Homepagina » UFO » Britse piloten zien kilometer groot onbekend object
milewideufo

Britse piloten zien kilometer groot onbekend object

Twee ervaren piloten van afzonderlijke vluchten zagen in 2007 langs de kust van het Britse eiland Alderney een onbekend object met een omvang van meer dan een kilometer.

Opvallend genoeg kon de radar op het eiland Jersey het object niet waarnemen, alhoewel de dienstdoende luchtverkeersleider zei dat hij tegelijkertijd verschillende meldingen kreeg van piloten van Aurigny en Blue Island.

Gezagvoerder van de Aurigny-vlucht Ray Bowyer (50) zei dat hij het vreemde object waarnam tijdens een vlucht vanaf het Britse Southampton.

Hij zag een helder licht op 16 kilometer ten westen van Alderney terwijl zijn vliegtuig zo’n 48 kilometer van het eiland was verwijderd en zich op een hoogte bevond van zo’n 1.200 meter. “Het was een dun geel object met een groen vlak. Het bevond zich op ongeveer 600 meter hoogte en bleef op die hoogte hangen.”

“In eerste instantie dacht ik dat het object de omvang had van een 737,” vervolgde Bowyer. “Een 737 is enigszins kleiner dan een jumbojet. Later realiseerde ik me dat het object zich op ongeveer 80 kilometer afstand van ons bevond. Het object moet gezien de afstand vele malen groter zijn geweest. Mogelijk was het meer dan een kilometer in omvang.”

Toen gezagvoerder Bowyer Alderney bereikte zag hij een tweede identiek object meer richting het westen. “Het zag er exact hetzelfde uit maar was kleiner omdat het zich op grotere afstand bevond. Dat object bevond zich dichter bij het eiland Guernsey.”

“Ik kan het niet verklaren. Ik dacht eerst dat het een reflectie was van een wijngaard op Guernsey, maar die zou gelijk moeten verdwijnen,” legde Bowyer uit. “Dit object was twaalf minuten lang duidelijk zichtbaar.” Op een bepaald moment verloor de piloot het object uit het oog.

De piloot deed zijn waarneming om 15.00 uur. Bowyer was op dat moment al 20 jaar piloot en heeft de objecten naar eigen zeggen gemeld bij de luchtverkeersleider. Hier is vervolgens een verslag van gemaakt.

Paul Kelly (31) was de luchtverkeersleider die op dat moment dienst had. Hij zei dat een piloot van Blue Islands, die boven het eiland Sark vloog, een gelijksoortige melding had gedaan, maar dat er niets op zijn radar verscheen.

De piloot van Blue Islands omschreef hetzelfde object als Bowyer alleen keken beide piloten vanuit verschillende richtingen.

“Ik denk niet dat het object van hier komt,” besloot Bowyer. “Alle piloten zouden naar buiten moeten komen met alles wat ze gezien hebben.”

Bron: Agoracosmopolitan.com

Verwante artikelen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

vaccinatie

FVD ‘overstelpt’ met berichten over vaccinatieschade: ‘Mensheid staat nog iets tragisch te wachten’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft ...

corona

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x