Homepagina » Buitenaards » Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken
Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party uit Yorkshire heeft zich teruggetrokken nadat er in de media nieuwsberichten waren verschenen over haar uitspraken over aliens.

Jill Hughes claimde onder meer dat ‘aliens samenwerken met onze overheden’ en dat ze zelf afkomstig was van Sirius.

Een woordvoerder van de partij zei tegen de Yorkshire Post dat Hughes niet langer zou meedoen aan de verkiezingen en dat er binnenkort een vervanger zal worden aangekondigd.

Stil wordt gehouden

Toch verschenen er nog berichten over de Brexit Party op de sociale media van Hughes. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf op een bijeenkomst van de partij.

Een campagnegroep genaamd Hope Not Hate had zich verdiept in de achtergrond van de kandidaten van de Brexit Party.

De groep had ontdekt dat Hughes afgelopen jaar een boek had gepubliceerd, waarin ze schrijft dat ‘de ET’s al hier zijn en samenwerken met onze overheden, maar dat dat stil wordt gehouden’.

Bewustzijn

Op haar Amazon-profiel staat verder dat ze soms visioenen krijgt en gelooft in reïncarnatie, elven en zeemeerminnen.

In een bericht op de website The Soul Matrix schreef Hughes: “Ik heb ontdekt dat het mijn taak is om het bewustzijn te verruimen op aarde. Ik kom van Sirius.”

[Yorkshire Post]


Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Miljoenen lichtjaren als alien afgelegd om vervolgens in het geniep contact te leggen met de (r)overheid. Iets zegt me dat dit verhaal totaal ongeloofwaardig is.

  15 likes
  • @RaymondVL Grote moederschepen zijn veel dichterbij, waar ze tientallen jaren op verblijven ,zo groot als een stad, niet ver dus en op aarde zijn veel plaatsen ,zie de verslagen van bijv. Admiraal Richard E. Byrd,die hele groene delen in de noordpool overvloog als eerste mens zijn vliegtuig met bemanning werd daar geland ( besturing overgenomen) en hij werd uitgenodigd en kreeg allerlei heerlijke dingen te eten en te drinken, van de Nordicks … die lijken op ons en vallen amper op ,Byrd was een zeer kundig en beroemd admiraal in de jaren 30 die door de Amerikaanse overheid was uitverkoren om de eerste vlucht over de noordpool te maken, kwam geregeld op het witte huis ,maar de president destijds verbood het om zijn dagboeken openbaar te maken,en het publiek werd verteld dat hij gehallucineerd had ,door lekkende uitlaatgassen in zijn vliegtuig cabine (wat niet waar en onzin was ) van zo’n koolmonoxide vergiftiging raak je bewusteloos ,en val je uiteindelijk in slaap/en sterf je als het lang duurt, maar het publiek geloofde dit, op internet is alles en een deel van zijn landing te lezen .het gebied vliegen wij mensen nooit over of komen er niet sinds die tijdwel is 75 jaar terug nog een poging gewaagd om het gebied wat Byrd ontdekt had te overmeesteringen te bezetten ,maar ze moesten onverrichte zaken weer terug keren ,waren niet opgewassen tegen hun technieken wapens.ja,ja dat lees je niet in een schoolboek he….

   22 likes
  • Dat iets wat je verteld dat het ongeloofwaardig is dat is je beperkte menselijke perspectief.
   Dat zegt mij dat je werkelijk geen enkel idee hebt van de werkelijkheid.

   4 likes
  • Ik denk dat je wat opvallend overdreven protesteert .
   Goed als mevrouw oppast niet door foute raad geleid te worden.
   Sirius is 8,7 lichtjaar ver weg, zoiets als ¨de volgende halte¨

   2 likes
 2. In den beginne was de mens goed en perfect, leefde in een paradijs en alles was goed. Puur uit verveling zijn mensen verleid tot het spel van dualiteit. de mens maakte steeds meer uitstapjes naar de wereld van het kwaad en zag het steeds weer als uitdaging om weer tot zichzelf te komen. Dat liep verder uit de hand, buitenaardsen kregen daar lucht van en hebben mede door hun toedoen de zaak zoveel verslechterd dat een terugweg voor de mensen bijna onmogelijk is geworden. Een en ander zou mede in zijn gang gezet om God’s woorden : dat de mens de absolute kroon is van zijn schepping te weerleggen. Zij willen God laten zien dat hij faalde, dat de mens feilbaar is, een sukkel. God daarentegen wil dat wij mensen hier op eigen kracht weer uit komen. Als Hij ingrijpt zou dat het zelfvertrouwen en zelfbeeld van de mensheid voor eeuwig schaden, zo luidt een hypothese. Ik weet uiteraard niet of het klopt maar het past wel in het ons omringende plaatje.

