Buitenaards

Kernfysicus: “Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk”

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese kernfysicus Stanton Friedman heeft gezegd dat aliens onze planeet meerdere keren hebben bezocht, maar nog niet van plan zijn zich bekend te maken.

Volgens Friedman is er geen twijfel over mogelijk dat aliens de aarde hebben bezocht, maar wordt dit onder de pet gehouden door overheden en veiligheidsdiensten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De 82-jarige Friedman vertelde aan de Britse Daily Star: “We hebben genoeg om te bewijzen dat planeet aarde wordt bezocht door buitenaardsen.”

Massale paniek

“Dit wordt achtergehouden voor mensen, want wie wil er nu onrust in de wereld?” vervolgde hij. “Er zou massale paniek ontstaan.”

“Als ze zich bekend willen maken, zullen ze dat ook zeker doen,” zei hij.

Hij stelde dat er een schat aan bewijs is waaruit blijkt dat aliens bestaan en citeerde grotendeels zwartgemaakte documenten die door de CIA zijn vrijgegeven.

Quarantaine

Friedman denkt dat ze hier zijn om de mensheid onder quarantaine te plaatsen zodat ze de ruimte niet kunnen koloniseren.

“Ik denk dat ze hier zijn om ons in quarantaine te houden en te voorkomen dat we de ruimte ingaan,” zei hij. “Ons verleden is niet al te best.”

Politieke redenen

Hij reageerde hiermee op uitspraken van Tesla-oprichter en miljardair Elon Musk, die in de komende decennia mensen naar Mars wil sturen.

Friedman denkt dat gecrashte ruimteschepen en UFO-waarnemingen ook worden stilgehouden om politieke redenen.

“Het eerste land dat buitenaardse technologie weet te kopiëren, zal de baas zijn,” zei hij.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Hofmans
J. Hofmans
7 jaren geleden

“Dit wordt achtergehouden voor mensen, want wie wil er nu onrust in de wereld?” vervolgde hij. “Er zou massale paniek ontstaan.”

Ik denk dat er nu meer onrust is in de wereld. Waarom? Er wordt al zolang achtergehouden dat er ‘iets’ is. Dat maakt je pas paniekerig. Nietwaar? Of is er helemaal niets? En mocht er iets zijn, dan zijn ze wel erg vredig, aangezien ze zich al zolang hebben ingehouden met zoveel rottigheid op de wereld. U zegt het maar, ik heb zo mijn twijfels.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Wë moeten wel met aliens gaan samenwerken.

Sebas
Sebas
7 jaren geleden

“Het eerste land dat buitenaardse technologie weet te kopiëren, zal de baas zijn,” zei hij.”

Een shill, al onze huidige technologie komt van buitenaardsen….

“Ik denk dat ze hier zijn om ons in quarantaine te houden en te voorkomen dat we de ruimte ingaan,” zei hij. “Ons verleden is niet al te best.”
Ehh, dat is de elite die denkt dat ze beter zijn dan de mensheid zelf, niet representatief voor het gros van de wereldbevolking.

Axmann
Axmann
7 jaren geleden

Volgens Friedman hebben ‘aliens onze planeet meerdere keren bezocht, maar zijn nog niet van plan om zich bekend te maken.’
Hoezo weet Friedman dat zeker? Delen zij soms hun plannen met hem?
Laat ik het zo zeggen: ook HIJ weet het niet zeker, maar met zijn uitspraken wil hij in de bekendheid komen. Wedden dat hij een boek hierover schrijft, om zich te verrijken?

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x