Homepagina » Het Complot » Advocaten en nabestaanden slachtoffers eisen onderzoek naar 9/11-aanslagen. Dit nieuwe bewijs laat zien dat er explosieven zijn gebruikt
Advocaten en nabestaanden slachtoffers eisen onderzoek naar 9/11-aanslagen. Dit nieuwe bewijs laat zien dat er explosieven zijn gebruikt

Advocaten en nabestaanden slachtoffers eisen onderzoek naar 9/11-aanslagen. Dit nieuwe bewijs laat zien dat er explosieven zijn gebruikt

De Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry, een organisatie die de belangen van de nabestaanden van de aanslagen op 11 september 2001 vertegenwoordigt, stuurt aan op een nieuw onderzoek naar de verwoesting van de WTC-torens.

De club heeft een 52 pagina’s tellende petitie aangeboden aan de openbaar aanklager in New York, die is ondertekend door familieleden van de slachtoffers.

De petitie laat onomstotelijk zien dat er explosieven zijn aangebracht en tot ontploffing zijn gebracht in de Twin Towers nog voordat de vliegtuigen in de torens vlogen.

Eén mogelijke conclusie

Het beschikbare bewijs leidt tot één mogelijke conclusie: deze explosieven hebben ervoor gezorgd dat de drie WTC-gebouwen zijn ingestort.

Onafhankelijk laboratoriumonderzoek naar stof dat is verzameld op Ground Zero wijst op het gebruik van zeer geavanceerde explosieven. In het stof is onder meer thermiet aangetroffen.

Analyses, seismische gegevens en ooggetuigenverslagen wijzen uit dat zich op 9/11 explosies hebben voorgedaan in de WTC-torens voordat de vliegtuigen zich in de gebouwen boorden.

Gesmolten ijzer

Brandweerlieden spraken van explosies en zagen gesmolten ijzer ‘zoals in een gieterij’. Ook dit wijst op het gebruik van geavanceerde explosieven en thermiet of thermaat.

In de stofmonsters zijn door zowel onafhankelijke als overheidswetenschappers ijzerrijke microbolletjes gevonden, opnieuw een indicatie dat er explosieven zijn gebruikt.

Zijwaarts

Op videobeelden is te zien dat tijdens de instorting van de Twin Towers zware stukken staal zijwaarts uit de torens vliegen, iets wat indruist tegen het officiële verhaal, namelijk dat de gebouwen zijn ingestort door de zwaartekracht.

Wetenschappelijke analyses, ooggetuigenverslagen en overheidsrapporten bevestigen dat er sprake was van sulfidering en corrosie als gevolg van extreem hoge temperaturen van het staal dat na de instorting in het puin is gevonden. Dit wijst op het gebruik van thermaat.

De petitie en de bewijsstukken zijn hier te bekijken.

Foto: Lycaon Wikimedia Commons

[PR Newswire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • densie schreef:

  and all this time, the river flows…endlessly, to the sea….

  en Heer, zij weten niet wat ze doen….

  nou, wel dus, de satanisten…

  ‘t Licht is er, het duister ook en wordt nu eindelijk beschenen…

  z e v e n t i e n jaar! well…beter laat dan nooit…en op de eeuwigheid een fractie…

  namaste

  21 likes
 • weg met ons schreef:

  Technisch sporenonderzoek, maar welk motief ligt er? Velen zijn door deze actie onbedoeld per ongeluk(?) schatrijk geworden. En ook ver daarna gaf 9/11 een reden om veel wetten in te voeren tegen de burgers die steeds meer overgeleverd zijn aan de controlestaat onder het mom van terrorisme.

  De onderste steen is allang boven, maar zolang men wettelijk gezien niets kan uitrichten en rechters corrupt en politici onder controle staan van de werkelijke machthebbers, dan kun je nog zoveel willen spitten naar de waarheid, maar is uiteindelijk totaal zinloos. Wel begrijpelijke natuurlijk dat men aan het vechten is tegen de corrupte en moorddadige kliek, maar de Rothschild’s en aanverwante machthebbers zullen het altijd winnen van de waarheid, zolang de karakterlozen, de handlangers van de macht, de landverraders het voor het zeggen hebben.

  Stel je eens voor wat er zou gebeuren met de VS en daaraan gekoppeld de wereld, als de waarheid werkelijk op tafel komt en men haarfijn zou uitleggen hoe het werkelijk is. Dat betekent een catastrofe die men niet durft te verbeelden. En daarom denk ik dat de echte moordenaars van 9/11 gewoon kunnen blijven lachen.

