Bewustzijn

Bram Vermeulen: In den Beginne… (video)

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo vlak voor de feestdagen laten we het programma In den Beginne… van Bram Vermeulen nog even de revue passeren.

Vermeulen groeide op in een ambtenarengezin in Den Haag. Vanaf 1959 werd hij opgeleid tot profvolleyballer en op zijn zestiende verkozen tot spelverdeler van het Nederlands volleybalteam.

In de jaren ’70 werd hij bekend als de creatieve helft van cabaretduo ‘Neerlands Hoop’. Hij schreef en produceerde daarna vele Nederlandstalige songs en ontving in 1995 de Annie M.G. Schmidt-prijs. In januari 2004 ging Bram Vermeulen in het RVU-televisieprogramma In den Beginne… op zoek naar de werkelijke oorsprong van de mens en de zin van het bestaan.

In het programma, dat over het scheppingsverhaal gaat, zei hij hardop: “Jongens, die verhalen zijn letterlijk waar. Maar omdat het te verre kennis is, zijn ze gemythologiseerd door de machthebbers om ze handzaam te houden, werden het wonderen. Het zijn geen wonderen. We kunnen dat allemaal. Het stomme is dat we die weg niet bewandelen. Wat wij doen: we gaan hard werken op een kantoor, we verdienen geld en met dat geld kopen we een fles wijn. Over een omweg gesproken…”

“Op het gebied van healing werkt het net zo. In onze cellen hebben we bepaalde informatie. Nu worden we ziek. Wat gebeurt er dan? Onze cellen krijgen verkeerde informatie. Wat moet ik doen? We moeten proberen in het veld te komen en oude, goede informatie uit het veld halen. Dat doen gebedsgenezers, sjamanen en handopleggers. Ze hebben een connectie met het veld en geven jou de juiste informatie terug waardoor je geneest. De enige juiste manier van genezen. Wat hebben wij bedacht? Met dat geld dat je creëert, koop je paracetamol en dan heb je geen pijn meer.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Naafs
Peter Naafs
8 jaren geleden

Prachtig verhaal,geweldig mens.
Hij heeft mijn ogen geopend door deze voorstelling.

S0M30N3
S0M30N3
8 jaren geleden

Te gek niburu! Dit is pas een artikel om weer te herhalen, veel respect voor deze man (hij durfde te “denken”). Ook door hem ben er dieper ingegaan het verhaal. Sumerians oh jah verschillende bronnen gekeken en deze mensen bestonden idd met hun mooie kleitabletten, die niemand “zogenaamd” weet. Danku niburu voorde herhaling, misschien dat er meer mensen hierdoor wakker worden geschud!

mood
mood
8 jaren geleden

Alleen jammer dat er nog niemand op die manier is genezen….

pietje
pietje
8 jaren geleden

Jaren geleden gezien maar ga nog een keer kijken geweldig ! Hij durfde voor zijn mening uit te komen jammer dat hij zo vroeg moest vertrekken ! Maar hij heeft een boodschap achtergelaten in iedergeval ! Eeen boodschap om heel erg over na te denken voor ons allemaal !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x