Homepagina » Binnenland » Voor Rutte is de waarheid slechts een optie. Waarom de geloofwaardigheid van de minister-president helemaal weg is
Voor Rutte is de waarheid slechts een optie. Waarom het vertrouwen in de minister-president helemaal weg is

Voor Rutte is de waarheid slechts een optie. Waarom de geloofwaardigheid van de minister-president helemaal weg is

Of het nu was in het debat rondom de Teeven-deal, de leugen van minister Zijlstra of het afschaffen van de dividendbelasting: keer op keer blijkt dat de waarheid voor onze minister-president Rutte slechts een optie is.

De leugen is pas een probleem op het moment dat die in de krant komt, stelt SP-leider Lilian Marijnissen vast.

“Dat brengt ons ertoe dat we te maken hebben met recidivist Rutte,” zegt ze. “En dat het vertrouwen in de minister-president weg is.”

Cadeautjes

Het afschaffen van de dividendbelasting kost 1,4 miljard euro en komt vooral ten goede aan buitenlandse aandeelhouders van grote bedrijven.

Volgens Marijnissen behoort die 1,4 miljard juist toe aan onze samenleving en niet de grote bedrijven.

“Daarvan kunnen we de huren verlagen, de zorg verbeteren of de lonen verhogen,” zegt ze. “Dit kabinet verhoogt de btw op de boodschappen, laat de zorgpremie en de energierekening stijgen en wil mensen met een handicap onder het minimumloon gaan betalen,” vervolgt ze.

De gewone mensen, de 90 procent van onze samenleving, betaalt en de multinationals, de 10 procent, krijgen de cadeautjes, klinkt het.

Ondergeschikt gemaakt

Voor Marijnissen ging het debat om meer dan alleen de foute keuze van het kabinet om de dividendbelasting af te schaffen.

“Het ging over de geloofwaardigheid van de minister-president,” zegt ze. “Was gewoon eerlijk geweest.”

“Had gezegd ja er liggen documenten: van Unilever, Shell én de VVD. En daarom wil ik de samenleving elk jaar 1,4 miljard ontnemen,” voegt ze toe. “Maar nee, dat zei hij niet.”

De minister-president heeft zijn politieke geloofwaardigheid ondergeschikt gemaakt aan de belangen van het grootkapitaal, besluit Marijnissen.

Foto: Wikimedia Commons

[SP]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

  • Die man is daar neergezet.
   Hij doet wat hem wordt opgedragen.
   Wil je iets veranderen, dan zul je zijn opdrachtgevers aan moeten pakken.

   24 likes
   • Wie zijn die opdrachtgevers ???
    Om te beginnen is er iemand formeel betrokken bij zijn aanstelling als premier, en de groep ministers.
    Dat is de Koning.

    18 likes
    • De koning is de hoogste baas van Nederland , echter heeft ook hij bazen waar hij zijn orders van krijgt via de Bilderberg meetings , en die bazen zijn de joodse bankiers , fam. Rothchild die veilig in IsraHell zitten waar ze de palestijnen uitmoorden a la Holacaust.

     18 likes
  • En nou allemaal die petitie ondertekenen (zie Jolanda) en zeg het voort!!

   5 likes
 1. Nou kijk liegen doen ze allemaal als het zo uitkomt,, maar deze man verdient wel een lintje, je moet t maar kunnen dat draaien en liegen… Wat veel erger is dat de controle ( tweede kamer) voor geen meter functioneert , al jaren zitten daar mensen die volgens mij geen flauw benul hebben wat ze moeten doen, ….ja werken voor een politieke partij, nou dat is niet zo moeilijk, ik heb er toch al volslagen idioten voorbij zien komen……….. En ja natuurlijk zit er af en toe een goede tussen…… maar het rare is dat ze geen flauw idee hebben dat ze best een machtspositie hebben… Zelfs als oppositie stellen ze niks voor , al jaren niet, ja Wilders roept wat maar daar luistert niemand meer naar, en Baudet probeert nu er tussen te komen, maar dat vind ik nog een vraagteken….. we zitten in een soort van zelfgenoegzaamheid die gewoon treurig is, uiteindelijk is het een goed betaalde baan met garantie voor jaren…. Niet alleen het kabinet moet weg maar die tweede kamer moet stevig opgeschoond worden…… anders heeft t allemaal geen enkele zin………. Uiteindelijk zijn t toch de banken en de bedrijven die de Hollandse bv leiden…….. maar zulke onnozele onbenullen in publieke functie ben ik nog nooit tegen gekomen……..de tijdgeest ….

