BinnenlandCorona

Aantal medicijndoden in Nederland: 17.000-20.000 per jaar. Aantal coronadoden: 17.839

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat op social media een filmpje rond van forensisch arts Selma Eikelenboom die in 2015 in RTL Late Night met een verontrustende boodschap kwam. Ze zei dat er in Nederland jaarlijks 17.000 tot 20.000 doden vallen door medicijngebruik of medische fouten met medicijnen. Dat betekent dat er meer mensen overlijden door medicijnen dan corona. Het officiële aantal coronadoden sinds het begin van de pandemie staat op 17.839. Moet nu het hele land op slot?

Eikelenboom, die wordt ingeschakeld om misdrijven te onderzoeken, verbaast zich over het gebrek aan kennis van de autoriteiten. Volgens haar blijkt uit onderzoeken dat het aantal doden door medicijngebruik erg hoog is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Niemand maakt zich er druk om

In een Amerikaans onderzoek wordt geschat dat er in de VS 225.000 doden per jaar vallen door medische handelingen. Er bestaan daarnaast schattingen waaruit blijkt dat er in de EU jaarlijks 200.000 mensen overlijden door medicijnen. “Ieder jaar worden een kwart miljoen Amerikanen omgebracht door medicijngebruik,” zei Eikelenboom. “Niemand maakt zich er druk om. Dat zijn gewoon keiharde cijfers.”

“Aan die paar moorden wordt een hele hoop aandacht besteed, maar de grote lijnen zijn we als maatschappij gewoon uit het oog verloren,” vervolgde ze. “We gaan gewoon over tot de orde van de dag.”

Makkelijker om van heroïne af te komen dan antidepressivum

Ze zei ook dat er zaken waren waarin ze moest getuigen omdat moeders onder invloed van medicijnen hun kinderen hadden omgebracht. “Het is makkelijker om van de heroïne af te komen dan van een antidepressivum.”

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan S.
Jan S.
2 jaren geleden

Medicijnen zijn een verschrikking, vanwege heftige pijnen in versleten rug methadon gebruikt, na zeer korte tijd ben je verslaafd, afkicken was een hel, je wilt het wel, maar gaat niet. Uiteindelijk toch gelukt met behulp van ander gif. Kan me voorstellen dat mensen een doodswens krijgen. Mijn vriendin, net ontslagen uit het ziekenhuis vanwege herniaoperatie kreeg gisteren van de apotheek dozen insuline, en een voorraad andere ampullen geleverd, waarom?? Omdat de simpele zielen van de apotheek het recept niet kunnen lezen, ging om enkele pijnstillers. De schoonmaakster staat daar medicijnen in te pakken ? Onbegrijpelijk dat er zo mee wordt gerotzooid. Puur winstbejag, schoonmaaksters zijn duur.

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Witte jassen;225000 doden per jaardoor medische handelingen,200000 overlijden door medicijn gebruik,dat noemt men in deze kringen een kunstfout,voor mij zelf denk ik 10 keer na voor het gebruik van paracetamol,en dan praat men over geneeskunde!Eigenlijk hebben de mensen geen prik meer nodig om vermoord te worden.

Karel I
Karel I
2 jaren geleden

Ja zo werkt dat bij deugkneuzerig NSB Nederland. Dubbel moraal en dubbele standaarden. Zo hypocriet als het maar kan.

Anja
Anja
2 jaren geleden

Tja iedereen is er stil van. Eindelijk iemand die de waarheid durft te zeggen aan tafel.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x