Mens en Dier

Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’: Er is licht aan het einde van de tunnel

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich met Jerm Warfare over zijn plannen om de WHO voor de rechter te slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Hij is één van de machtigste advocaten in Europa en bereidt momenteel de grootste groepszaak uit de geschiedenis voor, ook wel bekend als ‘Neurenberg 2’.

Enkele dagen geleden sprak Fuellmich opnieuw met Jerm Warfare om de laatste stand van zaken door te nemen. “Er is licht aan het einde van de tunnel,” zei hij. “We hebben rechtszaken gewonnen en gaan er nog veel meer winnen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens het interview zei hij over de corona-aanpak: “Dit zijn de ergste misdaden tegen de menselijkheid die ooit zijn gepleegd.” De weinige mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken, zo’n 10 tot 20 procent van de bevolking, weten dat dit nooit over een virus of gezondheid ging, maar over het uitdunnen van de wereldbevolking en controle, aldus de advocaat.

Neurenberg 2

De coronavaccins hebben dan ook niets te maken met vaccineren, maar zijn onderdeel van genetische experimenten, zei hij. Fuellmich voegde toe dat de spelers achter de schermen veel fouten maken. Zo denkt hij dat de vaccinmakers niet hadden verwacht dat er nu al zoveel bijwerkingen zouden optreden.

Hij sprak een klokkenluider die zei dat men in eerste instantie van plan was om dit hele scenario pas in 2050 uit te rollen. Vervolgens werden de personen die aan de touwtjes trekken inhalig en besloot men om de plannen al veel eerder uit te voeren, aldus de klokkenluider. “Ik denk dat ze daarom zoveel fouten maken,” zei Fuellmich, die verklaringen heeft afgenomen van meer dan 100 wetenschappers en experts.

De advocaat zei verder dat er mogelijk een speciale rechtbank nodig zal zijn, Neurenberg 2, omdat dit inmiddels zo groot is dat het de nationale rechtbanken misschien boven de pet gaat. “We hebben het bewijs.”

Europa: belangrijkste strijdtoneel

Wie zijn die mensen die aan de touwtjes trekken? Volgens Fuellmich gaat het om een groep van zo’n 3000 superrijken. Onder andere de Davos-kliek van Klaus Schwab behoort tot deze groep. Wat willen zij? Volledige controle over de mensen. “Ze kopen artsen, ziekenhuismedewerkers en politici om. Mensen die niet meewerken, worden bedreigd. Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren.”

Fuellmich sprak ook met een andere klokkenluider, die uitlegde waarom Europa het belangrijkste strijdtoneel is van deze oorlog. “Europa is volledig bankroet. De pensioenfondsen zijn helemaal leeggeroofd. Daarom willen ze Europa onder controle brengen voordat mensen erachter komen wat er aan de hand is.”

Veel mensen zullen sterven

De reguliere media doen voorkomen alsof een meerderheid van de mensen voorstander is van de maatregelen. Dat is volgens de advocaat zeker niet het geval. Vrijwel iedereen die hij spreekt in Duitsland weet dat bijvoorbeeld mondkapjes niet helpen en laat zich informeren door alternatieve media. “De oude media zijn op sterven na dood.”

Zijn advies? Verspreid de waarheid en de feiten zoveel mogelijk en verspil je energie niet aan mensen die zich heel graag willen laten vaccineren. “We kunnen niet iedereen redden. Veel mensen zullen sterven.”

4.6 608 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

283 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marion
Marion
3 jaren geleden

Dit is geweldig wat hier gebeurd. Ga door Reiner Fuellmich. We love you.

Angelien Appel
Angelien Appel
3 jaren geleden

Dit geeft de burger weer moed

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Hier zijn de namen van een paar van de pschopaten

J. V. Bainimarama, prime minister of Fiji; 
António Luís Santos da Costa, prime minister of Portugal; Klaus Iohannis, president of Romania; Boris Johnson, prime minister of the United Kingdom; Paul Kagame, president of Rwanda; Uhuru Kenyatta, president of Kenya; Emmanuel Macron, president of France; Angela Merkel, chancellor of Germany; Charles Michel, president of the European Council; Kyriakos Mitsotakis, prime minister of Greece; Moon Jae-in, president of the Republic of Korea; Sebastián Piñera, president of Chile; Carlos Alvarado Quesada, president of Costa Rica; Edi Rama, prime minister of Albania; Cyril Ramaphosa, president of South Africa; Keith Rowley, prime minister of Trinidad and Tobago; Mark Rutte, prime minister of the Netherlands; Kais Saied, president of Tunisia; Macky Sall, president of Senegal; Pedro Sánchez, Prime Minister of Spain; Erna Solberg, prime minister of Norway; Aleksandar Vučić, president of Serbia; Joko Widodo, president of Indonesia; Volodymyr Zelensky, president of Ukraine; Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, director-general of the World Health Organisation.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
3 jaren geleden

Dat filmpje praten ze over rechters etc ,?
Hier als er een rechtzaak is voorgekomen nemen ze een andere rechter in hoger beroep die het eens is met de machthouders!
Het kabinet van ons land!
Dat heet in mijn woordenboek corruptie gepaard met dictatuur !

Back to top button
283
0
We lezen graag je reactie!x