Homepagina » Buitenland » Duizenden vrouwen melden menstruatieproblemen na coronaprik
vrouwen
Foto: Unsplash

Duizenden vrouwen melden menstruatieproblemen na coronaprik

In Groot-Brittannië hebben zo’n 4000 vrouwen melding gemaakt van menstruatieproblemen na de coronaprik. De Britse medicijnwaakhond MHRA zegt de cijfers nauwgezet te volgen. De Sunday Times schrijft dat 2734 meldingen gelinkt zijn aan het AstraZeneca-vaccin, 1158 aan de Pfizer-prik en 66 aan het Moderna-vaccin.

De vrouwen, tussen de 30 en 49 jaar oud, verloren meer bloed dan ze gewend waren. De MHRA, die gefinancierd wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation, zegt dat er tot dusver ‘geen bewijs is dat menstruatieproblemen moeten worden toegevoegd aan de lijst met bijwerkingen’.

Niet alle gevallen worden gemeld

Anderen vinden dat er meer gegevens moeten worden verzameld om te kunnen achterhalen waarom dit gebeurt. Eén van hen is dr. Sue Ward, vicevoorzitter van het Royal College of Obstetricians and Gynaecologists. Ze zei dat de menstruatie bij sommige vrouwen na het coronavaccin heviger lijkt te zijn dan normaal. “Neem bij abnormaal bloedverlies contact op met je arts,” zei Ward.

Victoria Male, een voortplantingsimmunoloog van Imperial College London, zei dat niet alle gevallen worden gemeld en dat er dus waarschijnlijk nog meer vrouwen zijn die hier last van hebben. “Veel mensen hebben contact met me opgenomen vanwege veranderingen in hun menstruatie na de vaccinatie,” zei Male.

Pijnlijkste menstruatie ooit

Angharad Planells uit Cheltenham zei dat ze na haar tweede dosis van het AstraZeneca-vaccin 11 dagen overtijd was. Toen ze uiteindelijk ongesteld werd, kreeg ze misschien wel de pijnlijkste menstruatie die ze ooit had gehad. Ze voelde zich naar eigen zeggen zelfs een beetje misselijk.

[Zero Hedge]
4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Maar eh het komt vooral niet door het vaccin.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Dat is ook logisch…de Spike-Eiwitten nestelen zich rondom de Eierstokken met als doel Sterilisatie..de Elite-Parasieten willen nu eenmaal geboortebeperking & Populatie-Management…

Annette
Annette
3 maanden geleden

Hier wordt al enkele maanden over geschreven in de alternatieve media. Natuurlijk niet bij de MSM, want als je er niet over schrijft, dan bestaat het niet.
Wat betreft de menstruatieproblemen: allemaal “part of the plan”. Als je een depopulatie programma ambieert, is het natuurlijk de aangewezen manier om juist het meest belangrijke element daarvan te frustreren. Goed bezig (cynismeknop AAN).

Jacob
Jacob
3 maanden geleden

Die gevaccineerde schapen worden onvruchtbaar, daar is voor gewaarschuwd. Maar ja, wie niet horen wil????

x

Check Also

wetenschapper

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt ...

de jonge

Prof. Schetters tegen De Jonge: graag onderbouwing voor uitspraak dat vaccinatie geen effect op vruchtbaarheid heeft

Minister Hugo de Jonge heeft op social ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x