Homepagina » Buitenland » President Tanzania ‘betrapt WHO op leugen’: ‘We stuurden monsters van een geit en een papaja’
president
Foto: Ithraa Oman CC BY-SA 4.0

President Tanzania ‘betrapt WHO op leugen’: ‘We stuurden monsters van een geit en een papaja’

Sommige Afrikaanse leiders staan wantrouwend tegenover de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De president van Tanzania, John Magufuli, besloot de betrouwbaarheid van de organisatie op de proef te stellen.

Hij stuurde het nationale laboratorium van Tanzania monsters van een geit, een papaja en een kwartel zonder erbij te vertellen waar de monsters vandaan kwamen. Hij gaf het lab vervolgens opdracht coronatests te doen.

De monsters zouden positief zijn getest op het virus. Magufuli heeft vervolgens de directeur van het lab ontslagen en de Tanzaniaanse WHO-gezant het land uitgezet.

Smerig spel

Er zijn twee mogelijkheden: het coronavirus is veel besmettelijker dan wetenschappers denken en kan zelfs geiten en papaja’s besmetten, of de testresultaten van de WHO kloppen niet. Als blijkt dat coronatests onbetrouwbaar zijn, hoeven positief geteste mensen dus misschien niet ziek te zijn.

De resultaten laten volgens Magufuli zien dat er een ‘smerig spel’ wordt gespeeld en dat onderzoekers zich laten omkopen om positieve testresultaten te leveren.

In Tanzania zijn tot nu toe 509 coronagevallen en 21 coronadoden gemeld.

Wondermiddel

De president wil de corona-uitbraak in zijn land bezweren door een ‘wondermiddel’ tegen het virus te laten invliegen vanuit Madagaskar. President Andry Rajoelina prijst daar een kruidendrankje met de naam ‘Covid-Organics’ aan tegen corona.

Volgens Rajoelina geeft het drankje binnen een week resultaat. Het is gemaakt van verschillende planten en kruiden, waaronder de alsemplant. Die wordt ook gebruikt bij de behandeling van malaria. De WHO is kritisch en zegt dat er geen bewijs is dat het drankje werkt.

Op het Oost-Afrikaanse eiland zijn nog geen doden gevallen als gevolg van het coronavirus.

[Zero Hedge via Al Jazeera]
4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kuus
kuus
1 jaar geleden

Gelukkig zijn er nog meer mensen die het hele circus niet vertrouwen .

Willem
Willem
1 jaar geleden

Ja leuk he, ik had die link hier een dag of vijf terug al geplaatst, ben er niet zeker van of het serieus vertaald is natuurlijk maar leuk is het wel.

Ron
Ron
1 jaar geleden

We staren ernaar maakten grafiekjes lezen ze voor in het nieuws en deden niks hetzij hopen, we denken, als, volgens de statistieken en in het buitenland. Voor de rest mag de patient het zelf opknappen.Corona valt te genezen met homeopathie Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. De kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten 2 Eur maximum.Natuurlijk staan dokters , virologen en politici niet te springen het zijn zij die het verbieden. Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen gegeven met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Bio weapon Labs moeten worden gesloten en wetenschappers virologen moeten worden vervolgd.
Als Groenen die pretenderen dicht tegen de natuur te staan zou ik pleiten voor een alternatieve geneeswijze zoals homeopathie wat echt werkt, goedkoop en niet patenteerbaar is. Een spoedcursus over de symptomen met hun bijpassende middel of middelen is te leren op acht uur tijd door huisartsen.Resultaat zou zijn 90% minder patiënten en vluggere genezing zonder verwikkelingen.

x

Check Also

patiënten

Bijna 70% coronapatiënten in Canisius Wilhelmina Ziekenhuis volledig gevaccineerd, aandeel neemt snel toe

In het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is ...

vanden bossche

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x