Homepagina » Buitenland » ‘Horror’ op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting
saint vincent
Foto: Uitbarsting van La Soufrière (RCI Martinique CC BY 3.0)

‘Horror’ op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland Saint Vincent uitgebarsten. Er steeg een zes tot acht kilometer hoge rookzuil op uit de krater. In de dorpen rond de vulkaan daalde veel as neer. De directeur van een seismisch centrum zei dat er nog meer uitbarstingen kunnen volgen.

Alleen mensen die zijn gevaccineerd tegen corona werden geëvacueerd. Voor de evacuatieoperatie hebben de autoriteiten onder meer vier cruiseschepen ingezet om eersterangsburgers naar omliggende eilanden te brengen. De tweederangsburgers, die niet zijn ingeënt, bleven achter en worden nu blootgesteld aan vulkanisch as.

Zoals onderstaand fragment van zender CBS laat zien, leven we al in een wereld waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd.


Zo’n 16.000 mensen vluchten voor hun leven. Er zijn stroomstoringen, de drinkwatervoorziening is onderbroken en door de enorme aswolk is de zon bijna niet te zien. En nu krijgen de eilandbewoners dus ook nog eens te horen dat ze mogelijk niet gered worden als ze zich niet hebben laten vaccineren tegen corona.

Premier Ralph Gonsalves van Saint Vincent en de Grenadines zei zaterdag tijdens een persconferentie dat alleen gevaccineerde mensen worden geëvacueerd.

Horror

Barbardos, Grenada, Antigua en Saint Lucia nemen alleen volledig gevaccineerde vluchtelingen op. “Om de horror op Saint Vincent nog erger te maken, worden alleen gevaccineerde evacuees toegelaten aan boord van cruiseschepen en op nabijgelegen eilanden. Dit is erger dan mijn ergste nachtmerries over vaccinatie-segregatie,” reageerde iemand op social media. Een ander voegde toe: “Ik noem dit misdaden tegen de menselijkheid.”

Zondag meldde het Caribbean News Network dat de omstandigheden op het eiland verslechteren. De vulkaan rommelt en er komt veel vulkanisch as uit de lucht. Het grootste gedeelte van Saint Vincent zou zonder stroom zitten en bedekt zijn met as.

Volgende grote uitbarsting

Bijna 20.000 mensen moesten noodgedwongen hun huis verlaten nadat de vulkaan voor het eerst in meer dan 40 jaar uitbarstte. Er zijn zes uitbarstingen geweest: in 1718, 1812, 1814, 1902/03, 1979 en 2021.

De overheid zet de doodsbange bevolking voor het blok: neemt de prik of we laten je aan je lot over. De ongevaccineerden zitten vast op Saint Vincent en zetten zich schrap voor de volgende grote uitbarsting.

[Zero Hedge]
4.6 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Polder
Polder
24 dagen geleden

Dit is echt bij de beesten af.

A M
A M
Reactie op  Polder
24 dagen geleden

Ik denk dat hier de vaccinatie maar een drogreden is, en ze alleen de elite wilden evacueren (die toevallig al gevaccineerd is). Walgelijk, maar van alle tijden…

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  A M
23 dagen geleden

De elite laat zich echt niet vaccineren ze weten wat er in zit virus is hun hoax om de macht te grijpen of ze moeten levensmoe zijn👍daar🙏 ik voor dan draag ik ze een warm❤️toe als zij de mensheid vrijwillig verlossen 🤔🤔ben bang van niet t ontbreekt ze aan lef helaas😤😩

Rob
Rob
Reactie op  Polder
23 dagen geleden

Er zitten dan ook beesten achter het hele beleid, met in de top van de macht het kwaad zelf in de vorm van bloedlijn families. Als je niet dood wilt gaan aan de ‘vaccinatie’ dan laten zeje op een andere manier dood gaan, zoals bv door een uitbarsting van een vulkaan.

ProAsfalt
ProAsfalt
24 dagen geleden

Yep, Hitlermethod2.0.

