Mens en Dier

Journalist Wouke van Scherrenburg zegt dat vaccinatie enige paspoort naar vrijheid is: ‘Knettergek’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Wouke van Scherrenburg schrijft in tijdschrift Libelle, dat net als veel andere Nederlandse media eigendom is van het Vlaamse DPG Media, dat er maar één paspoort is naar de vrijheid, namelijk vaccinatie.

“Er is maar één remedie om het normale leven te hervatten en mensenlevens te sparen en dat is vaccinatiebewijzen eisen om toegang tot horeca, bios, etc. te krijgen. En als Den Haag weer eens te labbekakkerig is om dit met beleid te regelen, dan zal de maatschappij het zelf gaan regelen,” schrijft Van Scherrenburg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Een enorm dilemma

Ze kreeg naar eigen zeggen ‘ladingen hysterische reacties’ op haar column. Dat duidt volgens haar op ‘wanhoop’. Laten we enkele reacties onder de loep nemen. Jennifer twittert bijvoorbeeld: “Wouke heeft de draaiboeken uit de jaren 30 van Duitsland geleend!”

Statenlid Yael Potjer (JA21) schrijft: “Knettergek Wouke. Een goede journalist levert kritiek namens het volk op de macht en beleid en laat zich niet andersom voor het karretje van de macht spannen. Het is anti-vrijheid.”

Hij vraagt Van Scherrenburg of ze wel beseft welke keuzes mensen in Frankrijk nu moeten maken. “Ik was zojuist bij een bevriend stel in Straatsburg. Beiden zijn hoogopgeleide ‘health workers’ en moslim. Een vriend van 30 is laatst na het vaccineren overleden aan een hartaanval. Vanwege hun principes en die ervaring willen ze absoluut geen vaccin. Een enorm dilemma.”

Vaccinatieplicht mag niet

“Wouke is totaal de weg kwijt. Blijven hangen in haar journalistieke bubbel die niet meer is wat het was. Gelooft in journalistieke, onderbetaalde freelancers die slechts ANP-berichten mogen duiden,” reageert Sander, die een professionele achtergrond heeft binnen de media.

“Die is echt aan het radicaliseren hoor. Van het padje,” twittert Floor. Huisarts Els van Veen stelt: “Het is bijzonder hoe deze mensen, zonder medische kennis, uit alle hoeken en gaten tevoorschijn komen en (wel) podium krijgen in de media. Vaccinatieplicht mag niet. Het is in strijd met onze grondrechten.”

Van Scherrenburg krijgt bijval van niemand minder dan Roland Pierik, het lid van de Gezondheidsraad dat de afgelopen weken geregeld op tv mocht vertellen dat hij wel wat ziet in een indirecte vaccinatieplicht. “We’re in the same boat,” zegt hij.

4.6 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar je weet het. Dit soort journalisten hebben altijd gelijk ook al hebben ze ongelijk.
Hoe dan ook, hun invloed is zodanig dat de massa dit zal opvolgen zodat 80+% pseudogevaccineerd zal zijn.

Ook zij mag zich verantwoorden als invloedrijk persoon (in de functie van journalist) voor het tribunaal.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
2 jaren geleden

Ouwe linkse heks. Verder geen aandacht aan besteden.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Er is maar één weg naar de VRIJHEID & dat is:

Dat dit soort Hersenloze Gevaccineerde Idioten zo SNEL MOGELIJK hun 10 Experimentele Gen-Therapie-Opvolg-Booster-Vaccins krijgen toegediend…Dan zijn we van ze af & hebben we dat hele f*cking Paspoort NIET MEER NODIG…

ehh
ehh
2 jaren geleden

Mens ga koken

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x