Buitenland

Tiende holistische arts dood aangetroffen: “Medicijnmakers hopen dat ik word geraakt door een bus”

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Osteopaat Mary Rene Bovier uit Pennsylvania werd op 14 augustus jongstleden dood gevonden met een steekwond. De politie heeft een goede vriend van dr. Bovier gehoord, maar er zijn nog geen arrestaties verricht.

Dr. Jeff Bradstreet was de eerste ‘alternatieve’ arts die deze zomer dood is gevonden. Journalist Erin Elizabeth had een exclusief interview met zijn familie, die privédetectives heeft ingehuurd om de onderste steen boven te krijgen. Bradstreet was erg gepassioneerd over zijn werk.

Een aantal patiënten hebben Erin vertelt hoezeer dr. Bradstreet hen heeft geholpen. Hij stond bekend om zijn onderzoek naar en behandeling met het eiwit GcMAF. Enkele dagen voor zijn dood werd er een inval gedaan in zijn kliniek, maar in tegenstelling tot wat op internet wordt beweerd is er in de kliniek geen GcMAF gevonden.

De zevende arts die dood werd gevonden, dr. Nicholas Gonzales, werd bekend omdat hij actrice Suzanne Somers wist te genezen van borstkanker. Hij behandelde de ziekte op een holistische manier. In een interview met Vitality Magazine zei wijlen dr. Gonzales: “Er is me verteld dat medicijnmakers op de hoogte zijn van mijn werk, maar hopen dat ik word geraakt door een bus.”

Opvallend is dat Gonzales tijdens zijn laatste interview, dat binnenkort uitkomt, tenminste vijf keer voor de grap zei dat hij vanwege zijn onderzoek weleens onder een bus terecht zou kunnen komen. Kort na dat interview overleed hij. De doodsoorzaak is onbekend. Denk je ook dat hier meer aan de hand is? Deel dit artikel dan op Facebook.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x