Homepagina » Buitenaards » Kernfysicus: “Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk”
Kernfysicus: "Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk"

Kernfysicus: “Aliens bezoeken de aarde, geen twijfel over mogelijk”

De Canadese kernfysicus Stanton Friedman heeft gezegd dat aliens onze planeet meerdere keren hebben bezocht, maar nog niet van plan zijn zich bekend te maken.

Volgens Friedman is er geen twijfel over mogelijk dat aliens de aarde hebben bezocht, maar wordt dit onder de pet gehouden door overheden en veiligheidsdiensten.

De 82-jarige Friedman vertelde aan de Britse Daily Star: “We hebben genoeg om te bewijzen dat planeet aarde wordt bezocht door buitenaardsen.”

Massale paniek

“Dit wordt achtergehouden voor mensen, want wie wil er nu onrust in de wereld?” vervolgde hij. “Er zou massale paniek ontstaan.”

“Als ze zich bekend willen maken, zullen ze dat ook zeker doen,” zei hij.

Hij stelde dat er een schat aan bewijs is waaruit blijkt dat aliens bestaan en citeerde grotendeels zwartgemaakte documenten die door de CIA zijn vrijgegeven.

Quarantaine

Friedman denkt dat ze hier zijn om de mensheid onder quarantaine te plaatsen zodat ze de ruimte niet kunnen koloniseren.

“Ik denk dat ze hier zijn om ons in quarantaine te houden en te voorkomen dat we de ruimte ingaan,” zei hij. “Ons verleden is niet al te best.”

Politieke redenen

Hij reageerde hiermee op uitspraken van Tesla-oprichter en miljardair Elon Musk, die in de komende decennia mensen naar Mars wil sturen.

Friedman denkt dat gecrashte ruimteschepen en UFO-waarnemingen ook worden stilgehouden om politieke redenen.

“Het eerste land dat buitenaardse technologie weet te kopiëren, zal de baas zijn,” zei hij.

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Wë moeten wel met aliens gaan samenwerken.

  7 likes
  • peter schreef:

   volgens mij wordt dat samenwerken al vele jaren gedaan.
   in amerika area 51 in nevada. streng verboden om daar ook maar in de buurt te komen.
   de russen hebben zelfs via hun vicepresident verklaard, dat er bepaalde legeronderdelen samen werken met buitenaardsen.

   7 likes
  • Earthaxis schreef:

   De VS werkt al langer met ze samen. Het zijn echter geen buitenaardsen. Het zijn mensen uit de toekomst. En ze plaatsen ons mogelijk in quarantaine om ons op het goede pad te houden. Het alienverhaal gebruikt de overheid graag als rookgordijn en omdat de schapen het graag accepteren die “disclosure”. Het alienverhaal zou in de toekomst zelfs tegen ons gebruikt kunnen worden. De aliens worden ons dan als kwaadaardig voorgeschoteld dmv een aanval of een invasie, in scene gezet uiteraard. Dus men creeert een gemeenschappelijke vijand om martial law in te kunnen voeren, of om een coup te plegen op de wereld denk aan een nieuwe wereldorde. Om ons te overtuigen wordt alle top secret tech uit alle zwarte defensie projecten ineens op ons losgelaten. Dit betreft ook tech gebaseerd op reversed engineerde “alien” tech. Mogelijk is dit in werkelijkheid technologie afkomstig uit onze eigen toekomst. De belangrijke vraag is dan of de tijdreizende mensen uit de toekomst hier achter staan of dat onze overheid de opgedane kennis misbruikt tegen ons.

   4 likes
 • Sebas schreef:

  “Het eerste land dat buitenaardse technologie weet te kopiëren, zal de baas zijn,” zei hij.”

  Een shill, al onze huidige technologie komt van buitenaardsen….

  “Ik denk dat ze hier zijn om ons in quarantaine te houden en te voorkomen dat we de ruimte ingaan,” zei hij. “Ons verleden is niet al te best.”
  Ehh, dat is de elite die denkt dat ze beter zijn dan de mensheid zelf, niet representatief voor het gros van de wereldbevolking.

