Homepagina » Het Complot » 9/11 was inside job en Beyoncé heeft banden met Illuminati. Kandidaat-lid Huis van Afgevaardigden knalt erin
9/11 was inside job en Beyoncé heeft banden met Illuminati. Kandidaat-lid Huis van Afgevaardigden knalt erin

9/11 was inside job en Beyoncé heeft banden met Illuminati. Kandidaat-lid Huis van Afgevaardigden knalt erin

Een kandidaat-lid van het Huis van Afgevaardigden van Illinois heeft gezegd dat de 9/11-aanslagen een inside job waren en dat popster Beyoncé banden heeft met de Illuminati, zo blijkt uit onderzoek van CNN.

Bill Fawell, die het in Illinois opneemt tegen Republikein Cheri Bustos, schrijft over zijn theorieën in zijn boek ‘New American Revolution’ en op zijn blog.

In het boek stelt Fawell dat een derde gebouw, WTC7, op 11 september 2001 doelbewust is gesloopt om CIA-documenten te vernietigen.

Super Bowl

Hij schreef in 2013 op zijn blog dat de halftime-show van Beyoncé bij de Super Bowl invloeden van de Illuminati zou bevatten.

Een jaar daarvoor zei hij hetzelfde over de halftime-show van Madonna.

In een interview met The Hill zei Fawell achter zijn uitspraken over 9/11 en de Illuminati te staan. Hij zei dat uit video’s van de artiesten blijkt dat ze bij de Illuminati horen.

“Dat zijn niet mijn meningen, ik baseer me op video’s die deze mensen zelf hebben gemaakt,” zei Fawell.

Valse vlag-aanvallen

Het kandidaat-lid zei dat hij zijn 9/11-theorie heeft bevestigd door zelf puinmonsters te verzamelen op Ground Zero en die te laten testen.

Op zijn blog schreef Fawell ook dat oud-president Obama valse vlag-aanvallen liet uitvoeren om steun te vergaren voor zijn buitenlandbeleid.

Hillary Clinton noemde hij een ‘bitch’ en oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell een Uncle Tom, ‘vanwege zijn medeplichtigheid aan de Irakoorlog’.

Corruptie

Fawell zei dat de theorieën over 9/11 en de Illuminati tekenend zijn voor de corruptie binnen de overheid, wat tevens de kern van zijn campagne is.

“De mensen willen vrijheid en willen hun land terug,” zei hij. “Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat dat gebeurt. Ik ga me niet verontschuldigen.”

Foto: Damian Vo Wikimedia Commons

[The Hill]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Bono en Sting zijn ook typisch van hetzelfde soort engmuilen die hun ziel hebben verkocht.

  Sting performs Inshallah at Paris’ Bataclan music hall …..Bono, Hoe U2 Eagles of Death Metal uit de nood hielp na aanslagen Parijs…. Bono in Nice tijdens aanslag….Op de dag van de aanslag waren Bono, The Edge en de andere bandleden van U2 in de Franse hoofdstad…Bono casht 1 miljard met beursgang van zionisten cabal total controle brand Facebook….

  Vraag me vaak af of iemand wel beroemd of rijk kan worden zonder zijn ziel te verkopen aan de sektarisch zionistische Hollywood industrie.

  Zie Mark Zuckerberg ook maar als een puppet van de Bilderberg cabal die in het geheel nooit Facebook heeft uitgevonden, maar in opdracht van de cabal zich voordoet als jonge succesvol ondernemer. Dat moest nog even worden onderstreept door te sparren met de Winkelevoss tweeling. Zo leek het allemaal wat echter en onschuldiger en niet een uitvinding van de CIA cabal puppets.

  25 likes
 2. Zo, genoeg complot theorieën weer… waar blijven de trollen met het platte aarde verhaal Die tevens ook hol schijnt te zijn? 😁

  6 likes
  • @Lennart.

   Je verheft je boven anderen zonder concrete zaken aan te leveren?

   Eén ding omschrijf je goed, het zijn inderdaad (staat)trollen die met de meest waanzinnige verhalen komen om daarmee steekhoudende en belangrijke onderwerpen belachelijk te maken.