  Als je het verhaal alleen al hoort van Larry Silverstein, de smerige rat, hoe deze zich uit het spinnenweb van leugens heeft bevrijd, dan ga je toch echt over je nek. Maar meneer leeft tot op heden nog in vrede, welzijn en rijkdom. En hij is nog maar één van de velen. Zal wel gezegend zijn van boven, en dan mag je schijnbaar over lijken gaan.

  11 likes
 • Gladiator schreef:

  Tja, en wederom wordt men de mist ingeleid met wat wazige praat.

  Residu van dit, residu van dat….

  A) Als er een vliegtuig in 1 van de torens is gevlogen dan geloofd men ook in sinterklaas!!

  B) Zou er explosief residu zijn gevonden dan zou dit eventueel goed kunnen alleen zijn daardoor deze 144 verdiepingen tellende torens niet GEDUSTIFICEERD!!! (letterlijk TOT STOF VERGAAN, ik ken geen enkele springstofsoort welke DIT voor elkaar krijgt, wie deze wel kent mag de vinger op steken, njet, no way, nein non, neen dus…….pfffffff)

  Zie aub eens eindelijk de docu van Dr. Judy Wood.

  Alles wat anders wordt geopperd is wederom een poging om een en ander te rekken en mensen voor de zoveelste x het bos in te sturen met HALVE WAARHEDEN en dat is daarna dus erg gemakkelijk af te schieten….TOCH…..!!??

  Avé,

  Gladiator

  11 likes
 • PREDATOR schreef:

  En wederom zal er niemand in een rechtbank veroordeeldt worden.
  Ziek makende misselijkheid..

  8 likes
  • Frans schreef:

   Niet onder ede willen verklaren, Bush en Cheney en van dezelfde soort de Astro Nots die niet durven zweren op de Bijbel omdat ze nooit op de maan geweest kunnen zijn.
   Tuig is het.

   1 likes
 • peter schreef:

  Thermiet residu is er aangtroffen maar vooral ook nanothermiet. Nanothermiet is niet aan te komen, dat is een zeer exclusief militair goedje.

  Verder is dat zeer oud nieuws, maar hou oud ook desondanks helaas nog steeds zeer actueel. Net zolang tot de overheid het eindelijk eens wél gaat onderzoeken.

  7 likes
 • Renegate schreef:

  Ook de motoren van geparkeerde auto’s aren weg gesmolten. Dit duidt op het gebruik van een elektromagnetische straling met een bepaalde frequentie die staal doet smelten en bouwstoffen verpulvert. (zoals in de hoogovens wordt gebruikt.)

  6 likes
 • Bassie schreef:

  Misschien is het goed om op een net zo’n hoge gebouw, bedoeld voor de sloop, een afgeschreven vliegtuig te laten instorten en dan kijken hoe dat gebouw instort en dan conclusies te trekken.

  5 likes
 • only you schreef:

  Een gecontroleerde meltdown?

  5 likes
 • Cyaank schreef:

  Pffffff… eindelijk is het zover… hier heb ik 16 jaar op moeten wachten.

  4 likes
 • Blije gebruiker schreef:

  Dimitri A. Khalezov legt het hier precies uit. Hoe de WTC instorte.

  https://wikispooks.com/wiki/Dimitri_Khalezov

  https://youtu.be/cUnjbCxhXh4

  2 likes
 • eksegese schreef:

  Men zal dit nooit loslaten en de bewijzen zullen ooit boven tafel komen. Zoveel is zeker ! Dat is men verplicht aan alle slachtoffers en hun nabestaanden. Ook hier komen ze niet mee weg.

  1 likes
 • Sceptic schreef:

  Nee inderdaad het kan echt niet dat een gebouw door brand alleen zo instort….

  https://www.ad.nl/video/flatgebouw-in-sao-paulo-stort-in-na-brand~vp35695

  Oeps toch wel!

  1 likes
 • dna schreef:

  Hoeveel meer doden zijn er daarna gevallen. De leugen wil nog steeds regeren hoor, ze gaan over lijken. Crisis vergeten? Komt ook door hun gore smerige manier van handelen.als je god geld is, het vieste wat er bestaat hier op de wereld.

  0 likes
 • Hans de Jonge schreef:

  Explosieven? Onder elke toren een afoombom zou je bedoelen. Hoe kan anders een massieve stalen kolom binnen sekonden tot stof vergaan? Hiervoor zijn miljoenen graden celcius nodig. Hoe bereik je die? Juist! Door een ondergondse atoombom.

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >