Mens en Dier

Rechtszaak tegen minister Dijkstra op 5 juni: ‘We staan op een kritiek punt in onze geschiedenis’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Met spoed is er op 5 juni een persoonlijke rechtszaak tegen (demissionair minister) Pia Dijkstra voor het eventueel onrechtmatig tekenen van het WHO-pandemieverdrag.

Vrijdag heeft de Nationale Bond tegen Overheidszaken een betekende dagvaarding overhandigd aan Dijkstra. “Dit is een cruciale stap in onze strijd tegen illegale en onrechtmatige overheidspraktijken,” zegt oprichter van de Bond Jordy Zwarts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We staan op een kritiek punt in onze geschiedenis. Samen kunnen we voorkomen dat Nederland zijn soevereiniteit verliest door het ondertekenen van een bindend pandemieverdrag met de WHO,” voegt hij toe.

Niet te vertrouwen

Dijkstra heeft toegezegd het WHO-pandemieverdrag niet te zullen tekenen. Ze heeft echter ook aangegeven de consensus niet te willen doorbreken.

“Let op! Deze politici zijn niet te vertrouwen,” benadrukt Zwarts. “De Bond heeft met de rechtszaak van 5 juni al zekerheid gecreëerd. Mocht demissionair minister Dijkstra alsnog stiekem tekenen, dan zal het WHO-pandemieverdrag met terugwerkende kracht nietig worden verklaard. De dagvaarding is namelijk vóór de jaarlijkse bijeenkomst van de WHO op 27 mei afgeleverd.”

De Bond zal ook direct een rechtszaak starten wanneer andere bewindslieden in de toekomst proberen het WHO-pandemieverdrag te ondertekenen. “Geen enkele politicus heeft het recht om onze soevereiniteit en grondrechten over te dragen aan een buitenlandse, ondemocratisch gekozen private organisatie.”

WHO-dictatuur beëindigen

De Tweede Kamer nam eerder een motie aan die de regering opdraagt het pandemieverdrag niet te tekenen. De rechtszaak is opgestart omdat Dijkstra die motie naast zich neerlegde.

“Samen staan we sterk om de WHO-dictatuur te beëindigen,” zegt Zwarts nog. Je kunt je hier aanmelden voor deze pandemieverdrag-actie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 219 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie nr 1
Snappie nr 1
27 dagen geleden

5 juni ??🙈…….dan is het kwaad al geschied !
Ze tekent wellicht volgende week bij het kruisje ! 🤬

Andre Breems
Andre Breems
27 dagen geleden

Ik ben bang dat die D66 zogenaamde rechters de zaak gaat seponeren.
Want de hand die jouw voed bijt je niet.

Snappie nr 1
Snappie nr 1
27 dagen geleden

Ooh het wordt dan alsnog nietig verklaard ! Excuse me !😊

Dwarsje
Dwarsje
27 dagen geleden

Benieuwd hoe D66 rechters zich hieruit proberen te wurmen. Vaak verzinnen dit soort rechters altijd wel een verhaaltje of een juridisch geitenpaadje om figuren als Dijkstra in de zak te …..(onparlementair woordje). Als dat gebeurt zijn we als volk aan onszelf verplicht die criminele bende voor eens en altijd uit te bannen (inclusief Rutte en trawanten). Dat zijn de boosdoeners, die nu stiekem op de achtergrond denken te verdwijnen en invloed blijven uitoefenen. Laten we ze in de gaten houden.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x