Paranormaal

Fitnesstrainer zegt geest te hebben vastgelegd op 800 jaar oude begraafplaats. Bekijk hier het filmpje

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een fitnesstrainer claimt met zijn camera een geest te hebben vastgelegd op een 800 jaar oude begraafplaats. Dat schrijft Yahoo.

In onderstaande video is een spookachtige figuur te zien die op Tony Ferguson afkomt terwijl hij een bezoek brengt aan het kerkhof bij St Mary’s Church in het Engelse Hampshire.

Tony, die tevens paranormaal onderzoeker is, zei dat hij besloot de begraafplaats te onderzoeken nadat hij van mensen die er kwamen berichten had gekregen over een ‘negatieve aanwezigheid’.

‘Suizend’ geluid

“Ik onderzoek normaal gesproken geen begraafplaatsen,” zei hij. “Ik geloof niet dat het er spookt, simpelweg omdat er mensen begraven liggen.”

“Maar enkele mensen voelden een negatieve aanwezigheid toen ze een bezoek aan het kerkhof brachten en dat maakte hen ongemakkelijk,” voegde hij toe.

De 33-jarige Tony zei dat hij een ‘suizend’ geluid hoorde toen hij het kerkhof binnenging. Dat zou volgens hem de geest kunnen zijn geweest.

Weerhouden

Deze geest probeert mensen er volgens hem van te weerhouden de begraafplaats te zoeken.

Als kind zag Tony geesten van een man en een jong meisje in het huis van zijn opa.

Toen hij als volwassene alleen maar meer paranormale ervaringen begon te krijgen, raakte hij ervan overtuigd dat zijn energie geesten aantrekt.

Bekijk de beelden hieronder:

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Een paranormaal onderzoeker die zegt,,ik geloof niet dat het er spookt, simpelweg omdat er mensen begraven liggen,, wat een rare opmerking …Juist op begraafplaatsen kom je wel eens geesten tegen dat hoeft helemaal niet negatief te zijn, maar kan altijd…… ik vind begraafplaatsen mooi, zelfs als ik in het buitenland ben ga ik even kijken. en voelen of het wat te vertellen heeft……. Maar ik ga niet liggen, ik ga het vuur in……. op het filmpje zie je inderdaad energie langskomen, maar ja alleen als je daar staat kan je invoelen wat het vertelt of is de man gewoon geschrokken ….. Als hij echt paranormaal is kan hij vragen te vertrekken , mooier is om aan het licht te vragen, haal die man hier weg ! Dat lees ik trouwens zelden……..

Maarten V
Maarten V
4 jaren geleden

Gewoon een onscherp beeld van een mot die voorbij de cameralens vliegt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x