Homepagina » Buitenaards » ‘We gaan veel leren van onze ruimteburen’ (video)
We gaan veel leren van onze ruimteburen

‘We gaan veel leren van onze ruimteburen’ (video)

Wernher von Braun is vooral bekend geworden als eerste directeur van het Marshall Space Flight Center van NASA en de geestelijk vader van de Saturnus V-draagraketten van het Apolloprogramma.

Na de Tweede Wereldoorlog werd Von Braun met zijn ingenieurs in het kader van geheime projecten als Operatie Overcast en Paperclip naar Amerika gebracht.

De Amerikaanse overheid wilde zoveel mogelijk nazi-wetenschappers overbrengen naar de Verenigde Staten en Von Braun was één van de eerste.

Na zijn carrière bij NASA ging hij werken bij vliegtuigfabrikant Fairchild Industries. De eerste vrouw die daar een bestuurlijke functie kreeg, Carol Rosin, was gedurende enkele jaren zijn woordvoerder.

Von Braun legde haar uit dat ruimtewapens gevaarlijk, te duur, destabiliserend en onnodig zijn. Hij deelde ook beschikbare alternatieven met haar. Hij pleitte voor een verbod op alle ruimtewapens door beleidsmakers en het volk uit te leggen hoe het militair-industrieel complex kan worden omgevormd tot een vreedzaam samenwerkingsverband dat de ruimte verkent.

Hij sprak ook van het bestaan van zogeheten Off Planet Cultures (buitenaardsen) en hoe deze OPC’s zouden worden aangewezen als ‘vijanden’, terwijl ze dat niet zijn.

“We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren,” aldus de voormalig woordvoerder van Von Braun. “We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden, beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken. We zullen ook van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
7 jaren geleden

Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren.
We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden.
beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken.
van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”
mooi!!!!!! en wanneer beginnen we er mee volgende week? of volgende eeuw? B,,,H

emile
emile
7 jaren geleden

Ehm, volgens mij kunnen we zelf al heel veel.
OP schone manieren energie opwekken.
Auto’s/vervoer op electriciteit of monorail systeem met magneetaandrijving.
0 punt energie gebruiken voor ruimtereizen/vliegen etc..
Als we willen dan hebben we voor elke ziekte een medicijn maar omdat we weten hoe we perfect voedsel moeten maken zullen er vanzelf minder ziektes zijn.
Geen enkele burger wil oorlog, niet in z’n eigen land en niet in een ander land, wie wel ?? , de politiek.(afschaffen dus)
Opleidingssystemen maken waar kinderen juist willen leren ipv opgedrongen droge materie zodat je school-dropouts creert en nono’s, de lesstof heeft totaal geen toegevoegde waarde voor de intelligentie van het kind.
Ik zou zoiets als de Minbari cultuur uit de oude SF serie Babylon 5 willen hebben.
3 vertegenwoordigers die zijn gekozen door het volk voor de werkersklasse, de religieklasse en de krijgers/verdedigingsklasse (als dit wereldwijd word geimplementeerd dan is de krijgersklasse er voor buitenaards gevaar of simpelweg handhaving van regels, politie etc..)
Geef elke aardbewoner hetzelfde aantal voedsel en water en dan zijn we van de zelfgecreerde hongersnood af.
Niet meer dan 11 miljard mensen toelaten op de aarde (qua watervoorraden, voedsel etc..), dit moet nou eenmaal want we zijn gewoon muizen en zo creeren we moedwillig weer virussen/bacterien die ons uitroeien, de natuur vind immers altijd een weg dus dit kan je voor zijn.
Jaja, tis allemaal misschien moeilijk maar de kennis en het licht hebben we allang (kunnen) zien dus ik heb werkelijk niemand nodig uit space die mij iets zou moeten leren, liefde en goed zijn voor elkaar leren we vanzelf, tis prima als ze wat willen delen maar als mensheid hebben wij niemand nodig.
Omdat we collectief niet bij machtte zijn om die paar sukkels die onze wereld regeren af te zetten (om het zo maar te zeggen) zal er inderdaad iets moeten gebeuren om dat mogelijk te maken , zucht !!

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

@EMILE,11 miljard?? we zitten nu op 7/8 miljard,das meer de genoeg lijkt me,halloooow niet te gek maken.

