CoronaBuitenland

Tijdschrift publiceert case-report over man die 3 weken na coronaprik overleed: ‘Heel belangrijk artikel’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

In het tijdschrift Vaccines is een artikel gepubliceerd over een 76-jarige man die drie weken na de derde coronavaccinatie is overleden. Neuroloog Jan Bonte heeft er een Twitterdraad aan gewijd en spreekt van ‘een heel belangrijk artikel’.

De man kreeg in mei vorig jaar het AstraZeneca-vaccin en in juli en december de Pfizer-prik. De officiële doodsoorzaak is longontsteking door verslikken, een hersenontsteking en gegeneraliseerde vaatontstekingen.

Men vond ook een milde hartontsteking. De familie had om obductie gevraagd omdat de man een forse toename van zijn Parkinsonklachten kreeg na de tweede vaccinatie met Pfizer. Hij herstelde daar niet volledig van, maar kreeg toch een derde prik.

Opmerkelijk

Een week voor het overlijden maakte de man een zogeheten collaps door, een plotseling optredend bewustzijnsverlies. Een week later raakte hij opnieuw plotseling buiten bewustzijn. De man overleed ondanks reanimatie, waarbij hij 11 ribben had gebroken.

“Dit is allesbehalve het typische verloop van een longontsteking door (herhaaldelijk) verslikken. Dit atypische verloop was ook mede de oorzaak voor het aanvragen van obductie,” merkt Bonte op.

Opmerkelijk: bij de patiënt is wel het spike-eiwit aangetoond, maar niet het nucleoproteïne. Dat is aanwezig in het coronavirus en wordt na vaccinatie aangemaakt door het lichaam. Het nucleoproteïne is alleen aanwezig in het virus.

Afkomstig van het vaccin

“Hetgeen meer dan aannemelijk maakt dat het gevonden spike-eiwit afkomstig is van het vaccin,” benadrukt Bonte.

De auteurs van het artikel wijzen erop dat de gegeneraliseerde ontsteking van de kleine bloedvaatjes waarschijnlijk is veroorzaakt door de expressie van het spike-eiwit.

Professor Arne Burkhardt vond exact dezelfde ontstekingsverschijnselen in allerlei organen: positief op spike-eiwit, negatief op het nucleoproteïne. Veel van deze mensen overleden ook plotseling: op straat, thuis, in bed, aldus Bonte.

Geen weg meer terug

“Mijns inziens hadden de toelatingscriteria voor deze vaccins veel zwaarder moeten zijn. Want nu is er geen weg meer terug,” schrijft de neuroloog.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman vraagt: “Er is dus spike-eiwit van het covidvaccin in onder andere het brein aangetroffen waar het schade geeft, terwijl ‘de experts’ volhouden dat dat niet kan?”

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annie
Annie
2 maanden geleden

Kijk om je heen hoeveel kinderen ziek zijn geworden door vaccin al voor de corno en nu willen jullie allemaal gevolgen dat COVID vaccin ga helpen

Snappie123
Snappie123
2 maanden geleden

Alleen nog de kinderen kunnen we behoeden, want als je bent geprikt ben je geprikt. Er is inderdaad geen weg meer terug.
We gaan het meemaken…

Brugje
Brugje
2 maanden geleden

Red October! Tijd voor onthullingen… ook van deze misdaden tegen de mensheid!

Hans
Hans
2 maanden geleden

De ‘experts’. Laat me niet lachen. We hebben tegenwoordig te maken met dames en heren theoretici die elkaar van alles wijs maken en dan roepen: ‘de wetenschap heeft gesproken’. Het doet me denken aan de filosofen Plato en Aristoteles waarbij de laatste zei: ‘kijk wat er in de praktijk gebeurt’. En ik zou daaraan willen toevoegen: dames en heren theoretici, houd op met dat geleuter en kijk wat er werkelijk aan de hand is?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x