CoronaBinnenland

Europarlementariër: ‘Na de gemeenteraadsverkiezingen komen alle maatregelen terug, en erger’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Wereldwijd schenden regeringen onze grondrechten, schenden ze de mensenrechten. De EU heeft de mond vol over mensenrechten, maar nu in Canada de staat met extreem geweld demonstranten mishandelt en het recht op demonstratie schendt, blijft de Brusselse kliek muisstil. Dat zegt Europarlementariër Marcel de Graaff in een videoboodschap.

Hij waarschuwt dat het nog niet voorbij is. “De coronamaatregelen gaan in de ijskast, mondkapjes vervallen, toegang kan tijdelijk zonder QR-code en nu denkt u: ha, fijn, de corona-ellende is voorbij.”

Opmaat naar de Great Reset

“Maar na de gemeenteraadsverkiezingen komen alle maatregelen terug, en erger,” zegt De Graaff. “Dan vinden ze een nieuw excuus, een nieuwe pandemie om ons weer op te zadelen met nieuwe vaccinaties, met nieuwe QR-maatregelen.”

“Alles in opmaat naar de Great Reset,” benadrukt het Europarlementslid. “De opmaat naar de digitale identiteit, die een QR-code in het kwadraat is. Je kan straks niets meer: niet meer kopen, niet meer verkopen, ergens heen gaan, ergens binnenkomen wanneer je geen digitale identiteit hebt.”

De nieuwe slavernij komt eraan

De Graaff zei ook dat Nederland in mei een covidverdrag zal sluiten met de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). “En dan maakt Rutte de WHO de baas over Nederland. De WHO gaat bij een volgende pandemie bepalen wat er wel of niet mag, dankzij Rutte.”

De nieuwe slavernij komt eraan. Het is het nieuwe fascisme. De staat die jou controleert van de wieg tot het graf. Je hebt niets meer te kiezen en moet gehoorzamen. Stap voor stap krijgen de wappies, de zogenaamde complotdenkers, gelijk, aldus de Europarlementariër.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
4 maanden geleden

AMEN!

wim
wim
4 maanden geleden

Ik ben zo meegaand als een eiken deur.

Dyo
Dyo
4 maanden geleden

Ik word hier zo misselijk van!!
Had het ook niet anders verwacht, maar steeds wanneer mijn ergste nachtmerrie ergens bevestigd word hierover draait mijn maag 100x om.
Weet al heel lang dat dit stond te gebeuren en om het nu te zien ontvouwen…
Mijn leven word mij letterlijk ontnomen door deze machthebbers en iedereen om mij heen lijkt te genieten van hun leven. Zijn zich nergens van bewust. Ik ben nu best jaloers op hun ontwetendheid!

rop
rop
4 maanden geleden

Dat ziet er Dik In dat de maatregels terug komen, effe de druk van de ketel eraf halen voor het volk om te stemmen en als ze gestemd hebben, komen ze weer terug met alle gekkigheden weliswaar waarschijnlijk in een ander jasje verpakt, maar terug komen Ja,, dus Mensen ga gezellig stemmen ,en van de Winter weer in een lockdown of vaccinatie gebeuren terecht te Komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

203
0
We lezen graag je reactie!x