  14 likes
  • Loki schreef:

   Stanton Friedman behoort tot die “Elite”en is dikke vriendjes met NASA. Dat moet genoeg zeggen.
   Persoonlijk vindt ik dit praatje propagandistisch overkomen, kenners weten wel beter en zeker diegene die contact hebben gehad. Ze zijn hier gewoon, al miljoenen jaren.

   3 likes
 • J. Hofmans schreef:

  “Dit wordt achtergehouden voor mensen, want wie wil er nu onrust in de wereld?” vervolgde hij. “Er zou massale paniek ontstaan.”

  Ik denk dat er nu meer onrust is in de wereld. Waarom? Er wordt al zolang achtergehouden dat er ‘iets’ is. Dat maakt je pas paniekerig. Nietwaar? Of is er helemaal niets? En mocht er iets zijn, dan zijn ze wel erg vredig, aangezien ze zich al zolang hebben ingehouden met zoveel rottigheid op de wereld. U zegt het maar, ik heb zo mijn twijfels.

  13 likes
 • Jaya schreef:

  Älïens hebben hier al rampenbestrijdingscentra en ambassades voor aliens opgezet die ďoor de elite zijn vernietig.

  2 likes
 • Axmann schreef:

  Volgens Friedman hebben ‘aliens onze planeet meerdere keren bezocht, maar zijn nog niet van plan om zich bekend te maken.’
  Hoezo weet Friedman dat zeker? Delen zij soms hun plannen met hem?
  Laat ik het zo zeggen: ook HIJ weet het niet zeker, maar met zijn uitspraken wil hij in de bekendheid komen. Wedden dat hij een boek hierover schrijft, om zich te verrijken?

  5 likes
 • Bert schreef:

  Natuurlijk is de aarde nu en in het verleden door buitenaardsen bezocht. Kijk maar eens naar oude rotstekeningen en religieuze schilderijen. De mensheid is vermoedelijk een kolonie, gesticht door wezens die van elders komen. Dat is op zich niet zo vreemd.

  Echter overheden en kerken doen er alles aan om bewijzen van buitenaards bezoek onder de pet te houden. Gewoon eigen belang.

  Overheden spelen graag de baas en onderdrukken de burgerij. Dat kan je alleen volhouden wanneer je de enige en ultieme macht bent.

  Het idee dat er ook nog wezens met een veel verder ontwikkelde technologie rondlopen of vliegen en daarmee de facto boven de wet staan is in de ogen van de aardse machthebbers een gruwel. Ja zelfs een bedreiging.

  Zonder een alien te zien en kijkend naar die onmetelijke sterrenhemel geeft mij een gevoel van macht. Het staat vast: Daarboven is sprake van een fenomeen waar nog weinig van is begrepen. Bijna wekelijks worden wetenschappelijke stellingen door nieuwe ontdekkingen onderuit gehaald.

  Het is bijzonder naïef en dom om te veronderstellen dat we in dit onmetelijk grote universum alleen zijn.
  Zelfs Jezus sprak over “andere werelden waar de mensheid niet kan komen”.

  Omdat dit niet in hun kraam van pas komt hebben de kerken deze uitspraken uit de Bijbel gewist.

  10 likes
 • richard schreef:

  en iedereen gelooft direct dat het de waarheid is…. jammer.

  3 likes
 • Caatje schreef:

  De “aliens” zijn demonen. De duistere machten. Die zullen komen. Dit is een profetie die op het punt staat uit te komen.

  2 likes
  • orlandian schreef:

   oh ja, wanneer dan?

   1 likes
   • Sebas schreef:

    Binnenkort, er valt geen tijd aan te geven want tijd is gebonden aan 3D daarboven bestaat tijd niet zoals wij kennen. Of tijd bestaat niet zoals wij kennen. (omdenken)
    Het is moeilijk uit te leggen,je moet het snappen, genoeg op google te vinden over dit onderwerp daar niet van. Alles gebeurd tegelijk, 52.000jr. in de toekomst op een andere dimensionaal vlak maar ook 100 jaar terug op aarde.