Annemiek B.
Annemiek B.
24 dagen geleden

Dit is regelrechte moord!

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Annemiek B.
23 dagen geleden

Bekijk de film 2012 maar eens…bijna dezelfde scenario
…ik denk dat dit nog maar een voorbode is….en het lijkt er ook op dat dit alles allemaal met opzet gebeurd om de elite veilig te stellen…en wij?
wij worden uit de weggeruimd of laten ons creperen…..
Immers zal genocide wel van toepassing komen als er een wereldwijde ramp zou gebeuren, wat denkje wat voor epedemieen zich voort kan slepen als er veel lijken zijn.

Mickey
Mickey
24 dagen geleden

Respect voor die mensen die daar achtergebleven zijn… triest…triest…triest… alleen burgeroorlog kan iedereen van deze nachtmerie redden.. dat is hard…maar ik zie geen andere uitweg.
In EU zijn ze expres langzaam met vaccineren…ze hebben genoeg vacceens maar ze willen volk gewoon doodmoe krijgen met de lockdowns dat iedereen zat is en dat iedereen zegd …van geef me die vacceen ..maar juist dan kom het probleem..dan gaan ze ons elke jaar prik geven 2 of 3 keer tot we uitsterven… we moeten iets aan doen.. strafrechtelijk..helpt dat niet , dan gaan we naar ander manier.

Jacky
Jacky
Reactie op  Mickey
24 dagen geleden

Ik zie ook geen andere uitweg. Maar hoe pak je zoiets aan?

Maria
Maria
Reactie op  Jacky
24 dagen geleden

De militairen achter je zien te krijgen , heet zoiets niet een coupe plegen?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Maria
24 dagen geleden

Dàt heb ik hier al veel vaker verkondigd. Dat is de enige oplossing met een STAATSGREEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waar we dan in terecht komen is natuurlijk onzeker, maar kan het slechter worden dan dat het nu is? NEE!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  -= GensNet =-
23 dagen geleden

Enigste mogelijkheid is een EMP droppen en dan ons verenigen en massaal alle straten bezetten in heel de wereld dan heeft de elite ook geen schijn van kans meer om te vluchten in hun privéjet of whatever dan gaan we zelf ook wel de middeleeuwen weer in maar ja dat is de prijs die we dan allemaal betalen

Thom
Thom
Reactie op  Jacky
23 dagen geleden

Helaas, we zijn ontwapent.
Uiteraard met opzet en al een hele tijd geleden. Dus niet veel meer dan een aardappelmesje zit er niet in.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Thom
23 dagen geleden

Al zou je je kunnen bewapenen hun komen met drones en klaar ben je alsof zij hebben de technologie om alles op afstand te doen elites no casualties normal people millions died

Ron
Ron
Reactie op  Jacky
23 dagen geleden

Loop dan ook mee met de demonstraties mensen!
De media kan die paar 1000 mensen nu nog bagatelliseren met uitspraken over een paar 100 demonstranten, maar als we met zn allen meelopen, dan ziet men dat het er 10.000-den, zo niet 100.000-den zijn.
Loop mee met de vredesmars zoals die van Politie voor Vrijheid, vol met militairen, marechaussee en politie

ster
ster
Reactie op  Ron
23 dagen geleden

Of een middagje lopen, Rutte ervan onder de indruk raakt? Dit zal je dag in dag uit moeten doen week in week uit! En niet op het malieveld.

Peter
Peter
Reactie op  Ron
23 dagen geleden

Dan moet je wel weten waar en wanneer een demonstratie is.
Denk dat velen dat niet weten.

ster
ster
Reactie op  Mickey
24 dagen geleden

Ze willen van ons af en dan als het niet op deze manier kan, dan zorgen ze wel dat de Russchische beer uit zijn hol komt, door hem te blijven jennen en laten ze die op ons los.

salvar
salvar
Reactie op  ster
24 dagen geleden

nee hoor de russen (poetin is de redder van de wereld) komen ons redden en natuurlijk vallen er slachtoffers.

piet
piet
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

Ik zou het graag geloven. Maar ook in Rusland wordt er volop gevaccineerd.

