Universum

‘De aarde is plat’. Bokslegende doet opzienbarende claims over ‘nepruimteagentschap’ NASA

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weten celebrities iets wat wij niet weten? Er zijn inmiddels al heel wat beroemdheden geweest die hebben geclaimd dat onze aarde in werkelijkheid plat is.

We kunnen nu ook bokslegende Carl Froch aan het rijtje toevoegen.

Tijdens een recent interview gaf de voormalige Britse bokser toe een zogeheten ‘Flat Earther’ te zijn.

Nep

Volgens Froch is de aarde plat en zijn foto’s die vanuit de ruimte van de planeet zijn gemaakt, nep.

“Er is geen bewijs voor de kromming van de aarde en dat nepruimteagentschap NASA gebruikt iedere keer weer andere CGI-beelden,” zei hij.

“Als ik naar die beelden kijk, dan denk ik bij mezelf: ‘Wacht eens even, dat zijn net cartoons’,” vervolgde hij.

100 procent

“Als iemand zoals Richard Branson de ruimte in gaat […] en je naar de aarde kunt kijken en de kromming van de aarde kunt zien, dan geloof ik dat de aarde een bol is,” aldus Froch.

De aarde is plat, 100 procent, klonk het.

Maanlanding

De bokslegende verklaarde eerder tijdens een interview dat de historische maanlanding van Neil Armstrong en Buzz Aldrin in 1969 in zijn ogen nep was.

“We zijn kennelijk in 1969 en 1970 naar de maan geweest,” zei hij. “We zijn daar naar verluidt zes keer geweest.”

“Ik geloof er geen woord van,” voegde hij toe. “Sommigen [geloven het] wel.”

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
3 jaren geleden

Deze bokser heeft waarschijnlijk teveel klappen gehad tegen de paar hersens die hij heeft. En is z’n rond ovale hoofd ook vrijwel plat geworden.

Voor mensen met weinig opleiding blijft geometrie een te abstract begrip om te doorgronden en dat soort mensen gelooft vrijwel alles wat de wereld in geslingerd wordt.

Ram
Ram
3 jaren geleden

Carl Froch jou kop is plat 100%

Mark
Mark
3 jaren geleden

Hij heeft gelijk, en hoe mooi kinderlijk Klaas Dijkstra al uitlegde in 1963 dat we niet op een bal leven en kunnen leven.
https://www.deplatteaarde.nl/post/platte-aarde-literatuurlijst

Infrared Flight over Gulf of Mexico HD1080
https://www.youtube.com/watch?v=-7M107rgdmM

Erg leerzaam en leuk om de leermeesters aan het woord te horen.
The Great Cosmology Delusion
https://www.youtube.com/watch?v=FNQNJ44VBOI

Space is Fake – Nasa and Space Agency’s are A Hoax!
https://www.youtube.com/watch?v=nS0VN056d68&list=PLF5mD8DZJfuSkZhfjuIa17daKFs9Ljg9r

True World | Flat Earth Documentary
https://www.youtube.com/watch?v=debcXgOi0T0&t=98s

https://www.eventbrite.com/e/fe-convention-amsterdam-2019-tickets-53228657347

De echte waarheid is, KEIHARD !!

Rob
Rob
3 jaren geleden

Beroemdheden die beweren dat de Aarde plat is. Heel Hollywood is een illuminati bolwerk. Vanuit diverse informatie is al gezegd dat elke zogenaamde ster of beroemdheid deel uit maakt van de illuminati. Alles wordt beheerst door de heersende macht. In macht bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om de waarheid verborgen te houden. En dan moet je van dat soort types geloven wat ze zeggen? De hele platte Aarde verhalen zijn een CIA psy-op. Dat hebben ze zelf ook bevestigd. Het zou een test zijn op mind control. Dat lijk dan aardig gelukt te zijn, er heel hordes die het overnemen. Opvallend bij ops als deze is dat het vanuit het niets ineens overal opduikt. Zo kwamen er over het platte Aarde verhaal ineens overal weblogs en websites in beeld. Dat zou je dan aan het nadenken meten zetten. Die blogs bleken allemaal nep te zijn en dus deel uit te maken van de spy-op. En let eens op de reacties van die types die het klakkeloos overnemen. Als je het niet met ze eens bent gaan ze net zo tekeer als de extreme Marrokanen die alleen maar kunnen schelden met ebruik van het woord ‘k*nker’. Dat platte Aarde verhaal is net als een religie. En dat soort types willen ook alleen maar anderen overtuigen in plaats van te respecteren dat niet iedereen het gelooft of wil geloven. Kortom: spy-op geslaagd.

Buiten dat alles om, doet de vorm van de Aarde ertoe als het om onze levensstandaard gaat? Wordt ons leven beter door te geloven in een platte Aarde of een planeet? Nee, dus die platte Aarde toestand is in feite weer een middel om de boel op te ruien. Ga in plaats daarvan eens je leven leven. Stop met het meespelen van de macht spelletjes. Misschien dat het dan ooit eens beter wordt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x