  34 likes
  • Je kunt bij een politieke partij aan de slag a) wanneer je het partijprogramma volgt, 2) wanneer je een kruiwagen hebt, 3) doet wat de partijleiding zegt. En de kiezer dan ? Diens belangen spelen totaal niet mee.
   Het gaat om de macht van de partijleiding. Die leidt daar een maatschappelijke status uit af, en wordt meegezogen in de context van de partijpolitiek en de belangen van de lobbyisten. En de kiezer ??? Welke kiezer ? De kiezer doet er niet toe.
   Ik vind het merkwaardig dat wij het landelijke en het lokale bestuur uit handen geven aan personen die zich geen snars aantrekken van het belang van de bevolking, maar in plaats daarvan hun machtspositie misbruiken voor het benadrukken van de eigen positie in de partij. De laatste ware volksvertegenwoordiger is al jaren geleden overleden. Helaas. Wat rest is een land dat ooit bekend stond om zijn schoonheid, gastvrijheid, vrijheid van denken en doen.

   13 likes
   • Hier in Tilburg is het lokale bestuur uit handen genomen door de weigering van D66 om met de grootste lokale partij te regeren (LST). Ondanks een verdubbeling van zetels hebben de landelijke pluche-plakkende partijen door achterkamertjespolitiek en handjeklap nog eens 4 jaar om geld over de balk te smijten terwijl de armoede in de stad explosief stijgt.

    Tijd om het Malieveld om te ploegen en daar de gehele inhoud van het binnenhof te rusten te leggen

    12 likes
    • Ook in Oss wordt de grootste partij buitengesloten door de rest.

     Op school zouden ze voor straf in de hoek moeten staan. Hier regeren ze de gemeente.

     3 likes
   • @Herman de Graaf,

    Ook voor u……zie mijn reactie op @Salvar om 15.00 uur

    Avé,

    Gladiator

    0 likes
  • Baudet is net als wilders de gecontroleerde oppositie ! alles nep , 100 % poppenkast , en met camera’s op hun smoelen spelen ze goede tijden slechte tijden inclusief het hard uithalen naar elkaar terwijl ze achter de schermen 1 hechte criminele groep zijn die gewoon simpelweg niet voor ons werken maar voor lobbyisten en met name de banken (Rothchilds). Wat moeten we doen naast het uiteraard niet meer stemmen want dat is echt zinloos !! we moeten met honderdduizenden naar Den haag en het aftreden eisen van ALLE huidige ministers en partijen omdat ze FAKE zijn en tevens zetten we de uitkeringen en onderhoudsfinanciën stil van onze overbodige en uiterst criminele (drugs handel) koningshuis.

   12 likes
 2. @Allen…….,

  Met grote bewondering lees ik telkenmale hier weer jullie commentaar als het gaat over de Nederlandse politiek, nu weer over dit vieze gluiperige kereltje waarvan ik zo vroeg op de morgen moet kotsen, tja, en voor hem neem ik absoluut geen blad voor mijn mond!!

  Wat me echter steeds meer verbaasd is het feit dat er uitsluitend gekankerd en geroeptoeterd wordt waarbij nu toch wel zo langzamerhand eenieder weet, en ik neem aan zeer zeker iedereen die hier of op andere forums van de alternatieve media reageert, dat dit absoluut géén, en ik herhaal, géén verandering zal brengen in de situatie welke we vele tientallen jaren volledig ONDERSCHAT hebben en de boel de boel maar gelaten hebben.