Overigens wel met een vaccin dat niet genetisch gemanipuleerd is.

Poetin heeft wel gezegd dat het vrijwillig blijft volgens mij.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  piet
23 dagen geleden

In Rusland is nog verstand overgebleven. Vaccin beter dan alle andere, en Poetin heeft zich bij conflicten steeds weten in te houden, dat doen alle Westerse leiders zelden of nooit! Maar Rusland wordt hier in een kwalijk daglicht gesteld, altijd. Westers eigenbelang is altijd de reden.

doornbos
doornbos
Reactie op  C, De Mantre
23 dagen geleden

Zo is dat. Pro Poetin!

Judith
Judith
Reactie op  salvar
23 dagen geleden

Ik heb inderdaad jaren geleden al eens horen zeggen dat onze redding uit het oosten komt.
Hoe of wat weet ik niet precies.

Reint
Reint
Reactie op  ster
23 dagen geleden

Nou, kan niet wachten tot die beer deze kant opkomt en de elite aan flarden scheurt.

Marjanne
Marjanne
Reactie op  Mickey
24 dagen geleden

Daarom allemaal opstaan, verbinden door samen te demonstreren. Degene die niet wakker willen worden en denken dat die spuit hun redding is die zullen vergaan hoe meer doden hoe moeilijker het wordt om te leven. Daarom opstaan , ook al kost het je vrienden! Heb ook al de nodige strijd gehad! En nog steeds. Hoop mensen durven niet meer openlijk te spreken omdat ze bang zijn om aangevallen te worden. Maar op deze manier leer je wel de mens kennen.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Marjanne
23 dagen geleden

Totaal waar, zo werkt dat, is van elke tijd, erg, maar te verdragen . Heb dat al vaak meegemaakt! En, als je voor het “algemeen belang” opkomt, word je de bodem in geschopt. Niemand durft het zelf , maar jij bent de pispaal.

Charlotte
Charlotte
Reactie op  Mickey
24 dagen geleden

Alleen een gewapende strijd is nog mogelijk, vechten voor de vrijheid 🗽..

M.L
M.L
24 dagen geleden

Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid

Akketniedocht
Akketniedocht
24 dagen geleden

Ja hoor daar gaan we al wie het teken niet draagt zal niet kunnen kopen of verkopen en reizen hoort daar ook bij natuurlijk, ze verbergen het niet eens meer maar wanneer is het genoeg geweest hoelang moeten we dit nog slikken voor dat er grote woorden gaan vallen??

Marjanne
Marjanne
Reactie op  Akketniedocht
24 dagen geleden

Een hoop zien het nog steeds niet en sluiten hun ogen. Of ze willen het niet horen omdat ze anders bang of angstig worden! Dood gaan we allemaal een keer maar ik ga llever dood zonder de spuit en dicht bij de HEER! WANT DAT IS UITEINDELIJK ONZE ECHTE REDDER ! LAAT HEM SPOEDIG KOMEN OM ZIJN KONINGRIJK TE BOUWEN HIER OP AARD, SAMEN MET DE GELOVIGEN, RECHTVAARDIGEN DIE VOOR HET GOEDE EN DE LIEFDE STAAN! EN DIE DE HEER LIEF HEBBEN!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Akketniedocht
23 dagen geleden

Ongevaccineerden moeten zichzelf redden. Kan me niet voorstellen dat die allemaal afhankelijk zijn van de autoriteiten. Gewoon elkaar helpen.

Akketniedocht
Akketniedocht
Reactie op  Pieternella
23 dagen geleden

Goed plan maar heb je weleens een menigte in paniek gezien? Die zijn doof blind en gek en denken maar aan een ding IK EERST!!