  4 likes
  • @exegese, de god die via religie wordt gebracht is een valse god. De mens is door de Anunnaki als slaaf gecreëerd. De satanisten in deze wereld geloven in een god die daar aan gerelateerd is. Daarom praten sommigen over ‘de Anunnaki, onze goden’. Religie is macht en via de verschillende religies is de mens verdeeld zodat de mensheid gecontroleerd kan blijven. Dan staat er een valse god tussen jeZelf en de ware God waar je een directe verbinding mee hebt. De ware God is de kern van het universum, de bron, net als de ziel de bron van ons eigen leven is. De ziel is afkomstig van de bron van het universum. Dus het gezegde ‘God schiep de mens naar zijn evenbeeld’ gaat over een ziel in het menselijk lichaam. De valse god is een overheerser, de ware God gaat over bewustzijn, net als de ziel over bewustzijn gaat. Zonder ziel is er geen leven. Wat dan belangrijk is is dat mensen van hun geprogrammeerde geloof in de vals god afkomen en zich bewust worden van binnen. Dat is vanuit de ziel zelf. Als dat bewustzijn aan bod wil komen dan moet de mens eerst eens beginnen met het eigen ware leven te leven wat ook in eigen lichaam is anders kan er nooit iets veranderen.

   5 likes
   • @Rob, ik ben het volledig met je eens. Alle religie is vals en bedoeld om ons op een dwaalspoor te brengen, maar God, of Onnoembare of hoe je Hem ook wel of niet wilt noemen bestaat wel degelijk. De enige verplichting die de duivel heeft is dat de mensen zijn plannen vrijwillig aanvaarden, dat we ons vrijwillig de afgrond in laten leiden. Zodra mensen zich van dit alles afkeren en zich weer richten op de bron, niet meer meewerken aan hun eigen ondergang, zich niet meer laten misleiden, dan is de duivel reddeloos verloren. Meer is er niet nodig. Alleen…. dat inzicht is nog maar weinigen gegeven. Ik hoop dat dat snel en exponentieel zal groeien, dat is waar ik op hoop. Ik schreeuw het al jaren van de daken en dat wordt mij meestal niet in dank afgenomen, maar wat moet je anders ? Zelfs na onze dood is er een zielenvangnet om onze ziel voor eeuwig binnen the matrix te houden. Ze doen dit met vals licht, ze lokken je in een tunnel met vals licht, waarna alles weer van voren af aan begint met een reicarnatie binnen the matrix. Werkelijk alles is nep, ondersteboven, achterstevoren, volledig omgedraaid.

    3 likes
    • @exegese, ik heb nog niet zo heel lang geleden ook een bericht gelezen over die tunnel. Dat idee van de tunnel met licht aan het einde bestaat al heel lang maar blijkbaar wordt het in deze tijd duidelijk wat het werkelijk is. Ik heb (inderdaad) ook gelezen dat de reïncarnatie cyclus door het duister is opgezet. Zielen zouden ooit vrij door het universum gereisd hebben, totdat het duister ze in de macht kreeg. Er was eens een bericht van een man die een DMT trip maakte. Hij zei naderhand dat hij naast de tunnel met licht aan het einde ook nog een ander licht had gezien. Hij waarschuwde om niet de tunnel in te gaan maar naar het andere(vrije?) licht te gaan. Ook (een zekere) Thomas Williams vertelde dat de huidige satanisten (eigenlijk gewoon slavenmeesters voor hogere duistere machten) er alleen maar zijn omdat het op hoger niveau gaat om het oogsten van zielen en energie.

     We leven volgens veel informatie nu wel in een tijd waarin dat alles opgeruimd wordt. Dat zal nog wel een aardig proces zijn maar we leven wel in interessante tijden. Wat er nu gebeurt schijnt nog nooit eerder gebeurd te zijn. Daarom zal het een chaotische tijd kunnen worden. De ervaring over een andere betekenis hier als mens is er nog nooit geweest dus niemand heeft een plan,. Maar zoals soms wel gezegd wordt: alles wat belangrijk is is in eigen lichaam. Mensen moeten dus menselijk worden en zelf gaan nadenken. Wat belangrijk gaat worden is het leven zelf. En niet alleen ons leven als mens maar alle leven.

