950 openbaar waarin een luchtmachtfunctionaris de vondst van drie UFO’s en negen lichamen rapporteert. Hierin staan onder meer de vorm van de objecten beschreven, alsmede de geborgen lichamen in de objecten.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Terwijl Colonel Corso, schrijver van het boek, the Day After Roswell, door vele in de UFO wereld op handen wordt gedragen. Wordt zijn uitspraak net voor zijn dood over NASA en dat mensen niet in de ruimte kunnen reizen door vele in de UFO wereld genegeerd. Terwijl de poll hier op de NIBURU website duidelijk laat zien dat een overgrote meerderheid het officiële verhaal van NASA niet als de waarheid ziet. Jammer dat het zo moeilijk blijkt te zijn de Apollo maanlanding te bespreken zelf voor NIBURU.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

Waarom nog steeds geen Disclosure ?,de hele wereld weet het nu onderhand ,zelfs tot diep in de amazone ,wij de moderne mens weten het als laatste en willen nu eindelijk openheid ,zijn wij nu gek? of de genen die het nog steeds niet toegeven ,dan is de aarden voor hun nog plat !!!!

Predator
Predator
10 jaren geleden

Ik vermoed een hoax.

Hier een onderzoek over UFO’s door Bill Cooper.

http://www.youtube.com/watch?v=5DEiIq9_9OY

Ik geloof eerder Bill Cooper dan dat er daadwerkelijk een buitenaards vliegtuigje hier op aarde gecrasht is. Bill Cooper leeft inmiddels niet meer. Neergeschoten door de politie. Volgens de Amerikaanse regering destijds: ‘The Most Dangerous Radio Host In America..!’. Ja, want niemand mag weten dat er in de toekomst een fake alien invasion gaat plaatsvinden. In scène gezet dus, net als 9/11.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

[quote name=”Predator”]Ik vermoed een hoax.

Hier een onderzoek over UFO’s door Bill Cooper.

http://www.youtube.com/watch?v=5DEiIq9_9OY

Ik geloof eerder Bill Cooper dan dat er daadwerkelijk een buitenaards vliegtuigje hier op aarde gecrasht is. Bill Cooper leeft inmiddels niet meer. Neergeschoten door de politie. Volgens de Amerikaanse regering destijds: ‘The Most Dangerous Radio Host In America..!’. Ja, want niemand mag weten dat er in de toekomst een fake alien invasion gaat plaatsvinden. In scène gezet dus, net als 9/11.[/quote]
Alleen op film ? als ze dat wilde hadden wij er al niet meer over kunnen praten ,als ze komen is het om ons te helpen maar dat willen de 13 niet !

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x