  Deze gluiperd waarvan ik zelfs de naam niet meer KAN uitspreken leest jullie commentaren niet en als hij ze al zou lezen dan……nou ja, vul dit zelf maar in….toch!!??

  Vele malen heb ik reeds opgeroepen om ONZE hoofden eens bij elkaar te steken om op deze manier ideeën uit te wisselen en eventueel tot actie over te gaan echter telkenmale vergeefs!!!!
  Op een aantal forums heb ik reeds een ban, en niet omdat ik op de man speel of schuttingtaal zou gebruiken want dat is niet mijn ding! En ook niet omdat ik eventuele andere regels welke een forum stelt zou schenden want ook daar waak ik voor!!

  We zijn NU op een punt gekomen dat zelfs een blinde ziet dat ONZE kinderen én zeer zeker kleinkinderen helemaal geen toekomst meer hebben en de shariawetgeving nagenoeg voor de deur staat!!
  Daarbij worden WIJ met zijn allen in een steeds rapper tempo UITGEWISSELD, wij, die dit land hebben opgebouwd en nu mogen oprotten!! Ziet dan echt niemand wat er hier echt aan het gebeuren is!!??

  Elke dag dat er langer gewacht wordt om er daadwerkelijk IETS AAN TE DOEN zal moeilijker worden en heftiger en met dat laatste bedoel ik dus eigenlijk gewelddadiger.

  Denk aan de sleepwet, denk aan de bevoegdheden welke de overheid en hun dienaren (o.a. politie) steeds meer krijgen, denk aan de vele strengere wapenwetgeving…..gaan er nu echt nog steeds geen lampjes cq VERSTRALERS branden….

  Nou ja, ik lees jullie commentaren wel maar spaar me de moeite van het lezen als er nog steeds zachte heelmeesters zijn die dit schaafwondje wel kort wil behandelen met een zalfje en een pleistertje want mijn stelling was én is (altijd geweest) ZACHTE HEELMEESTERS MAKEN STINKENDE WONDEN!!!

  Vragen…..shoot me….
  En dan nog maar weer een keertje mijn absolute stelling……weergegeven in deze korte docu van 7,5 minuten….

  en…..

  https://juegosrev.com/wallpaper-300.html/wallpaper-300-gallery-86-plus-pic-wpw101337

  Avé,

  Gladiator….(300)!!!!)

  25 likes
  • @Gladiator

   volkomen gelijk.
   ik heb verschillende keren geprobeerd om tot bepaalde mensen door te dringen (in mijn kring) om eens te polsen hoe zij er over denken.
   ja ze blaten wat maar voor de rest lijkt het of ik met zombies praat.
   het lijkt of hun hersens zijn aangetast en niet meer tot tien kunnen tellen.

   ik ben erin zoverre mee opgehouden om te proberen en te laten lezen dat het de verkeerde weg opgaat maar ze kijken je aan of je wereldvreemd ben.
   ik met jou dat er een ommekeer komt voor het te laat is.

   mvg salvar

   13 likes
   • U mag de redactie dezes om mijn emailadres vragen indien u graag met mij in contact zou willen komen en refereren naar deze reactie van mij!

    Langzaam maar zeker kruipen we dan maar naar een aantal gelijkgestemden, al is het maar om bij te praten en ideeën uit te wisselen.

    Zou ik mijn magische aantal halen (300) DAN……TJA….ask me in private!!

    Gladiator

    3 likes
    • Begin dan zelf, kom met een voorstel. Oh ik heb er eentje. Al die typetijd in jullie klaagbunkers, kan ook worden omgezet in een wekelijkse wake voor de Ridderkerk op het Binnenhof. Vreedzaam, wat bordjes, niet spreken of schreeuwen of agressie uitlokken want dan wordt je genaaid. Zullen we zeggen iedere donderdag, van 10 tot 13 uur? Wel komen he anders is iedereen een trol.