   10 likes
  • Tja, zoals de meeste eencellige in NL ben je denk ik beter af met je vrijheid die inhoud dat je 5 dagen van 9 uur tot 17:00 werkt tot je 67 bent. Ik noem dat slaaf zijn, maar de massa ziet dit niet.

   Gelukkig heeft je jarenlange slavenopleiding (school) je brein gestimuleerd niet meer zelf te hoeven denken.

   Chapeau met je “slimme” leven 😉

   6 likes
 3. De rasti rostelli show voor kinderen en domme vrouwen en op gehitste mannen. Hier zit ze voor mij dan, te vaag te doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=PFIX4zybPvk

  Zij is een tempelprosituee. Veel van hun doen het zelfde tempeldansje in ons gezicht.
  Het is dit dansje.
  https://www.youtube.com/watch?v=u2WuJ8xKwg4

  Rihanna, pussycat dolls, beyonce, nikki minaj, cardi betcetc alles waar onze dochters naar kijken en hun moeten seksualiseren van de deze figuren met hun tempels. Macron, zit dingen met rihanna in afrika rare dingen te doen onder het mom van “onderwijs”? Rihanna net als shakira heeft nooit haar school afgemaakt en heeft vidieoclips wat genoeg zegt. En nu zijn zij het gezicht voor educatie???? Ik maak mij serieus zorgen om de kinderen ja. Veel mastuberen op toneel.
  Dit standaard dansje in die gore tempel van ze. Hun geloven erin. Kijk alleen al de stadia waar hanna montana ontpopte in miley cyrus. Mijn oudste dochter was eerst fan van hanna montana. Ik adviseer ouders serieus mijn waarschuwing op te nemen.
  https://www.youtube.com/watch?v=EjgmtQURu7Q

  Sorry maar dit soort tempel moeten worde verbrand en gesloopt. Stelletje rijke verveelde goorlappen zitten daar. Die de sameleving naar de klote helpt. Dit is wéér een ander soort kerk mensen voor wie het nog steeds niet snappen.

  9 likes
  • @dna

   Het is het grote publiek wat deze mensen belangrijk maakt, maar presteren kunnen ze feitelijk niets en zijn het zingende en acterende marketing objecten zonder enige inhoud. Je zou feitelijk gezien iedere gek beroemd kunnen maken door het constant te vertonen en het publiek werkelijk gelooft dat ze iemand zien die belangrijk is en als een rolmodel gaan zien.

   De mens is wijsgemaakt dat op de bühnes in zalen en stadions hun afgoden staan. Geldt ook voor de sportwereld. Zelfs de gek Youp van ‘t Hek laat zien dat zijn verstand beperkt is als hij weer eens in een voetbalstadion gaat zitten geloven dat de voetbalartiesten nog enige inhoud hebben.

   Kijk naar de kunstwereld, een doek met verf erop heeft miljoenen waarde? Het doodwerkend als staatsslaaf voor een hoop gemetselde bakstenen met een dak erop of een blik op wielen is een droom? Eerder een nachtmerrie dacht ik zo.

   Diamanten en goud hebben die werkelijk waarde? Alles heeft die waarde die men eraan (heeft) verleent. Hetzelfde geld voor goed betaalde prostituees die zichzelf artiest, acteur of profecionele sporter noemt.

   Het is één grote massahysterie, één grote waanzinnige idioterie en blinde fantasie.

   Het is toch alles één grote grap en totale onzin wat men in de wereld tracht te verkopen als het meest belangrijke wat men zou moeten doen, zijn of hebben.

   Als er een globale catastrofe en crisis uitbreekt en men elkaar wil ombrengen voor eten en drinken, dan pas weet men weer wat echt belangrijk was/is.

   8 likes
 4. Alweer?
  Ik zie geen progressie.
  U?

  5 likes
 5. Ik droom al jaren van een inside (blow) job van Beyoncé …..

  0 likes
 6. Beyonce is een MTF tranny. A boy BEYond + ONCE a boy = BeyOnce. It’s subliminally in the name. Het is stiekum in de naam onthuld, zodat Karma niet terug slaat. Het heeft ook een liedjes hierover: ”If I were a boy”.

  1 likes
 7. bij mijn loge doen ze dat soort dingen niet.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Ons onderbewustzijn ‘ziet’ bepaalde gebeurtenissen één tot ...

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.