Het Complot

Historische rechtszaak tegen Vaticaan en koningin Elizabeth

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week begint in een federale rechtbank in Canada het proces tegen het Vaticaan, de Verenigde Kerk van Canada, de Canadese koningin Elizabeth, de regering van Harper en de farmaceutische industrie.

De partijen worden onder meer verantwoordelijk gehouden voor betrokkenheid bij misdaden tegen de mensheid, genocide en corruptie.

De rechtszaak is aangespannen door oud-leider van de Verenigde Kerk van Canada Kevin Annett. Hij vertegenwoordigt een grote groep mensen. De rechtszaak begint op maandag 9 juli aanstaande in de federale rechtbank in Toronto. Op woensdagmiddag wordt een persconferentie gehouden.

Gerechtigheid

Voor het eerst slaan slachtoffers van onder andere misbruik binnen de kerk en het gebruik van medicinale cannabis de handen ineen om gerechtigheid te krijgen.

Kevin Annett, voorzitter van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) en Jason Bowman, oprichter van de ACP (Association of Citizen Prosecutors) vertegenwoordigen een groot aantal Canadese slachtoffers in deze historische rechtszaak die zal worden uitgevochten in een federale rechtbank.

Wereldwijd

“Het wordt steeds groter, wereldwijd staan mensen op. Eindelijk hebben we als onderdrukte burgers een kans om gerechtigheid te krijgen,” zei klokkenluider Erin die al haar spaargeld heeft gespendeerd aan rechtszaken, maar zich steeds geconfronteerd zag met een hele grote juridische muur.

“Hardwerkende, eerlijke mensen zoals wij hebben er genoeg van,” voegde Bowman toe. “We willen dat de betrokkenen worden gearresteerd en berecht. Geen perverse juridische spelletjes meer, het is tijd om de rekening te vereffenen.”

Elizabeth

Annett is erop gebrand dat alle Rooms-Katholieke priesters en functionarissen die kinderen hebben misbruikt zichtbaar voor iedereen worden gearresteerd. Hij wil ook alle banden doorsnijden tussen de Republiek van Kanata (Canada) en de Britse monarchie omdat de monarchen waaronder de Britse koningin Elizabeth Windsor volgens hem verantwoordelijk zijn voor de genocide van de inheemse Canadese bevolking en het tegenhouden van ware democratie.

“Slachtoffers van de kerk, de staat en big pharma verenigen zich om een einde te maken aan dit schrikbewind,” zei Annett. “Canada en de Katholieke, Anglicaanse en Verenigde Kerk moeten zich nu eindelijk voor de rechter verantwoorden voor hun wandaden.”

Bron: Itccs.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c
c
10 jaren geleden

Zolang dit achter gesloten deuren en niet op het gewone nieuws is zal het niet tot de meerderheid doordringen en is er amper effect.

Alex Donkers
Alex Donkers
10 jaren geleden

Kan iemand het verband met medicinale cannabis toelichten?

Biff
Biff
10 jaren geleden

Ik ben benieuwd en volg deze zaak met interesse.

times are chanching rapidly!

legaal
legaal
10 jaren geleden

hoi allemaal, gaat het dan toch allemaal gebeuren?en worden ze nu allemaal van hun troon afgestoten dit komt wel laat maar beter laat dan nooit.hoogmoet komt voor de val.cannabis?heel simpel die olie is een goed medicijn en de farma…wil dit verbieden het brengt geen geld in het laatje .ook vinden ze dat er teveel mensen op de aarde zijn ,dus heb maar pijn en ga maar dood denken ze.dit is nog maar het topje van de ysberg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x