CoronaMens en Dier

Kuipers geeft kwetsbare 60-minners geen herhaalprik: ‘Dan ben ik aansprakelijk voor eventuele bijwerkingen’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Wieke Paulusma (D66) zei dinsdag tijdens het vragenuurtje ‘heel veel signalen’ te krijgen van 60-minners die zich kwetsbaar voelen of kwetsbaar zijn en graag een herhaalprik willen. “Ik zou heel graag willen dat de minister zich daarvoor inspant bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), zei Paulusma.

“Dat vraagt allereerst om hele duidelijke communicatie richting de betreffende mensen. Dat is onderdeel van de communicatiecampagne waar ik het zojuist over had. Het gaat om een inzet en het bepalen wanneer je het meest optimale beschermende effect bereikt in relatie tot de risico’s op ernstige ziekte,” reageerde Kuipers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Offlabel

“Het RIVM bekijkt dat nu kortcyclisch en continu. Het RIVM is tot op de dag van vandaag nog steeds van mening dat een herhaalprik voor 60-plussers, of alle 18-plussers, nu niet geïndiceerd is. Dat is los van de mensen die een specifieke medische behandeling hebben,” vervolgde Kuipers.

“Dan over de goedkeuring bij het EMA, waar mevrouw Paulusma aan refereerde. Wij zijn daarover telkens in overleg. Maar het vaccin als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie is tot nu toe niet goedgekeurd. Dus als ik het ervoor in zou zetten, doen we dat offlabel. Dat betekent dan ook dat ik aansprakelijk ben als er eventuele bijwerkingen zijn,” benadrukte minister Kuipers.

Ze waren toch uit-en-te-na getest en volstrekt veilig?

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Wat baten kaars en bril als den uil niet zien en wil?

Marten
Marten
1 maand geleden

Dus dan geeft hij nu zelf toe dat het “wondermiddel” zoals ze dat zelf noemen toch niet zo veilig is.

Dolf van de Klundert
Dolf van de Klundert
1 maand geleden

“Ze waren toch uit-en-te-na getest en volstrekt veilig?”

Nee dat waren ze niet.
Letterlijk uit een 2e kamer stuk :
“Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen ge registreerde vaccines gemaakt zijn vormt een risico.”

https://open.overheid.nl/repository/ronl-98498fd4-d29b-4f3a-8355-02823ebb443c/1/pdf/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins.pdf

Peter
Peter
1 maand geleden

Nee alleen mensen boven de 60 moeten die gifprik nemen zodat de Roverheid de pensioenfondsen leeg kan roven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

149
0
We lezen graag je reactie!x