Mens en Dier

PVV oogst kritiek door openlijk afstand te nemen van ‘omvolking’: ‘Stelletje laffe verraders’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Beoogd minister Marjolein Faber (PVV) neemt afstand van de term ‘omvolking’. In een hoorzitting in de Tweede Kamer zei ze dat ze die term eerder beter niet had kunnen gebruiken.

Faber zei dat ze zorgen heeft over de demografische veranderingen in ons land, maar dat het gebruik van de term ‘omvolking’ onjuist en ongewenst is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De omvolkingstheorie wordt gezien als een ‘racistische complottheorie’. De AIVD spreekt van ‘een feitelijk onjuiste complottheorie’. Hoe werkt dat precies?

Door een bewuste strategie van de elite wordt de blanke westerse cultuur vervangen door immigranten en mensen van kleur.

Ongelooflijk

Commentator Eva Vlaardingerbroek is woest. “Ongelooflijk. De PVV van Wilders distantieert zich nu openlijk van de term ‘omvolking’. Stelletje laffe verraders,” zegt Vlaardingerbroek, die spijt heeft ooit op Wilders gestemd te hebben.

Reminder: het woord ‘omvolking’ mag alleen gebruikt worden door mensen die daar vóórstander van zijn. Zo schreef Abdelkader Benali in Trouw: ‘van mij kan de omvolking niet snel genoeg gaan’.

PVV-leider Wilders schrijft op X dat Faber ‘net als de PVV helemaal niets heeft met complottheorieën als omvolking’. Op 22 februari 2020 schreef Wilders op datzelfde medium nog: ‘Geen omvolking, geen gelukzoekers, geen welkom voor half Afrika, maar gewoon Nederland weer voor onze eigen mensen’. Zou hij daar nog een actieve herinnering aan hebben?

pvv

Geen 130 op de snelweg, geen Nexit, geen bezem door de NPO en nu ook al geen omvolking meer.

Geassimileerd door de Borg

Wat er nu gebeurt met de PVV, gebeurde eerder met Martin Bosma toen hij Kamervoorzitter werd. Het was alsof hij geassimileerd werd door de Borg.

Toen ze nog voor Ongehoord Nederland werkte, zag Raisa Blommestijn die koerswijziging daar ook. Toen het kabinet werd gevormd, klonk er in de talkshow van de omroep steeds minder kritiek op NSC, BBB en de VVD. Reinette Klever is zowel beoogd PVV-minister als zakelijk directeur van Ongehoord.

“Het was natuurlijk allang duidelijk dat zij eventueel zitting zou gaan nemen in dat kabinet en dat dat ook de koers vanuit ON! zou veranderen,” zei Blommestijn in ‘De Wereld Is Vierkant’. Ze vraagt zich af of de omroep haar straks ook kritisch gaat bevragen.

Klever is de beoogde minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De achterban van ON! vindt dat dat afgeschaft moet worden. Dat vond zij vroeger zelf ook.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

218 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandra
Sandra
1 maand geleden

Wiens brood men eet,wiens woord men spreekt!!

Fr3BzY
Fr3BzY
1 maand geleden

PVV = Controlled Opposition = reserve bolshevik

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

“Geassimileerd door de Borg”?
Hah! Ten eerste heb ik dat steeds gezegd en van assimilatie is geen sprake.
De PVV was bij mij al net voór de verkiezingen al door de mand gevallen als controlled opposition en nu na de verkiezingen is al mijn twijfel weg. Nu weet ik heus wel dat coalities maken water bij de wijn doen is, zeker als je met vier partijen gaat regeren, maar dat “omvolking” was nog niet eens waardoor ik dit door kreeg. Ik zag ’t al eerder, maar ik zag veel mensen nog steeds als een loops hondje achter Wilders aanlopen. Nog erder dan de “coronaschapen” zelfs.

Nou ja, wat zal ik dan nu tegen de PVV achterban zeggen?
“Goede morgen”… laten we het maar even gepast houden.

Arie S
Arie S
1 maand geleden

Jammer dat hun rug niet recht houden en laten lijden door die smerige linkse kliek die er alles aan doen on de pvv omver te werpen en dan ze zelf weer de macht in handen krijgen .Ook jammer dat ze met de vvd in zee gegaan zijn en met die Pieter Omzicht Geert heeft alles uit handen gegeven .en wat die omvolking betreft je zie het toch onder je ogen gebeuren of is de rest stekenblind

Back to top button
218
0
We lezen graag je reactie!x