    @Caatje Vrij kort door de bocht, intergalactische rasisme zouden ze zeggen. 😉
    -Aliens 3D: Dat zijn doorgaans gekweekte aliens de kleine(small) greys. zowel door de mens als de Argonten gekweekt.
    -Multidimensionale alien’s zoals tall grey’s Nordics enz. Deze kunnen op meerdere lage Dimensies zich manifisteren. Met 3 van deze rassen hebben verschillende werelddelen contact en afspraken.
    -De hoger dimensionale komen hier niet en bemoeien ook niet met ons.

    Op alle niveaus heb je goede en slechte ‘entiteiten’ behalve het op de hoogste niveaus. Deze 2 kunnen niet zonder elkaar, het is ook wel de Jing en de Jang. Het licht is het donker maar het donker is ook het licht. (brainbreaker) Maar momenteel heeft er wel 1 de overhand. 1x raden welke dat is?

    Demonen zijn doorgaan 2D energievreters die ook werken voor de Argonten de bouwers van het systeem, maar ook dolende zielen vallen hieronder.
    Hier zijn meerdere soorten van die ook op verschillende wijze werken…
    Ik zou demonen en Aliens’s niet over 1 kam scheren. Ons Universum is wel war diverser dan dat. 😛

    1 likes
    • orlandian schreef:

     hoe dik is je duim waaruit dat gezogen is?

     2 likes
     • Sebas schreef:

      Tja ik kan ook niet verwachten dat iedereen zich in Theologie verdiept. De kerk was zo handig om deze info te vernietigen of in het Vaticaan op te slaan. Ga maar eens Sumirische teksten lezen dode zeerollen verloren bijbeldelen enz.
      Ik mijn jeugd bestond er geen internet wel de bibliotheek. Lees eens een boek en ga zelf onderzoeken. Je staat versteld wat je tegenkomt.
      Dus niet blaten als je er zelf geen donder van weet.

      0 likes
    • Sebas schreef:

     ” Of tijd bestaat niet zoals wij kennen. (omdenken)”
     Een aanvulling, voor de visualisatie.
     Zie de tijd als groeven (nummers) op de vinyl plaat, wij zitten vast op een groef maar anderen kunnen reizen tussen deze groeven. tijd, plaats en dimensie.

     1 likes
 • Peer schreef:

  Laat de mens er maar lekker op aarde een puinhoop van maken, in plaats van het universum verder te verzieken.

  5 likes
 • Tijgerpanty schreef:

  Het wordt echt tijd dat de government ons gaat vertellen wat wij allng weten. Ik begrijp nooit waarom er vanuit de government wordt gedacht dat de mensheid er nog niet klaar voor is. Wie bepaald nou voor ons of wij wel of niet klaar zijn voor een disclosure.
  En waarom wordt er altijd gedacht dat er paniek uit zal breken? Op dit moment is er juist paniek. De wereld is een grote rotzooi en de aliens zijn de gene die er iets aan kunnen veranderen denk ik.
  Misschien kunnen hun er voor zorgen dat er geen “elite” meer is, ze kunnen ons voorzien van free energy (dat kunnen we nu ook al maar wordt tegen gehouden door de “elite”) en zorg ervoor dat geld geen waarde meer heeft en iedereen is blij. Ik roep ook maar wat maar ik denk dat aliens ons laatste redmiddel zijn.

  4 likes
 • frans schreef:

  Er is al lang technologie gemaakt met kennis van buitenaardsen als ik het nog begrijp.
  Buitenaardsen kunnen niet zelf hier op aarde technologie maken dat de mens dient.
  Dus voorlopig is het oorlogstuig dat gemaakt wordt met buitenaardse kennis, door kwaadwilligen
  gebruikt in alle oorlogen van de laatste decennia.

  3 likes
 • henk schreef:

  Ik vind het woord vreemdeling niet erg vriendelijk, laten we er allochtoon van maken.

  En laten we een speciaal opvang kamp oprichten dat we asielcentrum noemen.

  Dan kunnen we ze uitgebreid ontleden (kennis maken)

  3 likes
 • marcelleke schreef:

  Voilà, dit is de finale en definitieve uitspraak : we hoeven ons vanaf nù niet meer moe te maken aan veronderstellingen . Dit onderwerp is volledig afgehandeld, duidelijk en geruststellend.

