Buitenland

Australiërs smeken de wereld om hulp: ‘Dit is een officieel SOS-bericht’

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Australië zoals we dat ooit kenden, bestaat niet meer. Australiërs zijn niet langer ‘jong en vrij’. Australiërs worden tegen elkaar opgezet, gechanteerd, onder druk gezet en gediscrimineerd.

Het is een land geworden waar je je niet langer vrij kunt bewegen en uitspreken. Protesteren is verboden, politieagenten moeten omstreden maatregelen handhaven als ze hun baan willen behouden, agenten schieten betogers in de rug terwijl ze wegrennen, artsen en verpleegkundigen die zich uitspreken, raken hun licentie kwijt, mensen raken hun baan kwijt omdat ze de prik niet willen en steeds meer kinderen proberen zelfmoord te plegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Wij zijn een gebroken natie

Mensen moeten zich identificeren als ze boodschappen willen doen, moeten eerst toestemming vragen om naar een andere deelstaat te mogen reizen, kritische parlementsleden worden gecensureerd en verguisd, zwangere vrouwen worden gearresteerd vanwege berichten op social media, activisten die strijden voor democratie belanden in de cel, mensenrechten bestaan niet meer.

“Australië kan niet langer voor zichzelf vechten,” zegt Monica Smit van Reignite Democracy Australia. “Ze hebben ons de mond gesnoerd, aangevallen, gechanteerd en psychologisch beschadigd. We proberen dit gevecht alleen te voeren. De overheid heeft mensen zoveel angst ingeboezemd dat we geen kracht meer hebben om te vechten. Wij zijn een gebroken natie.”

Wereldwijd protest

“En hoewel we nooit zullen opgeven, hebben we jullie hulp nodig om onze strijd te kunnen voortzetten,” smeekt Smit. “We hebben hulp nodig van onze internationale vrienden.”

Ze zegt op 4 december een wereldwijd protest te organiseren, zonder Australië. “Dit is een officieel SOS-bericht uit mijn prachtige land. Wij smeken jullie om gehoor te geven aan onze roep om hulp.”

Hier vind je meer informatie over het protest.

4.6 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Gelukkig is Nederland Australië niet & Gelukkig zijn de Nederlanders géén Aussies…ik persoonlijk verwacht een Beeldenstorm 2.0 in Nederland als ze hier hetzelfde gaan proberen….Nederland is een Klein Land….informatie & communicatie gaat zéér snel…Führer Rüttler’s aanpak is er NIET VOOR NIETS één met fluwelen handschoentjes…Neem alleen al die Intelligente Lockdowns…Laat ze maar komen met hun Rattenshit….Eenheid zal ons Sterkste Wapen blijken te zijn!

Piet
Piet
2 jaren geleden

4 december gaan we naar de Australische ambassade om te demonstreren.

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Hoe kunnen wij nog helpen??
In Nederland gaat het dezelfde kant op.
Vertrouw op Jezus, hij komt je redden!!
Staat allemaal in de bijbel.
Bekeer je, want het worden barre tijden.
Dit is nog maar het begin.
De duivel gaat rond als een briesende leeuw.
Die gasten worden uiteindelijk allemaal geoordeeld en veroordeeld.
Energievoorziening wordt binnenkort gesaboteerd en daarna hongersnood.
Lees de papers van Klaus Schwab.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
2 jaren geleden

Tja, China gaat Australië overnemen en ze wordt daarbij geholpen door haar eigen overheid. Alles onder de deken van een levensgevaarlijke pandemie met dodelijke vaccins en wurgcontracten. En het ergste moet nog komen..

Back to top button
169
0
We lezen graag je reactie!x