Andries
Andries
7 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal van deze mevrouw Rosin gaat uitpakken. Het vergezicht wat ze schetst over schone energie en dergelijke is lollig. Maar dat moet ik allemaal nog maar zien. In ieder geval kan ik niet wachten totdat alle aliens uit de kast springen! Wat een feest wordt dat. De Grey’s en Draconians zien er lelijk uit. Ik heb ze daar uitvoerig op gewezen. Maar iedere keer krijg ik als antwoord dat ze mij ook lelijk vinden! Of dat persoonlijk is, weet ik niet:)
De Nordics zijn mooi. Net als de Carians van Nibiru. Sommigen zijn slank en lang, anderen weer wat klein en mollig. Maar schrikken doe je alleen van een Draconian of een large grey. Die kleine greys zijn irritante mietjes. Trap ze hard. Dan doe je iets goeds. De Anunnaki die ik ken hebben humor, zijn emotioneel, en verbazen zich met grote regelmaat over dingen die wij elkaar aandoen. Bij het aanschouwen van de wezens die in de Bijbel als engel worden beschreven valt je mond het eerste half uur open. Ze zien er als een soort mensen uit. Maar soms hebben ze ineens prachtige witte vleugels! Dit shape shiften heb ik ook bij andere wezens gezien. Dat was op Mars. Of dat hetzelfde ras is, weet ik niet. Maar ze waren wel eng, die lui daar. Helaas staan we daar niet aan de top van de voedselketen, maar ergens halverwege als een welkome snack. En dan ben ik nog heel mild met mijn woordkeuze.
Verder is er een keur aan dieren die ik op aarde nog niet ben tegengekomen.
Planten kan ik me niet goed herinneren. Ik zag een paar dorre boomstammen op Mars. Nibiru heeft mooie besneeuwde bergen en groen overal. Maar het lijkt wel of dat alles in een soort van dome is. Want ik heb ook hele rare rode, dode landschappen gezien, daar. Op de maan is het wat dat betreft saai. Als ik daar ben kan ik alleen vanuit een kilometers hoog gebouw naar beneden kijken en zie dan wat lichtjes.

AwE130
AwE130
7 jaren geleden

De Apollo maanlandingen daar klop niks van. Het verbaasd mij dan ook telkens weer hoe sommige in de UFO wereld maar achter de maanlandingen blijven staan. Von Braun was een publiek figuur die door zijn NAZI achtergrond is gebuikt. Van de ruimtevaart hebben de meeste mensen die het bestaan van UFO’s willen bewijzen weinig tot geen kaas gegeten. Het grote probleem is dat vele in de UFO wereld de kop in het zand steken. Ik verzeker jullie dat er geen openbaring komt zolang de UFO wereld 100% achter de Apollo maanlanding blijven staan. De UFO wereld wordt misbruikt. Ze zijn zo hongerig om het bestaan van UFO’s te bewijzen dat ze soms blind zijn voor de waarheid. Als al die aliens zo goed zijn waarom worden er dan mensen ontvoerd door sommige aliens?

VN,
Als de VN dit moet gaan regelen dan mag je veronderstellen dat het eigenlijk een NWO propaganda stunt is. Opnieuw lopen vele weer in de val. Hoe vaak moet je, je neus stoten voordat je wakker wordt? Ik denk zeker dat UFO’s bestaan maar het is het circus er omheen dat de openbaring blokkeert. De macht die de waarheid heeft lach ons uit met dit soort informatie dat kan ik jullie verzekeren. Neem nu Piet Smolders eens, eerst heeft hij veel geld verdient met onzin over de maanlandingen en nu pik hij zijn graantje mee in de UFO wereld. De man doet alles voor geld en de waarheid doet er niet toe. Ik heb niks tegen de persoon Piet Smolders, hij is maar een voorbeeld van vele die de maanlandingen verkocht hebben aan het publiek en nu de UFO wereld voor de gek houden. Kijk deze video maar eens, zelfs pro Apollo supporters spreken schande van deze vertoning van Piet Smolders tijdens de NOS uitzending over Apollo 11 in 2009.
http://www.awe130.nl/the-news-awe130/194

Rj.S. & MBI
Rj.S. & MBI
7 jaren geleden

-‘Aliens’ is een fabricage van de Amerikanen of misschien hebben ze deze zelf gemaakt om een catastrofe in de wereld te creëren.

-Ik had de video’s trouwens al een lange tijd terug gezien. Volgens mij gaat het hele gesprek over wapens en oorlog. Äliens’ kan tussen haakjes gezet worden.

-Er is nog steeds geen definitieve bewijs van echte ‘Aliens’ bewezen, alleen dan van blablabla, documenten en onverklaarbare dingen in de lucht. Maar dat kan nog niet als bewijs bevestigd worden.

-Ik geloof alleen in God! Die zal er voor zorgen dat alles wat slecht is voor de mens wordt vernietigd! Samengevat: The New Wereldorde.

-Ik geloof ook dat wat er gebeurt wel met ‘God’ heeft te maken of een verband mee heeft.

Iets anders geloof ik niet!

Mojomirosa
Mojomirosa
7 jaren geleden

[quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien 🙂

de witte
de witte
7 jaren geleden

we kunnen hier niet eens samen leven zonder bedrog en zonder oorlog.
zou buitenaards plots voor vrede gaan zorgen???

Ra
Ra
7 jaren geleden

[quote name=”pietsnot”]… en wanneer beginnen we er mee volgende week? of volgende eeuw? B,,,H[/quote]

Ik ben er al mee begonnen. En jij?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

huisarts

Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’

In diverse Nederlandse steden zijn gisteravond ongeregeldheden ...

burgemeester

CDA-burgemeester: verplicht vaccineren is al mogelijk

Burgemeester Cor Lamers (CDA) van Schiedam beweert ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x