Binnenland

Lezing komt Volkskrant op kritiek te staan: ‘Wat een idiote en lasterlijke complotten worden hier verspreid!’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans kreeg de afgelopen jaren veel kritische reacties op zijn artikelen over corona. Hij toonde er enkele tijdens een lezing bij het UMC Utrecht. Iemand schreef bijvoorbeeld: “Blind blijft u achter deze RIVM-dictatuur aanlopen zonder of met amper enige kritiek.”

“Het gekke is: dit is van hele normale Volkskrant-lezende mensen,” zei Keulemans.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hoe komt dat nou?” vroeg hij. Het makkelijke antwoord en een intuïtieve verklaring die ‘heel veel, vooral medische mensen’ geven: het komt omdat het publiek werd gehersenspoeld, mensen werden gehypnotiseerd door al die desinformatie, het komt door de desinformatie, aldus de wetenschapsredacteur.

“Je had een aantal kwaadaardige, kwaadwillende ijdeltuiten, mensen met donatieknoppen op hun websites die er zelf beter van wilden worden en die desinformatie zijn gaan rondpompen voor eigen gewin, voor politiek gewin, om hun achterban tevreden te stellen,” zei Keulemans, terwijl hij afbeeldingen liet zien van Tucker Carlson, immunoloog Theo Schetters en uitvinder van de mRNA-vaccinatietechniek Robert Malone.

Wat een idiote en lasterlijke complotten worden hier verspreid

Hij noemde zelf nog Thierry Baudet, ‘die dat natuurlijk heel duidelijk heeft gedaan’.

“Het werd ook nog extra aangezwengeld door die sociale media waardoor informatie heel snel kan rondgaan,” voegde hij toe.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer reageert: “Volkskrant beweert tijdens een lezing bij UMC Utrecht, zonder inhoudelijke onderbouwing, dat vaccin-experts Robert Malone en Theo Schetters ‘desinformatieverspreiders’ zijn die dit zouden doen voor ‘eigen gewin’.  Wat een idiote en lasterlijke complotten worden hier verspreid!”

“Broodschrijvers,” voegt statisticus Herman Steigstra toe.

Er werd niks ‘achtergehouden’

Eerder vroeg iemand aan Keulemans: “Dus de wetenschappers die ernstige bijwerkingen van het Mexicaanse griepvaccin achterhielden waren heel eerlijk? En tijdens de varkensgriep waren ze ook heel eerlijk?”

De Volkskrant-journalist vond dat een ‘nogal stupide vraag’. “Er werd niks ‘achtergehouden’, de bijwerking (narcolepsie) was extreem zeldzaam en is lastig te herkennen. Daarom duurde het een tijd voordat het werd opgemerkt,” beweerde Keulemans.

In september 2018 berichtte de NOS dat farmaceut GSK midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, informatie achterhield over een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen. De NOS baseerde zich op een artikel in het medische vakblad The BMJ.

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
9 maanden geleden

KLIMAAT, CORONA, STIKSTOF, ENERGIE, MASSA IMMIGRATIE, LGBT, LEUGENS, OORLOG, UFO`S, FALSE FLAG.
Dit komt allemaal uit dezelfde hoge hoed!

Johan
Johan
9 maanden geleden

Hoop dat die sukkel wel gevaccineerd is en alle boosters gehad heeft.

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

just folow the money . al deze gasten die hoog van de toren blazen zonder een kritische vraag te kunnen beantwoorden verdienen MEGA aan deze hoax .en de volgende hoax zijn ze al mee bezig ..

Kabonkel
Kabonkel
9 maanden geleden

Bron RIVM:
Epidemiologische situatie COVID-19 in Nederland
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu – RIVM 19 mei 2020, 10:00 Samenvatting
Tot en met 19 mei 10:00 uur zijn er in Nederland in totaal 44249 COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM. Van alle gemelde patiënten is de helft 60 jaar of ouder. Tot nu toe zijn 11613 van de gemelde patiënten opgenomen in het ziekenhuis en 5715 overleden. De helft van de opgenomen patiënten is 69 jaar of ouder, bij de overleden patiënten was de helft 82 jaar of ouder.

Bron Nivel:
Griep 2018
>9500 overlijdens en 16.000 ziekenhuisopnames.

Weltrusten!!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x