BuitenlandCorona

Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duitsland stopte net als Nederland met het prikken van mensen jonger dan 60 met het AstraZeneca-vaccin na meldingen over bloedstolsels. Het blijkt dat ook mensen die andere vaccins hebben gekregen, worden getroffen. Dit wordt in Duitsland echter niet vermeld in het nieuwste rapport van het Paul Ehrlich-Instituut (PEI), de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Het instituut wil hierover helemaal geen informatie verstrekken, schrijft RT.

In Duitsland wordt sinds eind december gevaccineerd tegen corona. Er was vooral aandacht voor de problemen rond het vaccin van AstraZeneca. Jonge vrouwen kregen na inenting last van trombose en hersenbloedingen. Sommigen van hen stierven. Veel landen stopten vervolgens met deze prik. Duitsland verbood het vaccin net als Nederland voor mensen onder de 60 jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De Duitse geneesmiddelenautoriteit vermeldde de gevallen van trombose en hersenbloedingen netjes in de rapporten. Maar andere gevallen van ernstige bijwerkingen – zoals beroertes, gezichtsverlamming, toevallen en ontsteking van het ruggenmerg en het hart – worden sinds eind februari uit de rapporten gelaten. Het gaat met name om bijwerkingen na de vaccins van Pfizer en Moderna.

2000 gevallen van ernstige bijwerkingen, 330 sterfgevallen

RT deed navraag bij het medicijnagentschap, maar woordvoerster Susanne Stöcker wilde geen informatie geven. Het instituut kan niet in elk rapport tot in detail ingaan op alle bijwerkingen, reageerde ze verontwaardigd.

In het voorlaatste rapport, dat betrekking heeft op de periode tot 26 februari, valt te lezen dat er bij het PEI 2000 gevallen van ernstige bijwerkingen zijn gemeld. 67 mensen kregen een anafylactische shock, bij 33 mensen trad gezichtsverlamming op, 26 mensen kregen een beroerte en bij zes mensen ontstond een tekort aan bloedplaatjes, wat kan leiden tot inwendige bloedingen, waaronder een hersenbloeding. Er waren ook 330 sterfgevallen gemeld vlak na vaccinatie. De gevallen deden zich met name voor bij mensen die het vaccin van Pfizer hadden gekregen.

Op 12 maart was het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen gestegen tot 2300, maar in het meest recente rapport worden alleen nog de anafylactische shock, trombocytopenie (tekort aan bloedplaatjes) en trombose vermeld. De overige bijwerkingen ontbreken.

Meestal geen onderzoek

Het aantal gevallen van trombocytopenie steeg in de tussenliggende periode naar 32. Twee mensen kregen een hersenbloeding. Beide patiënten, een 37-jarige vrouw en een 24-jarige man, overleden. Het is opmerkelijk dat er slechts twee gevallen zijn opgenomen in het rapport. Op 9 maart stierf bijvoorbeeld de 32-jarige Dana O. uit Noordrijn-Westfalen aan de gevolgen van een zware hersenbloeding na het AstraZeneca-vaccin.

Daarnaast zijn ouderen die een hersenbloeding kregen na toediening van het Pfizer-vaccin niet in de statistieken terechtgekomen. Zo stierf een bewoner van een verpleeghuis in Keulen aan een hersenbloeding. Dit geval is niet terug te vinden in het rapport. Het aantal gemelde sterfgevallen na vaccinatie bedraagt inmiddels 351.

De woordvoerster wilde ook niet zeggen of sterfgevallen en gevallen waarbij de patiënt blijvende schade heeft opgelopen, worden onderzocht. Het blijkt dat er meestal geen onderzoek wordt ingesteld, vooral na sterfgevallen in verpleeghuizen. Zo zagen de autoriteiten geen aanleiding om een onderzoek te starten na overlijdens in Cloppenburg.

335.000 sterfgevallen na coronavaccinatie?

RT wilde ook weten of het zogenoemde spike-eiwit dat na vaccinatie door lichaamscellen wordt aangemaakt, kan leiden tot trombose. Hier waarschuwden meerdere wetenschappers namelijk in een vroeg stadium al voor en dit bleek ook uit een studie van nota bene het PEI.

Het enige wat woordvoerster Stöcker deed, was verwijzen naar verklaringen op de website van haar instituut over de ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccins.

Uit de studie die het Duitse medicijnagentschap in februari publiceerde, blijkt dat het spike-eiwit van het virus kan leiden tot weefselschade, wat vervolgens de bloedstolling stimuleert en trombose kan veroorzaken.

Tot 26 maart waren er bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) meer dan 100.000 meldingen van ernstige bijwerkingen binnengekomen, waaronder 3350 sterfgevallen. Een studie uit 2019 komt tot de conclusie dat over het algemeen minder dan één procent van alle bijwerkingen wordt gemeld. De onderzoekers schreven dit toe aan een ‘ingewikkeld rapportageproces’. Het is dus niet ondenkbaar dat er tot 26 maart al meer dan 335.000 mensen zijn overleden na coronavaccinatie.

[RT]

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rollie
Rollie
2 jaren geleden

En nog zijn we wappies als we niets meer geloven van wat onze glorieuze leuders ons vertellen isw met de leugenachige media? Geen Mengele spritz voor mij, verplicht of niet!

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Geef mijn prikkie maar aan Fikky!

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Overheid wereld wijd corrupt en omgekocht door de big pharma

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Als nu nog niemand door heeft wat er gebeurd ,een werelwijde depopulatie .Een slachting door een vaccin met medeweten van zo wel de politiek als de geneeskunde .De politiek zwijgt hier al langer over en dwingt de medicie ook te zwijgen .In wat voor een wereld zijn wij beland ,men heeft ons de afgelopen tijd zo afgestompd ,dat wij ons als makke schapen naar de slachtbank laten lijden .En dat voor een giepepidemie .Onderzoek heeft aangetoond dat men in geen een labaratorium iets heeft kunnen vinden dat ook maar lijkt op een corona virus .Men weet alleen dat het een griepvirus is dat de luchtwegen eerder aantast maar dat het met eenvoudige medicatie te verhelpen is .En een vaccin totaal niet werkzaam is ,maar alleen voor ernstige bijwerkingen zorgt zo als gebleken .Als dat de bedoeling is en onze leiders hier van weten en ons willens en wetens voorhoud dat het ons geneest van corona en onze vrijheid teruggeeft .Behoren zij voor een tribunaal gesleept te worden .Wegens zware misdaden tegen de mensheid ,er kleeft bloed aan hun handen .

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x