Judith
Judith
Reactie op  Akketniedocht
23 dagen geleden

Daarom is het ‘t beste om niet met de menigte mee te gaan maar vanaf ze zijlijn, samen met de panieklozen, te kijken hoe de menigte zich te pletter loopt!

salvar
salvar
24 dagen geleden

dan weet je wat je hier te wachten staat.
dus neem alvast maatregelen.

Elfin
Elfin
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

Waar denk je zoal aan? Oprechte vraag. Ik ben er ook mee bezig in mijn hoofd om voorbereidingen te treffen maar ik kom niet ver iets te bedenken. Waar moet je beginnen?

Inge
Inge
Reactie op  Elfin
24 dagen geleden

Zie de Hoge Raad van de Kinderen en wordt autonoom.

Judith
Judith
Reactie op  Elfin
24 dagen geleden

Ik hamster om te beginnen behoorlijk.
Probeer, als je de ruimte hebt, zelfvoorzienend te zijn en schaf een houtkacheltje aan. Je hebt ze al voor 90 euro. Dat is het eerste waar je aan moet denken.Voedsel, warmte, medicijnen. Verder, organiseer je.
Zo belangrijk. Probeer mensen om je heen te verzamelen die hier van doordrongen zijn. Vervolgens sta je voor elkaar klaar indien nodig.
Met wat dan ook maar. Kindjes opvangen, tijdelijke woonruimte voor mensen die hun huis uitgezet zijn, medische hulp, kleding. Bedenk het maar. Maar ook als er verzet gepleegd moet worden. In Joure, heb ik gehoord, is in no-time een groep van 60 vrouwen gevormd. Meest bezorgde moeders. Het kan ècht wel hoor.
Laat de mensen die beweren dat zoiets niks wordt en je alleen voor jezelf moet knokken, je niet ontmoedigen. We zullen echt naar parallelle samenlevingen moeten. We staan straks toch al buiten de maatschappij. Dat is vermoedelijk helemaal niet erg. Wie wil er nog deel van uitmaken? Ik niet en velen met mij niet.
Het allermooiste zou zijn als we een samenleving konden bewerkstelligen waarbij, ik roep maar wat hoor, Groningen voor de wappies is en de rest van Nederland voor de nappies.
Zo heet dat geloof ik. Maar dan moet je aan grotere stukken land gaan denken die onvervreembaar zijn door de overheid.

Johnny
Johnny
Reactie op  Judith
24 dagen geleden

Prachtig advies, doe het i.d. samen. En hamster langzaam dag voor dag de benodigde survival spullen en eten bij elkaar. Oude radio’s, kaarsen, zout, blikvoedsel en ouderwetse technieken om lang(er) voedsel te bewaren. En deel zo veel als mogelijk, niet alleen deze berichten maar ook met mensen die straks echt niets meer hebben. Help elkaar!

Elfin
Elfin
Reactie op  Johnny
23 dagen geleden

Oke, ik begin morgen met hamsteren van voedsel. Verder ga ik mijn kampeerspullen bij elkaar zoeken en klaarleggen. Ik heb een grote vriendenkring waartussen mensen zitten bij wie er wel onderdak te krijgen is mocht het nodig zijn. Andersom heb ik hen nu niets te bieden. Ik maak ook een tasje met mijn papieren en een paar noodzakelijke boeken.

ster
ster
Reactie op  Elfin
23 dagen geleden

Niks te bieden????? Je hebt heel wat te bieden als mens. BV ene luisterd oor. Begrip voor je mede mens. Liefde een schouder waarop men zou kunnen huilen. Je kennis die je hebt kan je delen. En verdiep je eens in wild plukken. Groetjes uit Frankrijk van een vrouw die ook alleen dit te bieden heeft.

Judith
Judith
Reactie op  Elfin
23 dagen geleden

Je wordt niet van vandaag op morgen uit je huis gezet.
Zoek dierbare en noodzakelijke spulletjes bij elkaar die je zo in een doos kan gooien. Als het zover komt dan heb je misschien wel iemand waar je het kan stallen. Hamsteren doe ik door elke week wat extra mee te nemen. Neem wel wat je normaal ook koopt
en opeet. Denk ook om voedingssupplementen en actieve kool en eventueel dierenvoeding. Misschien heb je het allemaal niet nodig maar het feit dat je goed voorbereid bent geeft een hoop rust.

