BinnenlandCorona

Het verzet groeit: Provinciale Staten van Zeeland vinden 2G en coronapas op werk helemaal geen goed idee

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ruime meerderheid van de Provinciale Staten van Zeeland heeft zich vrijdag uitgesproken tégen de invoering van het 2G-systeem en de coronapas op het werk. Forum voor Democratie had een motie ingediend om aan Den Haag een signaal af te geven.

Zelfs het CDA, de grootste fractie in de Provinciale Staten, sprak zich uit tegen de kabinetsplannen. “Wij hebben onze zorgen hierover en die willen wij uitspreken,” zei fractievoorzitter Hannie Kool.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De motie is ingediend door Martin Bos (FVD), Fred Walravens (FVD), Robert Brunke (Pro Zeeland) en Robert Koevoets (Pro Zeeland). Zij wijzen erop dat er door de invoering van een coronapas op de werkvloer ‘nog meer tweedeling in de maatschappij ontstaat’ en dat een dergelijke maatregel ‘een forse inbreuk is op de persoonlijke levenssfeer’.

Het gaat niet om de volksgezondheid

Het viertal schrijft verder dat het invoeren van een coronapas voor werknemers of een 2G-systeem ‘alleen maar zorgt voor schijnveiligheid, aangezien gevaccineerde personen alsnog besmet kunnen raken met het coronavirus en anderen hiermee ook weer kunnen besmetten’. Ze wijzen er bovendien op dat bepaalde personen hun werk dan niet meer kunnen uitvoeren.

“Het gaat niet om de volksgezondheid. Duidelijk! Het gaat uiteindelijk ook niet om het spekken van de farmaceutische industrie. Doel van het coronatoegangsbewijs is meer controle over het volk inzake alle aspecten van het leven. Het net gaat zich sluiten. Weg met de QR-code!” schrijft Statenlid Bos op Twitter.

Je kunt ook te ver gaan

Walravens voegt toe: “Je kunt ook te ver gaan, Hugo de Jonge en Mark Rutte.” Hij vindt dat De Jonge weg moet. “Wat heet, hij had allang weg moeten zijn. Maar het is nooit te laat voor je eerste goede besluit, Hugo. Het volk wil je niet meer.”

Forum voor Democratie Zeeland schrijft op Facebook: “2G? Een coronapas op het werk? Rutte en De Jonge mogen daar dan op koersen, de Provinciale Staten van Zeeland vinden dat helemaal geen goed idee.”

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilbert.
Wilbert.
2 jaren geleden

Helemaal de waarheid. Ik ben het gelieg van de mainstream media helemaal zat met hun leugens . En ben ook de regering zat met hun leugens en hun onderdrukking van de Nederlandse bevolking.

Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Dat er vele provincies mogen volgen!!!

Klaas Waak
Klaas Waak
2 jaren geleden

Rise and shine Provinciale Staten van Zeeland! ?

Boink
Boink
2 jaren geleden

Wordt tijd om ze één voor één van de straat te plukken !!

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x