CoronaMens en Dier

Advocaat haalt uit naar Marion Koopmans: ‘Effe optiefen nu met jullie virussen en pandemieën’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Terwijl alle ogen gericht zijn op Oekraïne maakt viroloog en OMT-lid Marion Koopmans zich druk over een eventuele volgende pandemie. Koopmans verwijst naar een artikel op de website van denktank Chatham House.

In het artikel komt aan bod hoe en waar een nieuwe pandemie zou kunnen plaatsvinden en welke maatregelen een pandemie zouden kunnen voorkomen. De denktank stelt zichzelf de vraag wanneer de volgende pandemie zou kunnen plaatsvinden. Het antwoord: “Het is onmogelijk om te voorspellen wanneer de volgende pandemie zich aandient.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dankzij Rutte

De volgende vraag: waar zouden de volgende uitbraken kunnen plaatsvinden? Het korte antwoord: overal. Chatham House noemt als voorbeelden van ziekteverwekkers die een pandemie of epidemie kunnen veroorzaken griep, corona en ebola. De denktank beweert bovendien dat ‘klimaatverandering’ het risico op pandemieën vergroot.

Verder wordt er gewerkt aan een verdrag om pandemieën te managen. Europarlementariër Marcel de Graaff zei hierover: “In mei zal Nederland een covidverdrag sluiten met de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). En dan maakt Rutte de WHO de baas over Nederland. De WHO gaat bij een volgende pandemie bepalen wat er wel of niet mag, dankzij Rutte.”

He-le-maal klaar met jullie

Advocaat Bart Maes haalt op Twitter hard uit naar Koopmans. “Het is oorlog nu. Effe optiefen nu met jullie virussen en pandemieën. Na twee jaar zijn we he-le-maal klaar met jullie,” schrijft hij.

4.3 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
2 jaren geleden

money

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

wat heeft een communistische weffende dierenarts te zoeken/zeggen op het terrein der HUMANE geneeskunde?
HELEMAAL NIETS!

Deug-Nietje
Deug-Nietje
2 jaren geleden

Bart heeft gelijk
K ben ook schijtziek van dat zooitje , mijn leven en dat van velen zijn onherstelbaar verwoest , dus oprotten met die klerezooi 🤢🤮🤮🤮👎👎👎😠

Spencer
Spencer
2 jaren geleden

Afgelopen dinsdag-op dezelfde dag vond naar eigen zeggen een gijzeling plaats in Amsterdam- werd tevens in de Kamer een motie aangenomen waarin de minister van Volksgezondheid niet uit eigener beweging (dus zonder toestemming van de Kamer) geen verdere bevoegdheden omtrent Volksgezondheid bij overeenkomst c.q. Verdragen mag overdragen aan de Europese Commissie c.q. WHO. De Kamer moet zich daar eerst over beraden. In ieder geval wordt dankzij deze motie ruchtbaarheid gegeven aan het voornemen om onze soevereiniteit omtrent Volksgezondheid (inclusief vaccinatieplicht) over te hevelen aan de globalisten, tenzij wij wederom afgeleid worden….

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x