     3 likes
     • Daar moet je ok tijd voor hebben he ! en Den Haag is niet voor iedereen dichtbij … Beter een site oprichten met mensen die meer willen doen (in de toekomst als de aantallen toereikend zijn) dan online klagen.
      En hoe voorkom je dat je trollen in je groep krijgt die voor de regering werken ? onmogelijk 😉

      4 likes
   • En als je TE actief hiermee bezig bent gaat dit je leven aantasten. Je riskeert je baan te verliezen en lastig te worden gevallen door overheidsinstanties EN je internet provider die je ineens blokkeerd omdat er vanuit jou pc spams of virussen verspreid zou worden. Het is NU al te riskant geworden je fel te verzetten 🙁 en al die domme mensen om ons heen (zombies) die onbewust of misschien wel bewust jou het leven gaan zuur maken omdat je dingen verteld waar ze niet mee om kunnen gaan. Er zijn genoeg mensen die in hun hoofd de waarheid bewust tegen houden omdat ze anders meten beseffen dat ze hele slechte keuzes hebben gemaakt in hun leven (bv. beroeps militairs) of blind en dom zijn geweest (liefhebbers van het koningshuis).

    7 likes
   • Je weet toch dat je in NL woont en dat wij een laf volk zijn die alleen maar kijkt waar de winst te behalen valt?Wie hielp mee met de duitsers de joden af te voeren?Bijna iedereen vond het prima zolang het hun niet raakte.Gouden eeuw met de heldendaden werden verricht met huurlingen uit andere gebieden.Een Nederlander komt pas in aktie als het hem,en dan ook alleen hemzelf raakt en dan is het te laat.Als die zijn schoonmoeder moet offeren omdat die er zelf beter van wordt doet die dat.(daar kan ik me nog iets bij voorstellen) 🙂

    6 likes
   • Er is een heel simpele actie die effectiever is dan alle andere en waarbij je juist helemaal niets moet doen: gewoon niet gaan stemmen.
    Maar de mensen wordt angts aangejaagd dat als je niet gaat stemmen de PvdA de grootste wordt en wat voor vreselijks die dan niet gaan uithalen enz.

    5 likes
  • Ik kan je vertellen dat als je al iets zou organiseren door tezamen te komen om uiteindelijk te groeien in aantal en iets te kunnen doen later …dat je totaal geinfesteerd geraakt met overheidsmollen in je groep die alles doorspelen en je alsnog niets gedaan krijgt.

   3 likes
 3. Meneer is nog steeds premier. Niemand ging de straat op om te roepen dat hij een leugenaar is. Er waren geen opstootjes, geen barricades, niemand gooide een steen. Nee, Iedereen vierde Koningsdag! Lekker zuipuuuuh! En nu iedereen bek houden. Over vier jaar mag iedereen weer naar het stemhokje.

  7 likes
  • En maar rammen op dat toetsenbord…gvd…!!!

   4 likes
   • @Richard,

    Tja, wat moet ik er nog verder van zeggen??!!

    Zie mijn korte commentaar hierboven en dit was echt niet de eerste keer dat ik vraag om eens bij elkaar te komen.

    Daarbij een reactie krijgen om mijn idee hier neer te plempen zou de allergrootste fout zijn elke je zou kunnen maken.

    Omdat mensen de moeite niet willen nemen om bij elkaar te komen zegt genoeg naar mijn idee….toch….maar dan binnenkort de problemen welke er op redelijk korte termijn met zekerheid zullen komen ook maar mooi ZELF oplossen….en daar heb ik zo mijn twijfels bij met nog de opmerking dat vele handen (of natuurlijk hoofden) licht werk maken!!

