Buitenland

Kolonel: ‘Oekraïne staat op het punt weggevaagd te worden’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

De afgelopen weken heeft Rusland zware bombardementen uitgevoerd om de energievoorziening in Oekraïne uit te schakelen. Veel Oekraïners zitten zonder stroom en verwarming. Ondertussen wordt het land omsingeld door een troepenmacht van zo’n 700.000 soldaten.

De gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor verwacht dat Rusland ergens in de komende weken een offensief gaat lanceren. “Zij gaan binnenvallen en een einde maken aan de Oekraïense staat,” zei hij in de podcast Votum.FM. “Laten we onszelf niet voor de gek houden.”

“Het regime in Kiev wordt waarschijnlijk weggevaagd, net als het resterende deel van het leger,” benadrukte Macgregor.

Dat is onzin

Hij wees erop dat Oekraïense soldaten in de loop der tijd steeds meer zijn geradicaliseerd. De Azov-nazi’s doden niet alleen Russen, maar ook hun eigen mensen en doodden zelfs Poolse troepen die in Oekraïne dienden in Oekraïense uniforms, zei de kolonel.

Volgens de media hebben de Russen al sinds dag één geen munitie meer en zijn de Oekraïners nog steeds bezig met hun overwinningsmars. “Dat is onzin,” aldus Macgregor. “De Russen worden gemobiliseerd om de taak te volbrengen.”

Hij voorziet dat de Oekraïense staat volledig zal worden vernietigd. Wat gebeurt er daarna? Hij verwacht niet dat de Russen in West-Oekraïne willen blijven.

Vernietigend

“De Russen zullen Cherson en Charkov heroveren. Dat zijn van oudsher Russische steden. De Russen zijn niet geïnteresseerd in de rest,” zei hij.

“Oekraïne kan geen raketbrandstof meer produceren, diesel raakt op, de stroom is uitgevallen,” voegde hij toe. “Dit gaat door tot de Oekraïners verhongeren, doodvriezen en hopeloos zijn. En dan begint het Russische offensief en dat zal vernietigend zijn.”

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan van Spijker
Johan van Spijker
2 maanden geleden

De Russen wachten erop dat het gaat vriezen zodat de grond hard is. Dat is een voordeel bij het zware materieel wat ze gebruiken

Ron
Ron
2 maanden geleden

Dan is er maar 1 mogelijkheid, overgeven.
Er zijn al genoeg slachtoffers gevallen doorr clown zelensky.
Of de usa en de EU alle sancties intrekken.
Er is al gezegd dat Oekraïne verdeeld word door omringende landen.

Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Oekraine wordt weggeveegd. 2/3 wordt Russisch. De andere delen worden deels van Polen en Hongarije en Bulgarije. Dat is de uitkomst van het conflict.In de tijd wordt wordt Europa getroffen door een tsunami en Rusland neemt geen vluchtende mensen op.Rusland heeft er genoeg van.

Lest Best
Lest Best
2 maanden geleden

Volgens de T. is deze opschakeling van de Russen “de wraak van de verliezer”
Hoe onzinnig kun je je abonnees voor de gek houden.
Als straks de dodelijke stilte valt in een vernietigd Oekraïne, heeft Rusland volgens de T. dus verloren.
Betaal je daar jaarlijks je abonnement voor?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x