Homepagina » Het Complot » ‘Hitler sleet rest van zijn leven in Argentijns hotel’
Hitler sleet de rest van zijn leven in Argentijns hotel

‘Hitler sleet rest van zijn leven in Argentijns hotel’

Volgens filmmaker Noam Shalev en onderzoeker Pablo Weschler sleet Adolf Hitler de rest van zijn leven in een luxueus Argentijns hotel.

In hun nieuwe documentaire Hitler in Argentina, die volgend jaar in première gaat, zeggen ze dat de nazileider geen zelfmoord heeft gepleegd in een ondergrondse bunker in Berlijn.

Shalev is echter niet 100 procent zeker van zijn theorie. “We zullen de waarheid nooit weten,” zei hij. “Maar er is genoeg bewijs om een alternatieve theorie voor te kunnen stellen.”

Onprofessioneel

Weschler voegde toe: “Niemand geloofde de Russische versie van het verhaal dat Hitler zelfmoord had gepleegd in de bunker. Al in de zomer van 1945 vroegen kranten over de hele wereld zich af waar Hitler was gebleven.”

Shalev en Weschler besloten een documentaire te maken nadat de FBI onlangs een aantal documenten over Hitler had geopenbaard. Het tweetal is al geruime tijd van mening dat het onderzoek van de Britse inlichtingenofficier en historicus Hugh Trevor-Roper naar de dood van Hitler ‘onprofessioneel’ was omdat Russische troepen veel forensisch onderzoekers de toegang ontzegde.

Indertijd was de FBI verantwoordelijk voor Zuid-Amerika, aldus Weschler. Uit de vrijgegeven stukken blijkt dat de FBI het mogelijk achtte dat Hitler naar Argentinië was vertrokken.

Speciale eenheid

De FBI riep zelfs een speciale eenheid in het leven om hier onderzoek naar te doen. Shalev en Weschler weten naar eigen zeggen precies waar Hitler na de Tweede Wereldoorlog verbleef. De Italiaanse journalist Patrick Burnside schreef in zijn boek Hitler’s Escape over de reis van de dictator.

“Het Eden Hotel in La Falda in de Argentijnse stad Córdoba was eigendom van Ida en Walter Eichhorn. Zij waren goede vrienden van Hitler,” legde Weschler uit. “Hitler gaf ze een Mercedes-Benz. Het was de eerste Benz in Argentinië.”

Uit een interne brief van de FBI die dateert van september 1945 blijkt dat Eichhorn bereid was onderdak te geven aan Hitler. Weschler heeft daarnaast oud-werknemers van het hotel gesproken die Hitler naar eigen zeggen persoonlijk hebben ontmoet en na de oorlog op hem hebben gewacht.

Schedelfragmenten

Het belangrijkste bewijs dat Shalev en Weschler aandragen is het DNA-onderzoek naar Hitlers schedelfragmenten in 2009. Deze fragmenten werden aangetroffen in de Berlijnse bunker.

“De fragmenten konden niet van Hitlers schedel zijn geweest. Ze behoorden namelijk toe aan een vrouw van onder de 40,” zei Weschler. “Hoe meer onderzoek je doet, hoe minder geloofwaardig de officiële versie wordt en hoe plausibeler een alternatieve theorie lijkt.”

Bron: Jpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijn
Marijn
8 jaren geleden

Verbaast me totaal niet… WO2 was gewoon set up door New World Order. Ons land heeft ook innige banden met Argentinië. Vergeet niet dat Prins Bernard nazi was en werkte voor IG Farben… nu is Willem Alexander getrouwd met Argentijn, dochter van nazi president! Bernard heeft honderden nazi’s naar Argentinië gesmokkeld via KLM. En heeft Bilderberg opgericht. Connect the dots mensen… Nederland is nog steeds nazi land in een nazi europa.

Ivo Marien
Ivo Marien
8 jaren geleden

Ik zou willen dat hij nog leefde, dan konden we hem tenminste nog op een waardige manier ophangen!

kukumatz
kukumatz
8 jaren geleden

Dit verhaal vertelde een oom van mij steeds aan mij. Vele nazi kopstukken hadden soms wel 3 – 4 dubbelgangers en zijn aan het eind van de oorlog systematisch verdwenen naar Argentinië.
Zo ook Hitler en allen via U-boten evenals een behoorlijk bedrag aan goud.
Tevens blijkt dat de schedel die de russen bestempelen als van Hitler een schedel van een onbekende vrouw is en niet van Eva Braun. Deze oom was in dienst van de geheime dienst van de nazi’s en is na de oorlog voor het gerecht geweest echter zijn alle papieren hierover verdwenen.

Lacri
Lacri
8 jaren geleden

[quote name=”Ivo Marien”]Ik zou willen dat hij nog leefde, dan konden we hem tenminste nog op een waardige manier ophangen![/quote]
Zolang deze mentaliteit heerst zullen er Hitlers blijven bestaan, zowel op grote als op kleine schaal.

x

Check Also

ambtenaar

Topambtenaar vertrekt: ‘Hoe kabinet als stoomwals onze democratie uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen’

In anderhalf jaar is het percentage Nederlanders ...

help NineForNews

Help NineForNews – lees hier 3 verschillende manieren hoe

Zoals we al eerder schreven heeft NineForNews ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x