Homepagina » UFO » UFO of raket? Mysterieuze lichten massaal gezien boven Midden-Oosten (video)

UFO of raket? Mysterieuze lichten massaal gezien boven Midden-Oosten (video)

Een ruimteschip boven Israël? Een satelliet of een Russische ballistische raket? De politie werd overspoeld door telefoontjes met betrekking tot een ongeïdentificeerd object dat donderdag boven het Midden-Oosten is gezien.

Het mysterieuze spiraalvormige object draaide rond, gaf licht en had een lange staart. Verschillende getuigen plaatsten video’s op YouTube.

Het vreemde fenomeen is onder meer gemeld in Georgië, Armenië, Turkije, Libanon, Jordanië en andere landen in de regio. Het Israëlische defensieleger zei in een verklaring niet op de hoogte te zijn van operaties in het gebied.

Ballistische raket

Sommige astronomische experts speculeerden dat het object een satelliet was die in een baan om de aarde was geëxplodeerd, meldt de Times of Israel. De krant citeerde ook een Libanees bericht dat het zou gaan om de overblijfselen van een meteoriet.

De vooraanstaande Israëlische astronoom Dr. Yigal Pat-El, voorzitter van de Israëlische Vereniging voor Astronomie en directeur van een sterrenwacht, vertelde aan de krant Ediot Ahronot dat het object mogelijk een ballistische raket was.

“De raket is waarschijnlijk onbestuurbaar geworden en de mensen hebben wellicht de overblijfselen en de brandstof gezien. De raket bereikte een hoogte van 200-300 kilometer en is daarom gezien vanuit zo veel verschillende locaties,” zei hij tegen de krant.

Volgens Pat-El is het geen meteoor geweest: “Het leek op een klein object dat plotseling groter werd en spiraalvormige bewegingen maakte. Na enige momenten veranderde het in een wolk. Het leek op een object dat hoog boven de grond vloog en vervolgens uiteenviel.”

Vermoedens dat het oplichtende object een raket zou kunnen zijn werden versterkt door een verklaring van het Russische ministerie van Defensie waarin stond dat het land op succesvolle wijze een strategische intercontinentale ballistische Topol-raket had gelanceerd.

Zeldzaam natuurfenomeen

De raket zou vanuit de Russische oblast Astrachan zijn gelanceerd en raakte een hypothetisch doelwit in een testgebied in Kazachstan, op 3500 kilometer van de noordelijke Israëlische grens. Theoretisch is zo’n lancering volgens MSNBC waar te nemen in gebieden in het Midden-Oosten en de Kaukasus.

Een ander Israëlisch televisiestation citeerde een hooggeplaatste bron binnen het leger die zei dat het incident een zeldzaam natuurfenomeen zou kunnen zijn geweest. Andere media vergeleken het verschijnsel met het spiraalvormige licht boven Noorwegen in 2009.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Het gaat nu echt beginnen…. dit doet erg veel mij denken aan de aangekondigde revelatie van Maytrea…

  0 likes
 2. Doet een beetje aan vuurwerk denken, zo’n voetzoeker,die draait ook rond en schiet dan weg en brand de restjes op.
  Hoe dan ook het is iets dat verbrand op het eind.

  0 likes
 3. Ja een voetzoeker op kilometers hoogte welke zo groot te zien is….open your mind!

  0 likes
 4. Dat 1e filmpje, dat rook-staart achtige onderin..
  Het lijkt op rook. Maar denk logisch, rook geeft geen licht.
  Die intensie van licht die het heeft kan ‘aards’ alleen verklaard worden doordat men er een schijnwerper op gericht zou hebben..

  Wat me ook zeer onwaarschijnlijk lijkt…

  Ik hoop echt dat dit voorbode’s zijn.
  En ja, ik ben het eens met meerder mensen hier op het gebied dat we zelf de verandering moeten brengen..

  Máár….

  0 likes
 5. Dat lukt ons niet zo maar. Hulp van buitenaf zal zoals ik het zie ons enige redmiddel zijn. Niet genoeg mensen zijn wakker om massaal verandering in onze levenswijze te brengen..
  Als zij eindelijk zich eens bekend maken, kan men niet meer om de aloude vraag ‘zijn we alleen in het universa’ heen.
  Alleen al met dat aspect, en natuurlijk hun kennis verandert de kijk van de mensen die nog niet dermate ‘wakker’ zijn.
  Mensen die nog te druk bezig zijn met hun tunnelvisie geregeerde leven.

  Wees eerlijk, hoe spiritueel machtig wij ook zijn, zonder hun in menging zie ik een wereldwijde vrede volle veranderingen niet zo maar gebeuren.

  Hoe leuk en aardig het feit ook is, dat wij erg krachtig zijn. Niemand kan zonder de hulp van een ander, dat is arrogantie..

  Alles gebeurt met een reden, dus dit ook.
  Er zijn nou eenmaal hogere krachten aan het werk, dingen waar wij nog geen vat op hebben en niet bevatten kunnen.

  0 likes
 6. BIO-raket, chemtrail raket. lijkt net of die object aan het sproeien is

  0 likes
 7. Kan je uitleggen wat dat inhoud? ik ken dat namelijk niet.

  0 likes
 8. Dit doet mij denken aan de wormhole boven Noorwegen.

  0 likes
 9. Dames en Heren
  Maak kennis met Project BlueBeam
  doe er research naar

  0 likes
 10. Een mislukte test van Rusland met een lange afstands raket.

  Ra ra waarom boycotten de Europese leiders en koningshuizen het EK?

  0 likes
 11. Zijn er 2 objecten?
  Eéntje met rookpluim en ééntje die in een spiraal gaat.
  Die met de kronkelige rookpluim lijkt idd op een raket.
  De andere die in iets dat op een wormhole lijkt te verdwijnen… een UFO?

  Heeft men met een raket een ufo proberen neer te halen?

  0 likes
 12. Wat dacht je van een rakket die is verstoord door een UFO en die vervolgens een draai beweging maakt en regelrecht de hemel in schiet .

  0 likes
 13. @robert door wie denk je dat project bleu beam opgericht is? door de mensen die ons dom willen houden..

  0 likes
 14. had sjamaan little grandma het hier ook over ? en dat het overal te vinden is bij veel culturen .

  0 likes
 15. Dit fenomeen is wereldwijd al talloze keren vastgelegd. Zie op youtube de filmpjes met de volgende nummers:
  USA: n4KWsjo76Fk
  Japan: lJYcRMl9Sek
  China: YnszlJC8iGs
  Rusland: n4KWsjo76Fk
  Het is duidelijk een lancering van iets, maar wel iets on-conventioneels. Ik heb een vermoeden dat dit het spul is van de illuminati, dat de ruimte in gaat. Misschien brengen ze zichzelf wel in veiligheid? Alleen de vraag is dan, waar gaat het heen. De maan? Mars? Of ergens wat wij niet eens durven dromen…

  0 likes
 16. had de 7de juni ook een vreemd iets gefotografeerd, zet het wel op hyves

  0 likes
 17. [quote name=”Roberto”]Dames en Heren
  Maak kennis met Project BlueBeam
  doe er research naar[/quote]

  Dit heeft niks met bluebeam te maken ! Het is zoals gewoonlijk met die spiralen een mislukte raket lancering. De spiraal is brandstof dat door de draaiing van de raket alle kanten op vliegt. Dit phenomeen was ook in Noorwegen en op talrijke andere plaatsen. En vergeet de zgn Wormhole theorie maar dat is nonsense in de context tot deze beelden.

  0 likes
 18. Excuses, er staat een fout nummer in mijn vorige reactie, het filmpje uit de VS is: _6Uibqf0vtA (copy en paste in het zoekvakje op youtube)

  0 likes
 19. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Roberto”]Dames en Heren
  Maak kennis met Project BlueBeam
  doe er research naar[/quote]

  Dit heeft niks met bluebeam te maken ! Het is zoals gewoonlijk met die spiralen een mislukte raket lancering. De spiraal is brandstof dat door de draaiing van de raket alle kanten op vliegt. Dit phenomeen was ook in Noorwegen en op talrijke andere plaatsen. En vergeet de zgn Wormhole theorie maar dat is nonsense in de context tot deze beelden.[/quote]

  Sinds wanneer geeft het rook van een Raket LICHT ?

