Homepagina » Paranormaal » Fitnesstrainer zegt geest te hebben vastgelegd op 800 jaar oude begraafplaats. Bekijk hier het filmpje
Fitnesstrainer zegt geest te hebben vastgelegd op 800 jaar oude begraafplaats. Bekijk hier het filmpje

Fitnesstrainer zegt geest te hebben vastgelegd op 800 jaar oude begraafplaats. Bekijk hier het filmpje

Een fitnesstrainer claimt met zijn camera een geest te hebben vastgelegd op een 800 jaar oude begraafplaats. Dat schrijft Yahoo.

In onderstaande video is een spookachtige figuur te zien die op Tony Ferguson afkomt terwijl hij een bezoek brengt aan het kerkhof bij St Mary’s Church in het Engelse Hampshire.

Tony, die tevens paranormaal onderzoeker is, zei dat hij besloot de begraafplaats te onderzoeken nadat hij van mensen die er kwamen berichten had gekregen over een ‘negatieve aanwezigheid’.

‘Suizend’ geluid

“Ik onderzoek normaal gesproken geen begraafplaatsen,” zei hij. “Ik geloof niet dat het er spookt, simpelweg omdat er mensen begraven liggen.”

“Maar enkele mensen voelden een negatieve aanwezigheid toen ze een bezoek aan het kerkhof brachten en dat maakte hen ongemakkelijk,” voegde hij toe.

De 33-jarige Tony zei dat hij een ‘suizend’ geluid hoorde toen hij het kerkhof binnenging. Dat zou volgens hem de geest kunnen zijn geweest.

Weerhouden

Deze geest probeert mensen er volgens hem van te weerhouden de begraafplaats te zoeken.

Als kind zag Tony geesten van een man en een jong meisje in het huis van zijn opa.

Toen hij als volwassene alleen maar meer paranormale ervaringen begon te krijgen, raakte hij ervan overtuigd dat zijn energie geesten aantrekt.

Bekijk de beelden hieronder:

[Yahoo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Een paranormaal onderzoeker die zegt,,ik geloof niet dat het er spookt, simpelweg omdat er mensen begraven liggen,, wat een rare opmerking …Juist op begraafplaatsen kom je wel eens geesten tegen dat hoeft helemaal niet negatief te zijn, maar kan altijd…… ik vind begraafplaatsen mooi, zelfs als ik in het buitenland ben ga ik even kijken. en voelen of het wat te vertellen heeft……. Maar ik ga niet liggen, ik ga het vuur in……. op het filmpje zie je inderdaad energie langskomen, maar ja alleen als je daar staat kan je invoelen wat het vertelt of is de man gewoon geschrokken ….. Als hij echt paranormaal is kan hij vragen te vertrekken , mooier is om aan het licht te vragen, haal die man hier weg ! Dat lees ik trouwens zelden……..

  7 likes
 • Maarten V schreef:

  Gewoon een onscherp beeld van een mot die voorbij de cameralens vliegt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  archeologen

  Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

  Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

  professor

  ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

  Neil Ferguson, de professor die de Britse ...

  >