Buitenland

Als je afwijkt van de mainstream word je aangevallen door de wereldwijd opererende nepnieuwsfabrieken. Hongaarse minister gaat vol in de aanval

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Elke politicus die ‘afwijkt van de liberale mainstream’ loopt het risico te worden aangevallen door de ‘wereldwijd opererende liberale nepnieuwsfabrieken’. Dat heeft de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto gezegd tegen Kossuth Radio.

Szijjarto noemde als voorbeeld de Amerikaanse president Donald Trump.

De media trokken zijn uitspraken over de NAVO uit hun verband en daarnaast werd hij beschuldigd van samenwerken met de Russen, die de Amerikaanse presidentsverkiezingen zouden hebben beïnvloed.

Lastercampagne

Twee jaar lang werd die beschuldiging verspreid en ‘nog altijd heeft niemand zich verontschuldigd voor het nepnieuws’, zei de minister.

Patriotten die het lef hebben om te zeggen dat hun eigen land op de eerste plek komt, dat religieuze, nationale of culturele identiteiten belangrijk zijn, die het lef hebben om de inwoners van hun land te beschermen door een muur te bouwen, zullen het slachtoffer worden van een lastercampagne, aldus Szijjarto.

Fake news

Hij zei dat de Hongaarse overheid met een soortgelijke campagne wordt geconfronteerd.

De minister voegde toe dat alle aanvallen tegen Hongarije ‘fake news’ zijn en zei dat de media met de meeste lezers of kijkers ‘anti-regering zijn of kritisch op de regering’.

[Voice of Europe]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
3 jaren geleden

Heel Europa bezet? Nee. Een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de ‘liberalen’ in de omliggende legerplaatsen niet gemakkelijk…
Rare jongens die liberale mainstraim extremisten……hihihi….

Elise
Elise
3 jaren geleden

Dat bedoel ik nou. Hij zegt: liberale media. Andere zeggen en vooral hier: linkse media deugt niet. Ik zeg dat links en rechts onder hetzelfde hoedje vallen. Het draait om geld/macht/controle.
Wij gewone mensen blijven puppets. Niks te vertellen en worden niet begrepen.
Weet je wat ik van Nederland vind? Een vies vuil rot land. Het doet zich voor alsof we van alles hebben/de boel goed geregeld hebben en ondertussen is het overal een puinhoop.

Jolanda
Jolanda
1 jaar geleden

Net als bij ons in Nederland doet de msm hetzelfde en mensen die een kritische blik hebben op de hele corona hoax worden verwijderd of zwart gemaakt …maar schaapjes slaap lekker verder..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x