  0 likes
 20. Op het forum is er ook een topic over.

  0 likes
 21. Lichtgevende rook en een explosie die stil lijkt te staan in de tijd? Absoluut een conventionele raket hoor hahaa :/ Er komt een dag..

  0 likes
 22. Het is gewoon levensgroot bengaals vuur joh, of een hele grote voetzoeker !lol

  0 likes
 23. [quote name=”Hans”]Het gaat nu echt beginnen…. dit doet erg veel mij denken aan de aangekondigde revelatie van Maytrea…[/quote]

  Welke Maytrea ? Er komt geen maytrea en waar is die aangekondigd of refereer je naar de bijbel ? Er is nooit iemand aangekondigd in de bijbel die nu of in de toekomst nog moet komen !

  0 likes
 24. [quote name=”c”]Doet een beetje aan vuurwerk denken, zo’n voetzoeker,die draait ook rond en schiet dan weg en brand de restjes op.
  Hoe dan ook het is iets dat verbrand op het eind.[/quote]
  Precies een missile dus.

  0 likes
 25. dit is geen ufo of raket, dit is het HAARP project van de mensheid. het HAARP project (zoek maar op internet) kan via de ionen laag rond de aarde (met behulp van spiegiels) macht hebben over het weer ( waarvoor eerst chemtrails nodig zijn) macht hebben over een hitte tornado zoals op video te zien is en meer. Het HAARP project dus.

  groetjes jasper.

  0 likes
 26. Bez Shouhani S 06523

  Mijn familie heeft mij gisteravond gebeld uit IRAN, want ze hadden een groot ufo (ze noemden het flying souse omdat object rond was)gezien met groot wit licht het gebeurde 70kilometer verder van hoofdstaat Therean het is een doorpje heet Jaban. het object was beland op de berg achter ons huis daar het blijf paar minuut dan stijgt weer en ze kunen zien dat heel veel stoof op de lucht gaat en ze verklaarden het als een mooi gebeurtenis somige kinderen waren bang en somigen waren opgewonden. maar dit is niet alles want ik heb vandag contact gehad met een vrindien in Iran maar in andere provinci,heet Rasht ze zagen daar een explosie daarna drie ufo schijnen en belijven vrij lang in de lucht voor dat ze weg gingen,. ze zal een filpje van maillen als ze het kan krijgen ,ze had zelf geen fototoestel. mijn familie weet inmidels door mij over de buitenaardse wezens en nu zeggen ze dat ze er in geloven.

  0 likes
 27. Zelfde fenomeen als in Noorwegen, google maar op “norway haarp spiral”.

  0 likes
 28. [quote name=”jasper”] (met behulp van spiegiels)
  [/quote]
  Er word bij haarp geen gebruik gemaakt van spiegels echter de ionosfeer gaat werken als een lens of spiegel. De vliegtuigen vliegen niet in de ionosfeer voor zover ik weet dus haarp kan hier geen invloed op hebben. Haarp werd al mee geexperimenteerd voordat men met chemtrails bezig was.

  0 likes
 29. [quote name=”Roberto”][quote name=”O. Westerman”][quote name=”Roberto”]Dames en Heren
  Maak kennis met Project BlueBeam
  doe er research naar[/quote]

  Dit heeft niks met bluebeam te maken ! Het is zoals gewoonlijk met die spiralen een mislukte raket lancering. De spiraal is brandstof dat door de draaiing van de raket alle kanten op vliegt. Dit phenomeen was ook in Noorwegen en op talrijke andere plaatsen. En vergeet de zgn Wormhole theorie maar dat is nonsense in de context tot deze beelden.[/quote]

  Sinds wanneer geeft het rook van een Raket LICHT ?[/quote]
  De rook zelf geeft geen licht maar wordt verlicht door het licht wat je in het midden ziet. Het licht en de rook zijn (zeer waarschijnlijk) beiden afkomstig van een raketaandrijving.