  2 likes
 • Rita schreef:

  Dit is allemaal te vergezocht van die Canadees. Mensen die op aarde geboren worden zijn uitgerust om op de aarde te floreren en niet op Mars of ergens anders en hetzelfde geldt voor Aliens. De bedoeling was nooit dat mensen op andere planeten steeds in kunstmatige pakken zouden moeten rondlopen met zuurstofflessen op hun rug, maar lekker op rokjesdag zonder jas zich naar buiten kunnen wagen en van het weer kunnen genieten.

  2 likes
 • Freba schreef:

  Wat een gel*l weer van die Friedman -alleen de naam al-. Heeft zeker weer een vet subsidiepotje nodig?
  Wat zouden aliens hier te zoeken hebben op deze Apenplaneet? Wat een egotripperij van de mensheid. We stellen toch geen zak voor. Al die veronderstellingen kosten handen vol geld.

  1 likes
 • […] “Als ze zich bekend willen maken, zullen ze dat ook zeker doen,” zei hij. Lees verder […]

 • Elise49 schreef:

  Buitenaards is een breed begrip. Het kan zijn: iets van andere planeet/ergens vanuit de kosmos vandaan. Maar ook, dat de oorsprong van het iets niet natuurlijk is(niet met de aarde verbonden is/niet ontstaan onder natuurwetten/met natuurelementen/stoffen).
  Deze 2 begrippen worden steeds door elkaar gehaald.
  De oorsprong van huidige mens kan hier een antwoordt op geven. Het Adam en Eva verhaal. Eva at van de appel der kennis. Reuzen die het deden met aardse vrouwen. Reus kan ook staan voor machtige leider. De mensheid(gewone) is dus ooit DNA gemixt. Ik denk, dat er families zijn, die het alleen doen binnen die eerste bloedlijn via de vrouw(Eva)(islam,jodendom en christendom/drie zonen lijn) Dat zijn de huidige machthebbers. De rest is/wordt gekruisigd(gemixt). Zoals Jezus.(was een bastaard kind) Maar goed, de machthebbers blijven hetzelfde.(hebben ook alle kennis/dus over scheikunde/hoe alles werkt/astronomie etc.) Het christendom is en blijft onderdeel van het grotere plaatje. Zoals ook de andere 2 geloven.
  Geloven hebben te maken met aliens. Al=heer. Al=god. Hier komt Allah bv vandaan. Maar ook begrippen uit de andere 2 geloven. De drie geloven hebben samen het verdrag des verbonds.
  Voor de gewone man is het geloof gebaseerd op de natuurwetten/natuurkunde. De leiders/hoogpriesters/eerste bloedlijnen geloven in scheikunde. Alle kennis is absolute macht.
  Technologie=scheikunde: kun je zien als satan/EL god/hemelstier. Natuurkunde = liefdesgod(de mens/het levende groeit en bloeit alleen onder de natuurwetten/Al god/zon)
  Wat is er nu aan het gebeuren? Technologie(EL van elektrisch/kunstlicht/satelliet ISIS=alziend oog) neemt de natuurwetten(AL/zonlicht/natuurlijk licht/mens/al het levende god) geheel over. Israël dient dus beide goden. Maar ook Erdogan=vrijmetselarij=aanhanger zonnewiel(zie logo preekstoel)
  Vraag is: waarom doet men dit? Wat inmiddels wel duidelijk is, is dat we op alle vlakken een piek/einde aan het naderen zijn. Er zijn teveel mensen. Grondstoffen geraken op(voedsel/technologie etc) Macht moet gaan samenwerken/of elkaar overnemen. Het geldsysteem deugt niet meer(al sinds jaren 80) Kortom de boel op alle vlakken is het grondig vervuilt.(milieu) En op 1 of andere manier zal huidig tijdperk gaan eindigen. Of je wilt of niet. De groei/rek is er overal uit. We zullen terug moeten naar de natuurwetten/basis. En dat doet men via technologie. Neemt alles over en daarna kun je weer opnieuw beginnen. Dit is een eeuwenoude agenda, die in verschillende tijdperken toegepast is. Puur om de aarde te redden. Dus iets slechts gaat voor iets goeds zorgen. Deze agenda verloopt via zon/maan en sterrenhemelcycli’s. Ons systeem verloopt via deze cycli’s. Denk bv aan de namen van onze dagen, de maanden, de feesten van zaaien,oogsten, etc. Deze data’s verlopen allemaal via het zonnewiel/klok. Zie tekeningen over technologie/begin leven/ontstaan van alles etc. Farao’s. Met als zwarte zon als einde/ommekeer. Technologie is dus al heel oud. Daar staan bv. ook ufo’s op.
