Mens en Dier

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano ontboden bij de paus om te worden geëxcommuniceerd

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano, voormalig apostolisch nuntius in de Verenigde Staten en sinds 2018 een uitgesproken tegenstander van paus Franciscus, is ontboden in het Vaticaan om te worden geëxcommuniceerd.

Vigano, die vooral internationaal bekend is geworden omdat hij kerkelijke misstanden aan de kaak stelde, sprak zich zeer kritisch uit over de vrijheidsbeperkende coronamaatregelen, gestolen verkiezingen en het World Economic Forum.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Donderdag liet de aartsbisschop weten dat hij zich die dag moest melden in het Palazzo del Santi’Uffizio. Hij kon er ook voor kiezen een advocaat te sturen. “Ik neem aan dat het vonnis al klaarligt, aangezien dit een buitengerechtelijke procedure is,” aldus Vigano.

Schandalig

Hij merkt op dat de Rooms-Katholieke Kerk systematisch wordt vernietigd door haar leiders, terwijl tegelijkertijd de burgermaatschappij wordt verwoest.

De paus is voorstander van het globalisme, ongebreidelde immigratie en roept op tot de integratie van culturen en religies. De paus geeft zijn zegen aan stellen van hetzelfde geslacht en roept gelovigen op tot acceptatie van homoseksualiteit, terwijl hij de schandalen rond zijn beschermelingen in de doofpot stopt. De paus steunt Agenda 2030 en valt iedereen aan die vraagtekens zet bij de theorie van door mensen veroorzaakte global warming. Hij promootte het gebruik van experimentele prikken die ernstige schade en sterfte hebben veroorzaakt. De paus zei tegen ‘vaccinweigeraars’ dat vaccinatie een ‘daad van liefde’ is, in ruil voor geld van farmaceutische bedrijven en filantropische organisaties, schrijft Vigano, die het schandalig vindt dat de paus de Davos-religie uitdraagt.

Verraders

De Kerk van Rome is medeplichtig aan de wereldwijde coup die heeft plaatsgevonden. Paus Franciscus is voor de Kerk wat andere wereldleiders zijn voor hun landen: verraders en subversieven die de traditionele samenleving kapotmaken, zegt Vigano nog.

Lees hier de hele aankondiging.


[The Gateway Pundit]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janosch
Janosch
1 maand geleden

Zou de paus de antichrist zijn?

Cok
Cok
1 maand geleden

De paus is de satan

Overlevering van toen..
Overlevering van toen..
1 maand geleden

De “kerk” is de oudste en meest dwingende dictatuur die op deze aardkloot bestaat!

Zappa
Zappa
1 maand geleden

Aan Eva Vlaardingerbroek en Tom Zwitser.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x