Judith
Judith
Reactie op  Johnny
23 dagen geleden

Groenten conserveren is een heel goed advies. Je kan het pekelen. Dat is goed te doen maar alles maakt wel min of meer naar zuurkool. Ik droog veel groenten. Boerenkool, prei, selderij, pompoenen, appels en peren en wat niet al.
Er bestaan goedkope droogapparaten. Kwestie van weken en koken en je kan het goed eten. Haal zakjes aardappelpuree. Blijft jaren goed. Meel en gist. ( Welkoop heeft goed verpakt meel kan 2 jaar bewaard worden)
Ouderwets wecken is ook een optie natuurlijk. Maak een pizzaoven in je tuin. Voorbeelden genoeg.
Ik heb zelf vier 1000litervaten
onder de regenpijpen staan. Voor de tuin maar gedestilleerd of gefilterd kan je het ook als drinkwater gebruiken. Een ‘livestraw) is goed voor 1000 liter drinkwater

Henk R
Henk R
Reactie op  Judith
24 dagen geleden

Vergeet water niet. Nog veel belangrijker. Het beste en goedkoopste is in schone jerrycans met een paar druppels micropur vloeibaar ,dit is een conserverings middel dat het water een half jaar goed blijft. Verder heb je nog gebruiks water nodig om te wassen etc . Hierna kun je het dan gebruiken om het toilet door te spoelen. Bij dit water hoef je natuurlijk geen micropur toe te voegen.

salvar
salvar
Reactie op  Elfin
24 dagen geleden

zoek uit waar in de natuur , niet alleen natuurlijk.
zorg voor een kompas en vuurstraal
dun ijzerdraad.
slaapzak(ken)
desnoods een tent maar is niet noodzakelijk.
eetbare planten die groeien waar je naar toe wil uitprinten internet.
eventueel een kruisboog.
een survival mes.
koord
zeildoek (stevig plastic)
de eerste drie dagen voor eten.

liefst met enige mensen , dan weten we altijd meer.

Henk R
Henk R
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

Hoelang denk je in de natuur te overleven. Denk ook maar eens aan de winter . Ik heb zelf een gebied op het oog waar ook waterbronnen zijn, kan het zo drinken en heb dit als kind veel gedaan. Voor overleven in de natuur moet je geoefend zijn, en lijkt romantischer dan het is .

Judith
Judith
Reactie op  Henk R
23 dagen geleden

Maar kan dat in Nederland nog? Een onderkomen is snel gebouwd. Desnoods in de grond of met leem. Zeker zorgen voor voldoende voedsel om de eerste tijd door te komen.

Henk R
Henk R
Reactie op  Judith
23 dagen geleden

Bij kleine beekjes en daar zoek je dan naar kleine zijstroompjes hoef vaak niet ver meer te lopen en je stuit op de bron . Dit is de eerste levensbehoefte, je kan er maar 3 dagen zonder. Maar naar 1,5 dag kan je al eigenlijk niet meer fatsoenlijk nadenken en ook hevige hoofdpijnen krijgen. Eten kan je 3 weken zonder. Veel kun je leren van prepping site’s als bijvoorbeeld preppers.nl . Voor onderkomen heb ik dan een bifi een tent van 700 gram . Denk vooral aan goed schoeisel, zelf heb ik D klasse ( hoog gebergte )Meindl bergschoenen met goretex dus waterdicht. Een rugzak met frame is ook aan te raden.

ster
ster
Reactie op  Henk R
23 dagen geleden

In Limburg zijn genoeg grotte te vinden. Leer met koude om te gaan en zorg dat je om je knieen en ellebogen, polsen, nek, enkels genoeg stof hebt zitten die zorgen dat deze warm blijven en je ruggegraat ivm dat je anders op latere leeftijd reuma zal gaan krijgen. Dus heb je niet genoeg stof, dan zijn dit de plekken die je als eerste moet beschermen, Naai dan op deze plekken extra stof op je kleding.

