Het Complot

9/11 was inside job en Beyoncé heeft banden met Illuminati. Kandidaat-lid Huis van Afgevaardigden knalt erin

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een kandidaat-lid van het Huis van Afgevaardigden van Illinois heeft gezegd dat de 9/11-aanslagen een inside job waren en dat popster Beyoncé banden heeft met de Illuminati, zo blijkt uit onderzoek van CNN.

Bill Fawell, die het in Illinois opneemt tegen Republikein Cheri Bustos, schrijft over zijn theorieën in zijn boek ‘New American Revolution’ en op zijn blog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het boek stelt Fawell dat een derde gebouw, WTC7, op 11 september 2001 doelbewust is gesloopt om CIA-documenten te vernietigen.

Super Bowl

Hij schreef in 2013 op zijn blog dat de halftime-show van Beyoncé bij de Super Bowl invloeden van de Illuminati zou bevatten.

Een jaar daarvoor zei hij hetzelfde over de halftime-show van Madonna.

In een interview met The Hill zei Fawell achter zijn uitspraken over 9/11 en de Illuminati te staan. Hij zei dat uit video’s van de artiesten blijkt dat ze bij de Illuminati horen.

“Dat zijn niet mijn meningen, ik baseer me op video’s die deze mensen zelf hebben gemaakt,” zei Fawell.

Valse vlag-aanvallen

Het kandidaat-lid zei dat hij zijn 9/11-theorie heeft bevestigd door zelf puinmonsters te verzamelen op Ground Zero en die te laten testen.

Op zijn blog schreef Fawell ook dat oud-president Obama valse vlag-aanvallen liet uitvoeren om steun te vergaren voor zijn buitenlandbeleid.

Hillary Clinton noemde hij een ‘bitch’ en oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell een Uncle Tom, ‘vanwege zijn medeplichtigheid aan de Irakoorlog’.

Corruptie

Fawell zei dat de theorieën over 9/11 en de Illuminati tekenend zijn voor de corruptie binnen de overheid, wat tevens de kern van zijn campagne is.

“De mensen willen vrijheid en willen hun land terug,” zei hij. “Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat dat gebeurt. Ik ga me niet verontschuldigen.”

Foto: Damian Vo Wikimedia Commons

[The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Bono en Sting zijn ook typisch van hetzelfde soort engmuilen die hun ziel hebben verkocht.

Sting performs Inshallah at Paris’ Bataclan music hall …..Bono, Hoe U2 Eagles of Death Metal uit de nood hielp na aanslagen Parijs…. Bono in Nice tijdens aanslag….Op de dag van de aanslag waren Bono, The Edge en de andere bandleden van U2 in de Franse hoofdstad…Bono casht 1 miljard met beursgang van zionisten cabal total controle brand Facebook….

Vraag me vaak af of iemand wel beroemd of rijk kan worden zonder zijn ziel te verkopen aan de sektarisch zionistische Hollywood industrie.

Zie Mark Zuckerberg ook maar als een puppet van de Bilderberg cabal die in het geheel nooit Facebook heeft uitgevonden, maar in opdracht van de cabal zich voordoet als jonge succesvol ondernemer. Dat moest nog even worden onderstreept door te sparren met de Winkelevoss tweeling. Zo leek het allemaal wat echter en onschuldiger en niet een uitvinding van de CIA cabal puppets.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Alweer?
Ik zie geen progressie.
U?

Lennart
Lennart
6 jaren geleden

Zo, genoeg complot theorieën weer… waar blijven de trollen met het platte aarde verhaal Die tevens ook hol schijnt te zijn? ?

dna
dna
6 jaren geleden

De rasti rostelli show voor kinderen en domme vrouwen en op gehitste mannen. Hier zit ze voor mij dan, te vaag te doen.

https://www.youtube.com/watch?v=PFIX4zybPvk

Zij is een tempelprosituee. Veel van hun doen het zelfde tempeldansje in ons gezicht.
Het is dit dansje.
https://www.youtube.com/watch?v=u2WuJ8xKwg4

Rihanna, pussycat dolls, beyonce, nikki minaj, cardi betcetc alles waar onze dochters naar kijken en hun moeten seksualiseren van de deze figuren met hun tempels. Macron, zit dingen met rihanna in afrika rare dingen te doen onder het mom van “onderwijs”? Rihanna net als shakira heeft nooit haar school afgemaakt en heeft vidieoclips wat genoeg zegt. En nu zijn zij het gezicht voor educatie???? Ik maak mij serieus zorgen om de kinderen ja. Veel mastuberen op toneel.
Dit standaard dansje in die gore tempel van ze. Hun geloven erin. Kijk alleen al de stadia waar hanna montana ontpopte in miley cyrus. Mijn oudste dochter was eerst fan van hanna montana. Ik adviseer ouders serieus mijn waarschuwing op te nemen.
https://www.youtube.com/watch?v=EjgmtQURu7Q

Sorry maar dit soort tempel moeten worde verbrand en gesloopt. Stelletje rijke verveelde goorlappen zitten daar. Die de sameleving naar de klote helpt. Dit is wéér een ander soort kerk mensen voor wie het nog steeds niet snappen.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x