Gezondheid

Geval van mazelen blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat New Hampshire raakte recentelijk een kind besmet met mazelen. De autoriteiten hebben nu vastgesteld dat het geval waarschijnlijk is veroorzaakt door een reactie op het vaccin zelf.

Onderzoekers hebben na laboratoriumtests geconcludeerd dat het besmette kind hoogstwaarschijnlijk ziek is geworden door het BMR-vaccin.

“Om die reden worden verdere volksgezondheidsmaatregelen opgeschort,” liet het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring weten.

Vijf procent

Het is goed mogelijk dat het kind de ziekte nooit heeft opgelopen.

Gezondheidsfunctionarissen wijzen erop dat ongeveer vijf procent van de individuen die de BMR-prik ontvangen, last krijgt van koorts en huiduitslag. Big Pharma wil dit gegeven liever onder het tapijt vegen, schrijft Shane Trejo voor Big League Politics.

Dit nieuws komt de mensen die zich inzetten voor verplicht vaccineren erg ongelegen.

Big Pharma

Onlangs schreef columnist Frank Bruni nog in de New York Times dat antivaxxers ‘leven in een duistere wereld vol complotten waarin niets is wat het lijkt’.

Deze mensen worden vaak op de één of andere manier gefinancierd door Big Pharma, schrijft Trejo.

Minder hysterisch

Hij merkt op dat het geval in New Hampshire er mogelijk voor gaat zorgen dat er wat minder hysterisch op de mazelen zal worden gereageerd.

Op dezelfde manier werden mensen bang gemaakt voor H1N1 en ebola zodat ze braaf doen wat je zegt, aldus Trejo.

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd onterecht gesproken van een uitbraak.

[Big League Politics]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dommelectueel
Dommelectueel
3 jaren geleden

Als je niet hoort tot een een kring van ingewijden krijg je never nooit niet medicijnen die “echt” werken. Het is die figuren zelfs verboden om naar de normale apotheek te gaan. Wat daar verstrekt wordt is rommel.
Stond er toevallig bij toen zo’n figuur zich versprak.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

@Dommelectueel, – Stond er toevallig bij toen zo’n figuur zich versprak.-

Wie waar wat waarom ? Kun je daar eens wat specifiekere informatie over geven ?

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Kijk naar deze aangrijpende documentaire VAXXED onder aan volgend artikel. Onvoorstelbaar dat dit mogelijk is in de huidige wereld.

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14103:tijd-om-terug-te-slaan-in-de-vaccinatieoorlog&catid=17:gezondheid&Itemid=30

shadow1100
shadow1100
3 jaren geleden

Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
Kassa!!!!
De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x