Homepagina » Buitenland » Tiende holistische arts dood aangetroffen: “Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus”
Tiende holistische arts dood aangetroffen: "Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus"

Tiende holistische arts dood aangetroffen: “Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus”

Osteopaat Mary Rene Bovier uit Pennsylvania werd op 14 augustus jongstleden dood gevonden met een steekwond. De politie heeft een goede vriend van dr. Bovier gehoord, maar er zijn nog geen arrestaties verricht.

Dr. Jeff Bradstreet was de eerste ‘alternatieve’ arts die deze zomer dood is gevonden. Journalist Erin Elizabeth had een exclusief interview met zijn familie, die privédetectives heeft ingehuurd om de onderste steen boven te krijgen. Bradstreet was erg gepassioneerd over zijn werk.

Een aantal patiënten hebben Erin vertelt hoezeer dr. Bradstreet hen heeft geholpen. Hij stond bekend om zijn onderzoek naar en behandeling met het eiwit GcMAF. Enkele dagen voor zijn dood werd er een inval gedaan in zijn kliniek, maar in tegenstelling tot wat op internet wordt beweerd is er in de kliniek geen GcMAF gevonden.

De zevende arts die dood werd gevonden, dr. Nicholas Gonzales, werd bekend omdat hij actrice Suzanne Somers wist te genezen van borstkanker. Hij behandelde de ziekte op een holistische manier. In een interview met Vitality Magazine zei wijlen dr. Gonzales: “Er is me verteld dat medicijnmakers op de hoogte zijn van mijn werk, maar hopen dat ik word geraakt door een bus.”

Opvallend is dat Gonzales tijdens zijn laatste interview, dat binnenkort uitkomt, tenminste vijf keer voor de grap zei dat hij vanwege zijn onderzoek weleens onder een bus terecht zou kunnen komen. Kort na dat interview overleed hij. De doodsoorzaak is onbekend. Denk je ook dat hier meer aan de hand is? Deel dit artikel dan op Facebook.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

arts

Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt ...

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

>