Homepagina » Buitenland » Tiende holistische arts dood aangetroffen: “Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus”
Tiende holistische arts dood aangetroffen: "Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus"

Tiende holistische arts dood aangetroffen: “Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus”

Osteopaat Mary Rene Bovier uit Pennsylvania werd op 14 augustus jongstleden dood gevonden met een steekwond. De politie heeft een goede vriend van dr. Bovier gehoord, maar er zijn nog geen arrestaties verricht.

Dr. Jeff Bradstreet was de eerste ‘alternatieve’ arts die deze zomer dood is gevonden. Journalist Erin Elizabeth had een exclusief interview met zijn familie, die privédetectives heeft ingehuurd om de onderste steen boven te krijgen. Bradstreet was erg gepassioneerd over zijn werk.

Een aantal patiënten hebben Erin vertelt hoezeer dr. Bradstreet hen heeft geholpen. Hij stond bekend om zijn onderzoek naar en behandeling met het eiwit GcMAF. Enkele dagen voor zijn dood werd er een inval gedaan in zijn kliniek, maar in tegenstelling tot wat op internet wordt beweerd is er in de kliniek geen GcMAF gevonden.

De zevende arts die dood werd gevonden, dr. Nicholas Gonzales, werd bekend omdat hij actrice Suzanne Somers wist te genezen van borstkanker. Hij behandelde de ziekte op een holistische manier. In een interview met Vitality Magazine zei wijlen dr. Gonzales: “Er is me verteld dat medicijnmakers op de hoogte zijn van mijn werk, maar hopen dat ik word geraakt door een bus.”

Opvallend is dat Gonzales tijdens zijn laatste interview, dat binnenkort uitkomt, tenminste vijf keer voor de grap zei dat hij vanwege zijn onderzoek weleens onder een bus terecht zou kunnen komen. Kort na dat interview overleed hij. De doodsoorzaak is onbekend. Denk je ook dat hier meer aan de hand is? Deel dit artikel dan op Facebook.

[Collective-evolution]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
x

Check Also

mondkapje

Overwinning: schooldistrict schaft mondkapjesplicht af nadat 8-jarig meisje zegt dat bestuur in de cel hoort

Het schooldistrict Palm Beach County in de ...

vaccin

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x