    Avé,

    Gladiator

    3 likes
    • @Gladiator,
     Het zou zeer zeker goed zijn om met een aantal mensen bij elkaar te komen om van gedachten te wisselen en om te kijken of we tot iets werkbaars kunnen komen. Op sites als deze lees ik veel mooie gedachtes van verschillende mensen, en dan denk ik vaak: Waar zijn jullie? Het voelt vaak eenzaam om van alles te roepen vanachter mijn toetsenbord. Dat is ook een reden dat ik binnenkort vertrek. Ik heb veel kennis. Ik beoefen al sinds mijn kindertijd vechtkunsten. Nu met name Tai chi chuan. Ik heb een opleiding Traditional Chinese Medicine gedaan, Qi gong cursussen gevolgd bij verschillende grootmeesters, en Chinese filosofie gestudeerd, met name het Taoïsme en de I Tjing. Zoveel kennis die ik graag zou willen doorgeven. Maar ja, in de bijstand, schuldhulp, dus ik mag niets anders dan kuiltjes in mijn bank graven met mijn achterste, en ondertussen heb ik er een dagtaak aan om mijn zoontje uit de grijpgrage klauwen van ‘hulpverleners’ te houden. Ik leef in vernederland op zijn engst. Ik zit in een flatje, betaal mijn huur en premies. Betaal mee aan allerlei shit waar ik niet aan mee wil doen, ik zie de ellende en de leugen steeds groter worden en ondertussen zit ik vleugellam en doe ik tot mijn grote frustratie helemaal niets. Elk verlichtend idee wordt gelijk in de kiem gesmoord. Komt op hoon en op niet begrijpende blikken te staan of anders staat er wel een ambtenaartje met regeltjes en wetjes te zwaaien. Want o wee! Buiten de voor jou gebaande paden? Zelf denken? Dat mag niet! Het feit dat ik er alleen al aan denk doet menig wenkbrauw al fronsen. Dit land is één grote openluchtgevangenis geworden. Heb je een laag inkomen en ook nog schulden dan zit je in een ijzeren tang.
     Dus voor mij zit er maar één ding op. En dat is weg gaan van hier zolang het nog kan. Ik ga ergens naar toe waar ik zoveel als mogelijk zelfvoorzienend kan leven. En waar ik ook voor de levenden kan zorgen. Waar ik lessen en cursussen kan geven, mensen raad kan geven en hen gezondheid kan brengen. Waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Mijn armen kan spreiden en vrij kan ademen.
     Ik denk dat onze weg erin ligt om met elkaar liefdevol voor het leven te zorgen. Dan nemen wij hen de macht uit handen. Dan breken wij de ketenen.
     Ik zal je mailadres vragen bij de redactie. Het lijkt mij fijn om eens met jou en anderen van gedachten te wisselen. Wie weet nodig ik je eens uit in Portugal.
     Groet, Richard

     3 likes
     • Vraag mijn emailadres maar, wil ook graag met jouw in contact komen.

      Zou het niet lukken dan reageer maar gewoon ergens anders op mij OFF TOPIC dan verzin ik evt iets anders.

      DE REDACTIE HEEFT BIJ DEZE TOESTEMMING OM MIJN MAILADRES AAN JOU TE VERSTREKKEN!!

      Ik woon in elk geval in Z.Limburg en je bent bij mij van harte welkom en natuurlijk met je zoontje.

      Avé,

      Gladiator

      4 likes
 4. De minister-president heeft zijn politieke geloofwaardigheid ondergeschikt gemaakt aan de belangen van het grootkapitaal, besluit Marijnissen.

  Deze stelling wekt de indruk alsof hier iets nieuws aan de hand is en is derhalve in principe ook een soort van bedrog. Iedereen zou toch onderhand moeten weten dat onze zogenaamde democratie dit als basis regel heeft en altijd gehad. Er is maar één manier waarop dit te stoppen is en dat is door de plicht te werken met bindende referenda bij elke belangrijke beslissing op regeringsniveau, iets waar de elite echt een bloedhekel aan heeft. Ze doen het dun in de broek als dat er ooit van zou komen en dat is niet voor niets.

