Het Complot

Advocaten en nabestaanden slachtoffers eisen onderzoek naar 9/11-aanslagen. Dit nieuwe bewijs laat zien dat er explosieven zijn gebruikt

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry, een organisatie die de belangen van de nabestaanden van de aanslagen op 11 september 2001 vertegenwoordigt, stuurt aan op een nieuw onderzoek naar de verwoesting van de WTC-torens.

De club heeft een 52 pagina’s tellende petitie aangeboden aan de openbaar aanklager in New York, die is ondertekend door familieleden van de slachtoffers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De petitie laat onomstotelijk zien dat er explosieven zijn aangebracht en tot ontploffing zijn gebracht in de Twin Towers nog voordat de vliegtuigen in de torens vlogen.

Eén mogelijke conclusie

Het beschikbare bewijs leidt tot één mogelijke conclusie: deze explosieven hebben ervoor gezorgd dat de drie WTC-gebouwen zijn ingestort.

Onafhankelijk laboratoriumonderzoek naar stof dat is verzameld op Ground Zero wijst op het gebruik van zeer geavanceerde explosieven. In het stof is onder meer thermiet aangetroffen.

Analyses, seismische gegevens en ooggetuigenverslagen wijzen uit dat zich op 9/11 explosies hebben voorgedaan in de WTC-torens voordat de vliegtuigen zich in de gebouwen boorden.

Gesmolten ijzer

Brandweerlieden spraken van explosies en zagen gesmolten ijzer ‘zoals in een gieterij’. Ook dit wijst op het gebruik van geavanceerde explosieven en thermiet of thermaat.

In de stofmonsters zijn door zowel onafhankelijke als overheidswetenschappers ijzerrijke microbolletjes gevonden, opnieuw een indicatie dat er explosieven zijn gebruikt.

Zijwaarts

Op videobeelden is te zien dat tijdens de instorting van de Twin Towers zware stukken staal zijwaarts uit de torens vliegen, iets wat indruist tegen het officiële verhaal, namelijk dat de gebouwen zijn ingestort door de zwaartekracht.

Wetenschappelijke analyses, ooggetuigenverslagen en overheidsrapporten bevestigen dat er sprake was van sulfidering en corrosie als gevolg van extreem hoge temperaturen van het staal dat na de instorting in het puin is gevonden. Dit wijst op het gebruik van thermaat.

De petitie en de bewijsstukken zijn hier te bekijken.

Foto: Lycaon Wikimedia Commons

[PR Newswire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
5 jaren geleden

and all this time, the river flows…endlessly, to the sea….

en Heer, zij weten niet wat ze doen….

nou, wel dus, de satanisten…

’t Licht is er, het duister ook en wordt nu eindelijk beschenen…

z e v e n t i e n jaar! well…beter laat dan nooit…en op de eeuwigheid een fractie…

namaste

PREDATOR
PREDATOR
5 jaren geleden

En wederom zal er niemand in een rechtbank veroordeeldt worden.
Ziek makende misselijkheid..

Cyaank
Cyaank
5 jaren geleden

Pffffff… eindelijk is het zover… hier heb ik 16 jaar op moeten wachten.

Bassie
Bassie
5 jaren geleden

Misschien is het goed om op een net zo’n hoge gebouw, bedoeld voor de sloop, een afgeschreven vliegtuig te laten instorten en dan kijken hoe dat gebouw instort en dan conclusies te trekken.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x