Homepagina » Buitenland » Als je afwijkt van de mainstream word je aangevallen door de wereldwijd opererende nepnieuwsfabrieken. Hongaarse minister gaat vol in de aanval
Als je afwijkt van de mainstream word je aangevallen door de wereldwijd opererende nepnieuwsfabrieken. Hongaarse minister gaat vol in de aanval
Foto: Tm Wikimedia Commons

Als je afwijkt van de mainstream word je aangevallen door de wereldwijd opererende nepnieuwsfabrieken. Hongaarse minister gaat vol in de aanval

Elke politicus die ‘afwijkt van de liberale mainstream’ loopt het risico te worden aangevallen door de ‘wereldwijd opererende liberale nepnieuwsfabrieken’. Dat heeft de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto gezegd tegen Kossuth Radio.

Szijjarto noemde als voorbeeld de Amerikaanse president Donald Trump.

De media trokken zijn uitspraken over de NAVO uit hun verband en daarnaast werd hij beschuldigd van samenwerken met de Russen, die de Amerikaanse presidentsverkiezingen zouden hebben beïnvloed.

Lastercampagne

Twee jaar lang werd die beschuldiging verspreid en ‘nog altijd heeft niemand zich verontschuldigd voor het nepnieuws’, zei de minister.

Patriotten die het lef hebben om te zeggen dat hun eigen land op de eerste plek komt, dat religieuze, nationale of culturele identiteiten belangrijk zijn, die het lef hebben om de inwoners van hun land te beschermen door een muur te bouwen, zullen het slachtoffer worden van een lastercampagne, aldus Szijjarto.

Fake news

Hij zei dat de Hongaarse overheid met een soortgelijke campagne wordt geconfronteerd.

De minister voegde toe dat alle aanvallen tegen Hongarije ‘fake news’ zijn en zei dat de media met de meeste lezers of kijkers ‘anti-regering zijn of kritisch op de regering’.

[Voice of Europe]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Dat bedoel ik nou. Hij zegt: liberale media. Andere zeggen en vooral hier: linkse media deugt niet. Ik zeg dat links en rechts onder hetzelfde hoedje vallen. Het draait om geld/macht/controle.
  Wij gewone mensen blijven puppets. Niks te vertellen en worden niet begrepen.
  Weet je wat ik van Nederland vind? Een vies vuil rot land. Het doet zich voor alsof we van alles hebben/de boel goed geregeld hebben en ondertussen is het overal een puinhoop.

  4 likes
  • Elise,

   Precies. En volgens mij zegt het volgende schema van Swiss Propaganda Research voldoende over wie de Main Stream Media controleert: https://swprs.files.wordpress.com/2017/08/cfr-media-network-hdv-spr.png

   En wie controleert de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie en Bilderberg? Dat zijn machtige families van Angelsaksische oligarchen, multinationals en privatenbankiers. Zo was David Rockefeller maar liefst 50 jaar lang president van de Council on Foreign Relations.

   In de ogen van de Rockefellers (Exxonmobile) was de stap om controle over de journalistiek te krijgen een logische stap. Ze hadden namelijk alleen maar last van journalisten die hun beroep uitoefenden op locaties waarbij genoteerd werd wat er zich daadwerkelijk af had gespeeld. De Rockefellers waren in de twintigste eeuw al op dreef om desnoods knokploegen in te huren als medewerkers demonstreerde voor een schappelijker salaris, naast dat ze families poogde uit te kopen als bleek dat onder hun huis olie zat. Wie niet mee werkte werd met harde hand ontzet, links of rechtsom. Alleen ja, die vervelende journalisten, daar moest wat aan gedaan worden want de Rockefellers waren door deze beroepsgroep niet bepaald populair geworden, laat staan geliefd.

   Er werden journalisten omgekocht maar met de oprichting van de denktank Council on Foreign Relations(1922) nam de corruptie robuustere vormen aan. Ze maakte namelijk eigenaren en directieleden van grote tv stations, kranten, en tijdschriften lid van de CFR. Lid worden van de CFR gaat niet zo maar. Je moet allereerst uitgenodigd worden door een bestaand lid. Vervolgens word desbetreffende doorgelicht door een commissie om enkele weken later nogmaals te worden doorgelicht om te kijken of de neus de zelfde richting op staat. Interessant hierbij is dat [sinds] President Lyndon B. Johnson aan de macht kwam alle ministers afkomstig waren van de Council on Foreign Relations!!

   Zie hier overigens één van de gevolgen van de gecontroleerde MSM;
   https://youtu.be/6PlTDeTrELk?t=23

   Het is via deze weg voor de CFR doodeenvoudig om de mainstream aan te sporen met een verhaal dat we worden aangevallen door bijvoorbeeld een land waar olie in de grond zit. Het sleutelwoord van de afgelopen 20 jaar om het doel te bereiken was terrorisme. Terroristen die ons kunnen bedreigen met als aftrap 911. Met de boodschap erbij als we hier niks aan doen loopt uw mogelijk gevaar. Deze bangmakerij werd de aftrap om een aantal landen in Noord en Oost Afrika, de Levant, en het Midden-Oosten zonder pardon binnen te vallen. Onlangs berichtte de Amerikaanse Mainstream Media dat de Iraanse revolutionaire garde bestempeld mag worden als een terroristische organisatie. Of het dat daadwerkelijk is is maar de vraag, maar weet je wat, we vinden en zeggen het gewoon.

   8 likes
 2. Heel Europa bezet? Nee. Een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de ‘liberalen’ in de omliggende legerplaatsen niet gemakkelijk…
  Rare jongens die liberale mainstraim extremisten……hihihi….

  9 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

davos

Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’

Klimaatverandering staat bovenaan de agenda op het ...

puerto rico

2018: ‘Trump bood geen hulp na orkaan Puerto Rico!’ 2020: Puerto Ricanen doen deze schokkende ontdekking

De onthullingen in Puerto Rico enkele dagen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.