  20 likes
 5. Inderdaad hij neemt het niet zo nauw met de waarheid, of anders gezegd hij belazert de boel.

  11 likes
 6. Deze man kan sneller liegen dan praten.

  13 likes
 7. Het is tijd voor Rutte om te gaan cashen. Hij zal straks wel met een mooi verhaaltje komen, dat hij altijd naar eer en geweten heeft gehandeld maar dat het tijd is om op te stappen, plaats maken voor anderen en die anderen de eer gunnen om het vertrouwen in de politiek weer te herstellen, dat soort onzin. Mocht hij toch aanblijven dan beschouw ik deze man als niet helemaal geestelijk gezond.

  12 likes
 8. in mijn belevenis zou deze man dood meer waard zijn voor een betere samenleving dan levend. Hij is de zoveelste homohoer aangestuurd van achter de schermen.

  10 likes
 9. Manipulatie van de bovenste plank.
  Zo ook met twintowers een actie van binnenuit, dankzij schurk Bush. Dit alles om een 3de WO op gang te krijgen. Wat leven wr toch in een onvoorspelbare wereld. Als alle dogmatiseringen en sekte’s en geld nu eens werd afgeschaft moeten we weer terug naar de basis. Ook dat gaat niet meer lukken want dan krijgen we pure roverij. Kortom we hebben deze wereld mooi naar de kloten geholpen met zijn allen want WIJ zijn de regeringen. WIJ hebben gestemd.

  8 likes
 10. Dus om een lang verhaal kort te maken heet dit eigenbelang voor Rutte.

  7 likes
 11. Zogenaamd liegen ze allemaal in het belang van Nederland. De christenpartijen die voor het belang van God & Zoon zouden moeten opkomen, komen op voor het belang van aasgieren die iemands organen via een wetsmaatregel uit z’n lichaam willen rukken.
  Die Buma wil blijkbaar heel graag het hart van een overleden moslim in z’n lijf.
  Tsja, wat moet je vinden van zulke lieden?
  Overigens denk ik dat het in de islam verboden is om te snijden in een lijk, dus misschien dat de eerste protesten/rechtszaken tegen deze organ-snatching wet uit moslimhoek komt.
  Samen met de Joden hebben ze immers ook het verdoofd slachten van dieren weten te verhinderen.
  Wat zegt de Joodse wet(ten) trrouwens over het snijden in mensenlijken? Bij christenen lijkt het in ieder geval geen enkel probleem te zijn.

  3 likes
  • Buma is geen christenen , hij is JOODS !!!
   quote van Wikipedia : Zijn grootmoeder van moederskant, Clarisse Henriëtte Cohen, kwam uit een joodse familie uit Würzburg.
   Hij gedraagt zich ook absoluut niet Christelijk , hij grijpt graag naar borsten bij vrouwen die niet de zijne zijn :
   https://www.dumpert.nl/mediabase/7078681/363b5a12/buma_ouwe_snoepert.html

   Hij is (zoals elke politieke crimineel) een wolf in schaapskleren

   2 likes
   • Geert schijnt ook “joods” te zijn. Hij is hier om ons tegen elkaar op te zetten, in het belang van bibi en zn wahabi “joodse” familie. Vandaar dat vele geld voor moskees van saudi om de in hun ogen “andere groep” op te ruien. Alles komt uit. Alles komt uit. Hun rascisme straalt echt!

    1 likes
 12. Ach ja, gelukkig slikt de Nederlander ALLES weer voor zoete koek en wij gaan gewoon samen met zijn alle AL deze kosten als belastingbetaler betalen.

  Wat is er nu veranderd nadat de Ratten even heb gekeuveld? Niets!

  Dus we klagen wat af voor de TV maar betalen alles netjes!