ster
ster
Reactie op  Elfin
23 dagen geleden

Om te beginnen sla gedroogd voedsel in. Heb je geen dat is geen geld probleem want nu komen het “on”kruid omhoog, pluk deze en droogt het en vermaal deze tot poeder. Bewaar deze goed droog en je hebt eten als je de winkels niet meer in mag. Ook eikeltjes kan je bewaren deze ook goed bewaren en deze moet je twee uur koken en in deze twee uur ook twee keer afgieten het water zodat het gif eruit is. Dit werk ook zo bij de wilde kastanje alleen kan je dat water bewaren om daar je was mee doen. Op facebook heb je ook pagina’s van bv wild plukkers enzo. Daar leer je kruiden kennis op doen. Schaf ook hennep kleding aan want die gaan vele jaren langer mee. Brei truien want die gaan ook langer mee dan truien van de meeste winkels.Brei ook sokken of schaf er vele aan en leer deze te stoppen. Dat alles kan je leren op youtube. Ook kan je leren garen spinnen. Bij kappeltjes kan je stompjes kaarsen nemen en deze weer omsmelten tot kaarsen en een katoene schoenveter kan als lont dienen. Of de gedroogde stengel van de koningkaars kan er voor dienen. Zo zijn er tal van oplossingen om egwoon te kunnen blijven leven.

Judith
Judith
Reactie op  ster
23 dagen geleden

Dit is helemaal mijn stokpaardje.
Je kan je prima redden met veel dingen te doen die onze voorouders ook deden en dan ook nog met de kennis van nu. Idd, spinnen, weven, voedsel verbouwen. Zie het maar als een soort pionier zijn met als voordeel dat je voor de beginperiode kan inslaan. Ik kijk heel vaak op Pinterest. Daar kun je ontzettend veel vinden. Het enige punt is, waar ga je wonen om zelfvoorzienend te zijn zonder van je plek afgestuurd ( of onteigend
te worden?

Elfin
Elfin
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

Oprechte vraag; aan wat voor maatregelen denk je dan? Wat kunnen we doen om ons voor te bereiden? Ik zou graag concrete adviezen krijgen waar ik wat mee kan.

Marjanne
Marjanne
Reactie op  Elfin
24 dagen geleden

Voedsel verbouwen. Groentes . Brood bakken. Telegramgroepen lid van worden. Via playstore telegram downloaden. Bataafse nieuws, ik wil de waarheid, mask drop Gelderland bv. Of een ander provincie. Verbinden met gelijkgestemden enz

Henk R
Henk R
Reactie op  Marjanne
23 dagen geleden

Voedsel verbouwen is een goed idee. Denk er wel aan om zoveel mogelijk hierloom zaden te gebruiken. Hieruit kunt u weer eigen zaden uit winnen die dezelfde eigenschappen bezit als het orgineel. Bij hybride zaden gaat dit niet. Voor mensen zonder tuin kunnen kiem groenten een optie zijn. Taugé is klaar in een week een kan makkelijk op de vensterbank. Ook in de winter. Lekker vers in combinatie met blikvoer.

Wendy & Hugo
Wendy & Hugo
24 dagen geleden

Schandalig….. de holocaust is begonnen!!!

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Wendy & Hugo
24 dagen geleden

Dit zijn geen hulpdiensten, dit zijn kampbewaarders!

doornbos
doornbos
Reactie op  Wendy & Hugo
24 dagen geleden

Klopt. De vorige was ook beestachtig, maar een gezellig feestje vergeleken bij de huidige gang van zaken.

Marianna
Marianna
24 dagen geleden

zo gaat dat in de wereld, verdeel en heers.

Hans
Hans
24 dagen geleden

Is er verschil in discriminatie politiek uit eerdere dictaturen?

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

huisarts

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

151
0
We lezen graag je reactie!x