Mededelingen

Belangrijke Update: Noodzakelijke Maatregelen tegen Cyberaanvallen

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

In dit artikel gaan we in op de recente technische uitdagingen waar onze website mee te maken heeft gehad en de maatregelen die we genoodzaakt zijn te nemen om de integriteit en beschikbaarheid van onze content te waarborgen.

Extreme cyberaanvallen

De afgelopen periode is onze website geconfronteerd met een golf van cyberaanvallen, variërend van Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen tot HTTP Floods en andere geavanceerde bot-aanvallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze aanvallen hebben een aanzienlijke druk op onze servers gelegd, wat heeft geresulteerd in trage laadtijden en in sommige gevallen zelfs totale ontoegankelijkheid van onze site. Deze situatie is voor ons onacceptabel.

Wij streven ernaar om een betrouwbare bron van informatie te zijn en vinden het essentieel dat jij als lezer ongestoord toegang hebt tot onze artikelen.

Drastische maatregelen: blokkeren van bepaalde landen

Na een grondige analyse van de aanvalspatronen en herkomst, hebben we met spijt in het hart besloten om toegang tot onze website te blokkeren voor gebruikers uit bepaalde landen. Dit betreft landen waarvandaan de meeste aanvallen lijken te komen: Indonesië, Rusland en China.

We realiseren ons dat deze beslissing impact heeft op onze lezers in deze landen. Het was geen makkelijke keuze, maar wel noodzakelijk om de continuïteit en veiligheid van onze website te waarborgen. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

Alternatieve toegangsmogelijkheden

Voor onze lezers in de geblokkeerde landen die toch toegang willen tot onze content, adviseren we het gebruik van een betrouwbare VPN-dienst. VPN’s zoals PIA (Private Internet Access), Nord VPN of ProtonVPN kunnen helpen om de blokkade te omzeilen en toch veilig en anoniem toegang te krijgen tot onze website.

Toekomstige stappen

We blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze website en het versterken van onze cyberveiligheid. Ons doel is om deze blokkades in de toekomst op te heffen, zodra we overtuigd zijn dat de veiligheid van onze website niet langer in het geding is.

We waarderen je begrip en voortdurende steun in deze uitdagende tijden. Onze inzet om jou van betrouwbare en onafhankelijke informatie te voorzien blijft onveranderd.

Versterkte beveiliging via Cloudflare

In aanvulling op de eerder genoemde maatregelen, willen we ook informeren over een nieuwe beveiligingslaag die we hebben geïmplementeerd om onze website nog beter te beschermen tegen ongewenste aanvallen.

Hiervoor gebruiken we de services van Cloudflare, een gerenommeerd beveiligingsplatform dat bekend staat om zijn effectiviteit tegen diverse soorten cyberdreigingen.

Wat betekent dit voor jou als gebruiker?

Hiermee is een belangrijke wijziging doorgevoerd in de manier waarop je toegang krijgt tot onze site. Voortaan zul je bij het bezoeken van NineForNews.nl eerst een ‘captcha’ tegenkomen. Dit is een beveiligingscontrole om te verifiëren dat je een mens bent en geen geautomatiseerde bot.

We begrijpen dat deze extra stap als hinderlijk kan worden ervaren. Echter, gezien de intensiteit en frequentie van de aanvallen die we hebben ervaren, is deze maatregel noodzakelijk gebleken. Het helpt ons om bots effectief te weren en zorgt ervoor dat onze server niet overbelast raakt, waardoor de website toegankelijk blijft voor lezers zoals jij.

Jouw veiligheid en ervaring staan voorop

We willen benadrukken dat deze versterkte beveiligingsmaatregelen zijn genomen met jouw veiligheid en de beste gebruikerservaring in gedachten. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat NineForNews.nl een veilige en betrouwbare bron van informatie blijft voor iedereen.

We blijven de situatie nauwlettend volgen en zullen blijven zoeken naar manieren om de beveiliging van onze website te verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. We waarderen je begrip en geduld in deze kwestie en hopen op jouw blijvende steun.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.

Dank aan onze donateurs

Tot slot willen we onze diepe dankbaarheid uitspreken voor de gulle donaties die we hebben ontvangen. Jouw financiële steun speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van de bovengenoemde maatregelen.

Het is dankzij jouw bijdragen dat we deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze missie om onafhankelijke en betrouwbare informatie te bieden, kunnen voortzetten.

Jouw steun inspireert ons en versterkt ons vermogen om te blijven innoveren en verbeteren. Onze hartelijke dank aan iedereen die heeft bijgedragen; je bent een onmisbaar deel van onze gemeenschap.

 

4.8 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

NineForNews

Algemene en huishoudelijke mededelingen, om onze lezers op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet
Greet
3 maanden geleden

Ik denk niet dat rusland dit doet. Zij zijn juist gebaat bij dit forum. Wat niet wegneemt dat hackers via een russische server jullie aanvallen. Mijn excuses putin, ninefornews heeft geen hekel aan rusland. Chinezen daar in tegen, zijn smeerlappen. Die proberen de gehele wereld over te nemen met hun spionage hightech en alle friettenten enzo….

Dwarsje
Dwarsje
3 maanden geleden

Je zou verwachten dat die aanvallen uit een andere hoek zouden komen. Of wellicht gebruiken ze in een “andere hoek” ook omleidingsroutes via genoemde landen. Desondanks bedankt voor jullie doorzettingskracht en wellicht een aangifte doen bij het O.M.? Ook daar schijnen handige IT-jongens/meisjes te werken.

ralf
ralf
3 maanden geleden

goed bezig, mensen van N4N!
tipje voor makkelijk en gratis VPN: opera browser. die heeft het standaard ingebouwd. maar echt anoniem ben je nooit.
nog een tip: als je youtube zonder al die reclames wil zien: brave browser.

HonkHonk
HonkHonk
3 maanden geleden

Sterkte ermee, ik zal ome vlad even bellen en vertellen dat ze moeten stoppen met die ongein en zich moeten richten op de msm.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x