  Wat een sukkels en losers zijn we toch in dit land… 🙁

  4 likes
  • @Mammon,

   Tja……ik in elk geval niets meer van dat alles….!!!!

   Betaal uitsluitend nog BTW daar je hier niet omheen komt en Tell Lie Vision kijk ik al ruim 10-12 jaar NIET MEER en ik kan u verzekeren dat dit enorm scheelt!!

   Avé,

   Gladiator

   2 likes
 13. Welke religie heeft deze man? Talmud?

  3 likes
 14. Bas van Stapelberg

  Deze man is vanaf zijn geboorte gaan liegen en het is nooit gestopt. Geldt voor al die over het paard getilde liberale egoïsten. Walgelijke mensen liberalen, nog nooit iets positief aan de samenleving bijgedragen.
  Geldt ook voor die D’66 schoften want dat zijn ze tot op het bot.
  Maar CDA met een oorlogshitser als Sybrand als voorzitter die alles maar normaal vindt. Een CU die op zondag zit te bidden voor de arme aandeelhouders van de Shell en Unilever. Wat voor rare God hebben die egoïstische schoften van CU en CDA.? Hoe is het toch mogelijk dat 2 christelijke partijen samen willen gaan met 2 neoliberalen partijen? Heel Nederland kotst die schoft van een Pinokkio uit maar je zal zien dat bij de komende verkiezinben weer iets in scène wordt gezet en die kwal wordt weer de grootste partij. Dom, dom volk

  5 likes
 15. hij zegt wat hij moet zeggen en dat zegt genoeg.

  4 likes
 16. De leiders krijgen op de Bildenberg conferentie te horen wat ze moeten doen. Je denkt toch niet dat die zelf beslissen wat ze gaan doen. Daarom zie je ze ook 180 graden draaien t.o.v. hun patijprogramma.
  Rutte is natuurlijk een eerste klas hielenlikker naar de werkelijke machthebbers

  3 likes
 17. Ben je gewetenloos, hebzuchtig, harteloos, asociaal en onbetrouwbaar dan is de vvd DE partij voor jou ( en de hypocristenen en Dictatuur66 zitten ondertussen op hetzelfde verachtelijke niveau). Monsters regeren dit land en als de hebzucht regeert zullen de armen lijden…

  2 likes
 18. Ohm namo narai !

  Korte update over wel of niet geloven [nep of echt gedonder ?]
  Over aanslagen uit en met noodweer . . . .
  De ene dag een paar uurtjes later en de andere dag een paar uurtjes vroeger , maar al met al toch goed op schema !

  Donders gebliksem en bliksems gedonder op de dag van st. walpurgisnacht deel 2 ..

  Na de ongepaste viering van st. walspurgisnacht in de nacht van 21 op 22 april nu ook op 30 april [de officiële datum] bliksems gedonder en donders gebliksem geconstateerd !!

  Als een geschenk uit de Hemel !

  Bedankt en de Groeten !
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  2 likes
 19. Dan moet je wel eens een rug van krokodillenleer hebben?

  1 likes
 20. Rutte de demagoog van zijn eigen nep democratie

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De onderste steen komt nooit boven omdat de waarheid niet geliefd is. Pieter van Vollenhoven zegt waar het op staat

De onderste steen komt nooit boven omdat de waarheid niet geliefd is. Pieter van Vollenhoven zegt waar het op staat

Premier Mark Rutte heeft gezegd dat ‘de ...

We hebben een premier nodig die niet de loopjongen is van de machtigen aan de top. Ze maken het nu wel erg bont

We hebben een premier nodig die niet de loopjongen is van de machtigen aan de top. Ze maken het nu wel erg bont

De miljarden van de dividendbelasting zijn ingepakt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Op grond van de Algemene Verordering Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt door op de 'Cookies Accepteren' knop te klikken, of door deze site te gebruiken. Wanneer u klikt of scrolt op deze site, wordt dit gezien als gebruik.