CoronaBinnenland

Advocaat start samen met artsen rechtszaak om pandemiewet van Kuipers onverbindend te verklaren

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

De coronamaatregelen zijn opgenomen in de aangepaste Wet publieke gezondheid (Wpg). Dat terwijl ze nog niet eens zijn geëvalueerd.

Er was geen goede reden voor die maatregelen, behalve onderdrukking om de vaccinaties door te drukken bij de bevolking, stelt advocaat Meike Terhorst. Ze is dan ook een rechtszaak begonnen om de pandemiewet onverbindend te laten verklaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Het enige wat je dan kunt doen, is zelf naar de rechter stappen,” zei ze in gesprek met LNN. “Er is hier iets bijzonders aan de hand: die maatregelen konden worden toegepast omdat de waarheid werd onderdrukt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is natuurlijk best gevaarlijk

De advocaat verwees hiermee naar de Denktank Desinformatie, die mollen heeft geplaatst bij kranten, bij de publieke omroep om te zorgen dat het vaccinatieverhaal werd ondersteund op alle mogelijke manieren en dat mensen die met de werkelijke verhalen naar buiten kwamen meteen problemen kregen.

Sommige mensen kregen bezoek van de politie, anderen kregen een brief van de inspectie, artsen zijn bedreigd. “Alles om mensen vooral bang te maken,” aldus Terhorst.

“We komen erachter dat we gemanipuleerd worden door onze eigen overheid en dat de overheid samenspant met Google, Microsoft en al die andere tech companies om te bepalen wat we denken, om te bepalen wat we zeggen, om te bepalen wat we mogen doen. En dat is natuurlijk best gevaarlijk,” benadrukte ze.

Te gek voor woorden

De advocaat wil de procedure doen via het Nederlands Teleartsen Genootschap. Artsen werden tijdens corona ongenadig hard aangepakt. Zo kregen onder anderen huisartsen Rob Elens en Jan Vingerhoets hoge boetes opgelegd.

“Het is natuurlijk te gek voor woorden dat je als arts je werk niet mag doen. We doen het samen met de artsen en een heel aantal mensen die last hebben gehad van censuur.”

Op social media licht Terhorst toe: “We gaan een bodemprocedure starten om de pandemiewet onverbindend te verklaren met een beroep op artikel 3 van het Handvest van de grondrechten van de EU (medische ingreep op basis van geïnformeerde, vrijwillige toestemming en verbod op experimenten met mensen). Ook de desinformatiecampagne.”

4.8 357 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fred
Fred
1 jaar geleden

Mooi initiatief maar kansloos bij een d66 rechter.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 jaar geleden

Goed zo ✌️✌️

Jackie
Jackie
1 jaar geleden

Hulde! Wens: dat het recht zal zegevieren!

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Geweldig wens jullie ontzettend veel succes,alleen ik ben bang dat het geen zode aan de dijk zet want die rechters volgen de WET en toetsen dan niet aan de grondwet ,daar komt nog bij ook al worden jullie un het gelijk gesteld kuipers heeft de overdracht al gedaan aan de WHO RATTEN die gaan straks bepalen wat er gebeurt bij een volgende PLANDEMIE.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x