Homepagina » Gezondheid » Geval van mazelen blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen
Mazelenuitbraak blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen

Geval van mazelen blijkt te zijn veroorzaakt door het vaccin zelf. Dit wil Big Pharma liever onder het tapijt vegen

In de Amerikaanse staat New Hampshire raakte recentelijk een kind besmet met mazelen. De autoriteiten hebben nu vastgesteld dat het geval waarschijnlijk is veroorzaakt door een reactie op het vaccin zelf.

Onderzoekers hebben na laboratoriumtests geconcludeerd dat het besmette kind hoogstwaarschijnlijk ziek is geworden door het BMR-vaccin.

“Om die reden worden verdere volksgezondheidsmaatregelen opgeschort,” liet het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring weten.

Vijf procent

Het is goed mogelijk dat het kind de ziekte nooit heeft opgelopen.

Gezondheidsfunctionarissen wijzen erop dat ongeveer vijf procent van de individuen die de BMR-prik ontvangen, last krijgt van koorts en huiduitslag. Big Pharma wil dit gegeven liever onder het tapijt vegen, schrijft Shane Trejo voor Big League Politics.

Dit nieuws komt de mensen die zich inzetten voor verplicht vaccineren erg ongelegen.

Big Pharma

Onlangs schreef columnist Frank Bruni nog in de New York Times dat antivaxxers ‘leven in een duistere wereld vol complotten waarin niets is wat het lijkt’.

Deze mensen worden vaak op de één of andere manier gefinancierd door Big Pharma, schrijft Trejo.

Minder hysterisch

Hij merkt op dat het geval in New Hampshire er mogelijk voor gaat zorgen dat er wat minder hysterisch op de mazelen zal worden gereageerd.

Op dezelfde manier werden mensen bang gemaakt voor H1N1 en ebola zodat ze braaf doen wat je zegt, aldus Trejo.

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd onterecht gesproken van een uitbraak.

[Big League Politics]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Als je niet hoort tot een een kring van ingewijden krijg je never nooit niet medicijnen die “echt” werken. Het is die figuren zelfs verboden om naar de normale apotheek te gaan. Wat daar verstrekt wordt is rommel.
  Stond er toevallig bij toen zo’n figuur zich versprak.

  15 likes
 2. @Dommelectueel, – Stond er toevallig bij toen zo’n figuur zich versprak.-

  Wie waar wat waarom ? Kun je daar eens wat specifiekere informatie over geven ?

  6 likes
 3. Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  2 likes
 4. Kijk naar deze aangrijpende documentaire VAXXED onder aan volgend artikel. Onvoorstelbaar dat dit mogelijk is in de huidige wereld.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14103:tijd-om-terug-te-slaan-in-de-vaccinatieoorlog&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...