CoronaBinnenland

Alarmerend artikel in de MSM, Amsterdamse wethouder ‘is zich kapot geschrokken’: wat is er aan de hand?

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Vorige week verscheen er een alarmerend artikel in de media: het risico op uitbraken zou toenemen door de gedaalde vaccinatiegraad in Amsterdam. Zorgwethouder Alexander Scholtes is zich ‘kapot geschrokken’.

Het Parool schrijft dat de daling van de vaccinatiegraad in Amsterdam ‘al drie jaar gaande is’ en dat daardoor de kans op uitbraken van bijvoorbeeld mazelen steeds groter wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Data-analist Wouter Aukema heeft zich verdiept in de cijfers en deelt zijn bevindingen op X, voorheen Twitter.

Nóg scherpere daling

De data tonen iets anders, zegt hij. Voor 2020 was er namelijk al 10 jaar een daling gaande. Kort na COVID-19 was er weer een korte opleving, maar na de coronavaccinatiecampagnes deed zich een nóg scherpere daling voor.

Het lijkt dus wel alsof Amsterdammers twee keer geschrokken zijn, merkt Aukema op. De eerste keer tijdens COVID-19 en de tweede keer kort na de start van de mRNA-vaccinaties.

Met een overheid die experimentele mRNA-prikken opdringt – zonder oog voor vaccinatieschade en oversterfte – verliezen burgers het vertrouwen in overheid en vaccineren, stelt Aukema vast.

MSM staan aan de basis van de vernietiging van de waarheid

Het maar niet willen uitvoeren van de unaniem aangenomen motie van Pieter Omtzigt die de regering oproept onafhankelijk academisch onderzoek te doen naar oversterfte, helpt het vertrouwen ook niet, voegt hij toe.

Hij hoopt dat wethouder Scholtes demissionair minister Kuipers erop zal wijzen dat de oorzaak van de daling gevonden moet worden in alle schandalen met vaccinatieschade van de afgelopen jaren.

De data-analist krijgt bijval van moleculair bioloog Peter Borger. “Goed werk van Aukema. Het is duidelijk dat de MSM aan de basis staan van de vernietiging van de waarheid. Ze bedenken hun eigen waarheid. Pravda heette dat in de Sovjet-Unie,” schrijft Borger.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Zooooooo da’s schrikken !

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

85% kiest nog wel voor de prik!
Dat zijn er nog steeds teveel, hoezo wakker.

Mario
Mario
6 maanden geleden

Zeg eerst aan de bevolking dat ze deelnemen aan een EXPERIMENT en dat eventuele gevolgen voor hen zijn.Dat is de mensen inlichten over wat er gaande de is. De waarheid moet boven tafel komen.

Pieter
Pieter
6 maanden geleden

Over vaccinatie wordt de meest grote onzin verkocht. Toen in 1976 het RVP startte overleden er al geen mensen aan die infectieziekten. Reden? De sterk verbeterde hygiëne. Nu overlijden erbuiten mensen door de vaccinaties. Vraag het maar eens aan bv een Desiree Reuver. Een gezond lichaam kent een immuunsysteem dat de problemen zelf kan oplossen.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x