Buitenaards

‘We gaan veel leren van onze ruimteburen’ (video)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wernher von Braun is vooral bekend geworden als eerste directeur van het Marshall Space Flight Center van NASA en de geestelijk vader van de Saturnus V-draagraketten van het Apolloprogramma.

Na de Tweede Wereldoorlog werd Von Braun met zijn ingenieurs in het kader van geheime projecten als Operatie Overcast en Paperclip naar Amerika gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse overheid wilde zoveel mogelijk nazi-wetenschappers overbrengen naar de Verenigde Staten en Von Braun was één van de eerste.

Na zijn carrière bij NASA ging hij werken bij vliegtuigfabrikant Fairchild Industries. De eerste vrouw die daar een bestuurlijke functie kreeg, Carol Rosin, was gedurende enkele jaren zijn woordvoerder.

Von Braun legde haar uit dat ruimtewapens gevaarlijk, te duur, destabiliserend en onnodig zijn. Hij deelde ook beschikbare alternatieven met haar. Hij pleitte voor een verbod op alle ruimtewapens door beleidsmakers en het volk uit te leggen hoe het militair-industrieel complex kan worden omgevormd tot een vreedzaam samenwerkingsverband dat de ruimte verkent.

Hij sprak ook van het bestaan van zogeheten Off Planet Cultures (buitenaardsen) en hoe deze OPC’s zouden worden aangewezen als ‘vijanden’, terwijl ze dat niet zijn.

“We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren,” aldus de voormalig woordvoerder van Von Braun. “We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden, beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken. We zullen ook van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
10 jaren geleden

Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren.
We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden.
beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken.
van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”
mooi!!!!!! en wanneer beginnen we er mee volgende week? of volgende eeuw? B,,,H

emile
emile
10 jaren geleden

Ehm, volgens mij kunnen we zelf al heel veel.
OP schone manieren energie opwekken.
Auto’s/vervoer op electriciteit of monorail systeem met magneetaandrijving.
0 punt energie gebruiken voor ruimtereizen/vliegen etc..
Als we willen dan hebben we voor elke ziekte een medicijn maar omdat we weten hoe we perfect voedsel moeten maken zullen er vanzelf minder ziektes zijn.
Geen enkele burger wil oorlog, niet in z’n eigen land en niet in een ander land, wie wel ?? , de politiek.(afschaffen dus)
Opleidingssystemen maken waar kinderen juist willen leren ipv opgedrongen droge materie zodat je school-dropouts creert en nono’s, de lesstof heeft totaal geen toegevoegde waarde voor de intelligentie van het kind.
Ik zou zoiets als de Minbari cultuur uit de oude SF serie Babylon 5 willen hebben.
3 vertegenwoordigers die zijn gekozen door het volk voor de werkersklasse, de religieklasse en de krijgers/verdedigingsklasse (als dit wereldwijd word geimplementeerd dan is de krijgersklasse er voor buitenaards gevaar of simpelweg handhaving van regels, politie etc..)
Geef elke aardbewoner hetzelfde aantal voedsel en water en dan zijn we van de zelfgecreerde hongersnood af.
Niet meer dan 11 miljard mensen toelaten op de aarde (qua watervoorraden, voedsel etc..), dit moet nou eenmaal want we zijn gewoon muizen en zo creeren we moedwillig weer virussen/bacterien die ons uitroeien, de natuur vind immers altijd een weg dus dit kan je voor zijn.
Jaja, tis allemaal misschien moeilijk maar de kennis en het licht hebben we allang (kunnen) zien dus ik heb werkelijk niemand nodig uit space die mij iets zou moeten leren, liefde en goed zijn voor elkaar leren we vanzelf, tis prima als ze wat willen delen maar als mensheid hebben wij niemand nodig.
Omdat we collectief niet bij machtte zijn om die paar sukkels die onze wereld regeren af te zetten (om het zo maar te zeggen) zal er inderdaad iets moeten gebeuren om dat mogelijk te maken , zucht !!

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

@EMILE,11 miljard?? we zitten nu op 7/8 miljard,das meer de genoeg lijkt me,halloooow niet te gek maken.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x