  Deze agenda(alle kennis) heeft niet alleen met de mens te maken. Het draait om een aardecycli zelf. Als je oude landkaarten bekijkt, dan zie je dat land/continenten niet altijd hetzelfde is/zijn en blijft. De natuur/aarde is zelf ook veranderlijk. Op dit moment groeit Australië bv naar Indonesië toe. Australië zat voorheen aan Antarctica. Ooit was de noordpool een tropisch gebied.(ander klimaat dan nu) En dat heeft met de Polen te maken. Daar waar men nu zo geheimzinnig over doet. Daar waar men iets aan het doen is. Daar waar men zorgen over maakt. En terecht, want de zuidpool is het pompend hart van de zee en lucht/windstromingen. De polen zijn/werken als een magneet. Noordpool is de sterkste kant= de plus. Zuidpool = de min. Technisch kun je dit bewerken en ik denk dat ze dat ook aan het doen zijn. Hier heb je dus wiskunde/scheikunde/hemel mappen etc. voor nodig.(de gulden snede, taurus(T) kennis etc.)Voor de juiste berekeningen van hoekpunten/as aarde ten opzichte zon etc. te meten. Via magneet staven?
  Kortom: Het systeem, waarin wij leven heeft alles te doen met dit fenomeen(aardveranderingen). De slang/draak in de vele oude verhalen verwijzen naar: Magma/bliksem/donder/storm. Chaos in alle lagen. Zondvloed als einde. Een gedeelte doen we zelf. Een gedeelte is natuurlijke oorzaak.
  De kosmonauten(aliens/oude wijzen/ouderlingen) in de vele oude verhalen zijn diegene die tijdelijk boven verblijven(ruimteschip/onderzoekcentra’s) als de boel hier compleet overhoop ligt. Zij komen weer naar beneden als het weer rustig is. Er zijn mensen die het overleeft hebben. Die zochten hun heil in de grotten. In India kun je deze slangengrotten bezichtigen. Volksverhaal erachter: mensen(slangen) die wisten wat er ging komen. Ook het taurus gebergte was een schuilplaats en zo heb je verschillende plekken op aarde waar men ging schuilen. Hunebedden bv. Vandaag de dag bouwt men schuilkelders etc.
  Aliens zijn wij zelf.(in huidig tijdperk) En misschien van oorsprong(eerste keer in een tijdperk) wel buitenaards.(andere planeet) Maar, het kan ook goed zijn, dat de mens zichzelf ooit zo hoog heeft ontwikkeld om heftige aardveranderingen te voorkomen. Dat blijft een vraag.
  Nogmaals: Aliens gaan ons niet redden(dat moeten we zelf doen)/zij redden op de eerste plaats de aarde zelf. De agenda21/30 sluit hierbij aan.
  Jezus was een profeet(stam/bloedlijn), kun je zien als onderdeel van het geheel/van deze agenda. zie stammen Israel.
  Ik volg liever de onderste lijn van de Hopi indianen. Is min of meer hetzelfde(voor de gewone man/los van het geloofsinstituut), maar ik vind die puurder/dichter staan bij de natuurwetten/aarde. En omdat de paus een rol speelt in de verandering van het systeem. Zie pomoboro bol bij het Vaticaan. Dus is in mijn ogen schijnheilig bezig. Vallen alle drie de geloven al af.(stamvader/aardvader abraham) Met in het achterhoofd, dat het schijnbaar wel een hoger doel betreft.(de aardveranderingen).
  De vier ruiters hebben betrekking op het systeem/de agenda. Ik zie de witte ruiter als Jezus en Zeus in een.(voor de geschiedkundige onder ons).

  0 likes
 • x

  Check Also

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >