Bewustzijn

Bram Vermeulen: In den Beginne… (video)

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo vlak voor de feestdagen laten we het programma In den Beginne… van Bram Vermeulen nog even de revue passeren.

Vermeulen groeide op in een ambtenarengezin in Den Haag. Vanaf 1959 werd hij opgeleid tot profvolleyballer en op zijn zestiende verkozen tot spelverdeler van het Nederlands volleybalteam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de jaren ’70 werd hij bekend als de creatieve helft van cabaretduo ‘Neerlands Hoop’. Hij schreef en produceerde daarna vele Nederlandstalige songs en ontving in 1995 de Annie M.G. Schmidt-prijs. In januari 2004 ging Bram Vermeulen in het RVU-televisieprogramma In den Beginne… op zoek naar de werkelijke oorsprong van de mens en de zin van het bestaan.

In het programma, dat over het scheppingsverhaal gaat, zei hij hardop: “Jongens, die verhalen zijn letterlijk waar. Maar omdat het te verre kennis is, zijn ze gemythologiseerd door de machthebbers om ze handzaam te houden, werden het wonderen. Het zijn geen wonderen. We kunnen dat allemaal. Het stomme is dat we die weg niet bewandelen. Wat wij doen: we gaan hard werken op een kantoor, we verdienen geld en met dat geld kopen we een fles wijn. Over een omweg gesproken…”

“Op het gebied van healing werkt het net zo. In onze cellen hebben we bepaalde informatie. Nu worden we ziek. Wat gebeurt er dan? Onze cellen krijgen verkeerde informatie. Wat moet ik doen? We moeten proberen in het veld te komen en oude, goede informatie uit het veld halen. Dat doen gebedsgenezers, sjamanen en handopleggers. Ze hebben een connectie met het veld en geven jou de juiste informatie terug waardoor je geneest. De enige juiste manier van genezen. Wat hebben wij bedacht? Met dat geld dat je creëert, koop je paracetamol en dan heb je geen pijn meer.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Naafs
Peter Naafs
10 jaren geleden

Prachtig verhaal,geweldig mens.
Hij heeft mijn ogen geopend door deze voorstelling.

S0M30N3
S0M30N3
10 jaren geleden

Te gek niburu! Dit is pas een artikel om weer te herhalen, veel respect voor deze man (hij durfde te “denken”). Ook door hem ben er dieper ingegaan het verhaal. Sumerians oh jah verschillende bronnen gekeken en deze mensen bestonden idd met hun mooie kleitabletten, die niemand “zogenaamd” weet. Danku niburu voorde herhaling, misschien dat er meer mensen hierdoor wakker worden geschud!

mood
mood
10 jaren geleden

Alleen jammer dat er nog niemand op die manier is genezen….

pietje
pietje
10 jaren geleden

Jaren geleden gezien maar ga nog een keer kijken geweldig ! Hij durfde voor zijn mening uit te komen jammer dat hij zo vroeg moest vertrekken ! Maar hij heeft een boodschap achtergelaten in iedergeval ! Eeen boodschap om heel erg over na te denken voor ons allemaal !

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x