  Ga hier maar even kijken http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1214076/Spectacular-rocket-trails-light-evening-sky.html

  0 likes
 30. Rusland was bezig met een ballistische raket.

  0 likes
 31. @Jasper: Haarp heeft hier niets mee van doen.Haarp is een High freqentie zender, waarbij de ionensfeer als spiegel wordt gebruikt om te manipuleren.Zo zou Haarp een trilling kunnen opwekken, en deze tegen de ionensfeer(Ongeveer 120 Km boven aardoppervlak) laten weerkaatsen, waardoor elders een aardbeving onstaat.(reflectiehoek.)Men zou er het “weer” mee kunnen manipuleren.En zal dit ook alvast wel gedaan hebben.Wat wij hier zien, is een dolle raket waarschijnlijk van een test of proef van defentie.Een vuurpijl die de weg kwijt is!!

  0 likes
 32. [quote name=”Sipco”]En dit schrijven de kranten zie link: http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1450716/2012/06/08/Ufo-koorts-in-Midden-Oosten-na-Russische-rakettest.dhtml%5B/quote%5D

  Voor al die ufo believers, it was a missile I told you so !

  0 likes
 33. Ik vind weldat het tegenwoordig zo is dat er ergens maar een lichtje hoeft te verschijnen of het zijn buitenaardsen, pfff wat een hype, de ufo-misleiding voorspeld/gewaarschuwd door Werner van Braun slaat goed aan..Trouwens in de hogere dimensies(hoger dan 4)hebben ze geen techniek nodig..oftewel ruimteschepen c.q ufo’s

  0 likes
 34. [quote name=”c”]Ik vind weldat het tegenwoordig zo is dat er ergens maar een lichtje hoeft te verschijnen of het zijn buitenaardsen, pfff wat een hype, de ufo-misleiding voorspeld/gewaarschuwd door Werner van Braun slaat goed aan..Trouwens in de hogere dimensies(hoger dan 4)hebben ze geen techniek nodig..oftewel ruimteschepen c.q ufo’s[/quote]

  Die UFO’s ( in de vorm van antigravity alien en human made craft ) bestaan wel degelijk en er zijn wel degelijk ET’s. De duitsers hadden trouwens ook al saucers vliegen, de Vril and Haunebu’s die vlogen zeer snel ten opzichte van wat conventioneel was en ze hadden de eerste straaljager ook voordat het westen ze had, Horten plane. http://www.disclosureproject.org zie hier de getuigen van Ufo van ET’s door militairen.

  0 likes
 35. [quote name=”Frederic”]Zelfde fenomeen als in Noorwegen, google maar op “norway haarp spiral”.[/quote]

  Dit was een mislukte raketlancering in noorwegen. !

  0 likes
 36. [quote name=”O. Westerman”]Die UFO’s(in de vorm van antigravity alien en human made craft ) bestaan wel degelijk en er zijn wel degelijk ET’s. De duitsers hadden trouwens ook al saucers vliegen,de Vril and Haunebu’s die vlogen zeer snel ten opzichte van wat conventioneel was en ze hadden de eerste straaljager ook voordat het westen ze had, Horten plane. http://www.disclosureproject.org zie hier de getuigen van Ufo van ET’s door militairen.[/quote]
  Ik heb zat ufo’s gezien ook dichtbij en die zien er aards uit.Wel geloof ik dat juist nu de tijdlijnen bij elkaar komen de dimensies buiten 3d meer zichtbaar worden dus ook de bewoners van andere dimensies(entiteiten).Maar dat is een ander verhaal en heeft niks met deze technische ufos te maken.Binnenkort raken de tijdslijnen(dimensies) elkaar en kunnen we ze helder waarnemen vandaar dat ze zeggen dat ze”komen”NEE we gaan elkaar tegemoet!WIJ betreden een andere dimensie simpel as that.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.