CoronaBinnenland

Ab Flipse pleit op tv voor tribunalen: ‘Dit moet je strafrechtelijk aanpakken’

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!

Donderdag besteedde het tv-programma Ongehoord Nieuws aandacht aan de corona-openbaringen in Duitsland.

Financieel expert Ab Flipse wees erop dat politici een doel hebben met Europa. “Als je dat doel niet ziet en je weet niet wat hun agenda is, blijf je achter de feiten aan hollen. Dat gaat niet enkel over corona, maar ook over Oekraïne, klimaat, enzovoorts.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als je weet welke koers de politici volgen, ga je begrijpen wat er echt aan de hand is,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tribunalen

“Hiervoor is de wetenschap gewoon aan de kant gezet. Dat is gewoon te kwader trouw, toch?” vroeg presentator Tom de Nooijer.

Flipse antwoordde instemmend. Hij merkte op dat er nu wordt gesproken over een parlementaire enquête in Nederland en in Duitsland. “Je moet niet met een parlementaire enquête werken, je moet gewoon een strafrechtelijke procedure starten,” benadrukte hij. “Je moet naar een tribunaal werken.”

“Ja, tribunalen?” vroeg De Nooijer.

Dan word je gebrainwasht

Flipse: “Dit moet je strafrechtelijk aanpakken. Je moet de poppetjes eruit pikken. Die moet je aansprakelijk stellen. Er moet dus een tribunaal komen.”

Er is keihard gelogen door de media. De media hebben de politici gevolgd. Ook de media zijn hier schuldig aan. We worden gewoon op het verkeerde been gezet, aldus de opiniemaker.

Het probleem is volgens hem dat we eenzijdig en niet volledig geïnformeerd worden. “Als je alleen maar eenzijdige en onvolledige informatie krijgt, dan word je gebrainwasht. En dat gebeurt al decennia. Daar zie je nu de effecten van.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

UITERAARD ben ik het volkomen eens met Ab Flipse.

WIJ zijn op een verschrikkelijke manier de afgelopen VIER jaar, sinds het begin van die zogenaamde coronacrisis, voorgelogen. En dan wel door het merendeel van de politici, maar…. OOK door praktisch (op enkele dappere artsen na) door de gehele medische wereld.

God zij dank zijn mijn man en ik er niet ingevlogen, omdat ik een man heb, die EERST altijd alles wil onderzoeken, voordat hij tot een besluit komt.

Eén ding hebben zowel de politici EN de medici ermee bereikt: WIJ vertrouwen beiden niet meer.

En ik denk, gezien het gejammer en geklaag op de televisie vanwege de afnemende vaccinatiebereidheid, dat WIJ hier niet alleen in staan.

Ab Flipse zegt in het interview op Ongehoord Nieuws, dat er TRIBUNALEN moeten komen.

Ja…. dat zou zeker zo moeten zijn. Deze hartenkreet hoor ik de afgelopen jaren wel vaker. Reiner Fuellmich is daar ook al enige jaren mee bezig.

Maar het probleem is, dat de meeste instituties volledig zijn overgenomen door “puppets on a string”. Dat wil zeggen, dat de meesten volledig geïnstrueerd, geïndoctrineerd, gechanteerd zijn door het grote kwaad, te weten: het World Economic Forum.

Dus om werkelijk EERLIJKE tribunalen te krijgen, zal er eerst met een flinke bezem door de instituties gegaan moeten worden.

Helaas denk ik, dat wij nog niet zo ver zijn.

Meine
Meine
1 maand geleden

Helaas, met allemaal d66-rechters gaat dat niet lukken…

John
John
1 maand geleden

en zo ist maar net.
Ab Flipse, een man die échft weet wat er speelt en dat ook durft te benoemen. Inlcusief oplossingen. Petje af

denkertje
denkertje
1 maand geleden

De meeste d66 rechters zijn totaal verrot. Zijn ze niet chantabel met pedo materiaal, dan zijn ze wel politiek gemotiveerd.. Julian Assange heeft die nou geluk gehad dat Biden in dit verkiezingsjaar zijn deportatie er niet bij kon hebben? Of waren de rechters rechtvaardig? Niemand, zelfs Stella Assange had verwacht dat hij mocht ‘blijven’… Succes met het procès, we moeten wat. Hoop doet leven.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x