     Er zijn al een hele tijd kosmische invloeden bezig die een overgang zouden moeten opwekken. Er zijn dan al jaren veranderingen gaande. Ook de mens is al decennia aan het veranderen. Het bewustzijn van de ziel was altijd slapend maar al decennia worden er generaties geboren met een wakker bewustzijn (van de ziel). Dat betekent niet dat hun leven er gemakkelijker op wordt maar ik heb tot nog toe nog geen enkele van die generaties gezien die een geprogrammeerd ego heeft met oordelen etc. Dus er is duidelijk iets aan het veranderen. In navolging op die generaties had ik zelf jaren geleden support van iemand die als mens energetisch 4D ervaring heeft in energie. Ik maak mijn eigen ontwikkeling al een aantal jaren mee. Ik ben zelf met een slapend bewustzijn geboren maar heb het ontwaken daarvan ervaren. Dan moet het hele mens-zijn genezen van de effecten van een wereld van macht. Volgens veel gechannelde berichten zou de mens uiteindelijk naar volledig bewustzijn gaan, wat 5D is. Dat wordt ascentie genoemd. Of dat werkelijkheid gaat worden is weer afwachten want dat zou ook weer nooit eerder gebeurd zijn, een ziel die ascendeert terwijl die nog in het lichaam is. Ik heb één keer zo’n 4D ervaring gehad. Zo’n ervaring is een moment en dat is nog beperkt omdat het ego en de dualiteit er dan nog steeds zijn. Alleen is dan wel alles vrij. 5D kan alleen maar ervaren worden volgens mij als het ego en de dualiteit niet meer meespelen. Die zouden dus ook in het lichaam moeten verdwijnen als de ascentie plaats vindt. Maar omdat het nooit eerder is gebeurd weet je niet of dat werkelijkheid gaat worden. Dat moet de toekomst aantonen. Maar als dat werkelijkheid gaat worden dan is er dus alleen de ziel in menselijke vorm. Ik heb er wel zin in maar het is afwachten of dat werkelijkheid gaat worden.

     2 likes
     • @Rob, het is een hoopgevend betoog wat ik graag zou onderschrijven. Ik maak me echter zorgen over het kwaad wat in overdrive nog steeds terrein lijkt te winnen. Ze lanceren hun leugens nog steeds zeer succesvol en mensen zijn nog steeds veel te goedgelovig. De opmerking die je gebruikt : alles wat belangrijk is is in eigen lichaam. Dat is iets wat ik ook oppikte en hoog opneem. Aanbid niets dan jezelf, want God en de hele schepping schuilt daadwerkelijk in jezelf en voor de rest in de huidige brei van bedrog is de hele rest niets dan afgoderij. Jij zelf, de naakte natuur en je ziel, het continu streven naar contact met je hogere zelf is het enige wat echt telt, de rest zou een mens altijd zeer kritisch moeten benaderen. Het boeddhisme is het enige wat de mens zelf als hoogste goed beschouwd, doch ook dat is geïnfiltreerd door het kwaad. Er zijn immers boeddhisten die op oorlogspad zijn, dat kan al nooit meer “zuivere koffie” zijn. Nagenoeg alles op deze wereld is nog altijd besmet of geïnfiltreerd door het kwaad. Dat is een zorgwekkende constatering.

      1 likes
     • ik geef u gelijk.maar wat velen niet weten is.als de waarheid uitkomt valt het geloof in elkander.moet de mensdom weten dat we maar slaven zijn voor die goden gaan ze wel anders nadenken.maar ja de ilimunatie is zo sterk dat we nog allemaal gaan moeten wachten op de komst van de 5g

      0 likes
    • Vals licht, zei u? Inderdaad, ik heb iets dergelijks onlangs nog ergens gelezen. Ik dacht bij B.Izar of anders bij Martin Vrijland of David Icke. Ook gelezen over een misleidende tunnel van licht na de dood. Heb altijd gedacht “Wat fijn zo’n tunnel”. Teleurstelling dus. Snik.
     Wat mij al tijden dwars zit, is dat de attributen van Jezus dezelfde zijn als die van Lucifer. Lichtdrager tegenover – Het Licht van de Wereld. Infantiel geframed ziet het er dan als volgt uit: gloeilamp tegenover ledlamp. Gloeilamp is Jezus, is ouderwets, iets voor bigots, slecht, foei! Lucifer is ledverlichting, zeer inclusief (insluitend, opsluitend of whatever) dus goed. Verder nog de attributen van de maagdelijke geboorte, de opstanding. Het lijkt wel op een holografisch model.
     Als het stuk valt, valt het uiteen in identieke stukken.
     Al die verlossers bij de Sumeriers, bij de Egyptenaren, bij de Perzen, bij de Joden, zo vermoeiend man.
     Kan er niemand iets leukers verzinnen? Heb geen zin in al die verdoemenis en al dat vasthouden in het licht, als motten die zich fanatiek doodvliegen in een lamp.

     1 likes
     • Inderdaad @ Klaas Vaak, de misleidingen zijn zo talrijk je zou er moedeloos van worden. Toch moeten we ons niet gewonnen geven. Blijven zoeken en als je onverhoeds sneller komt te overlijden dan voorzien, wend je altijd af van het licht in de tunnel en vraag om het echte licht, het licht van je hart, je ziel en neem genoegen met minder. De enige kans om te ontsnappen uit the matrix.

      2 likes
  • Of Hij, God, is de duivel zelf en heeft ons verleid tot deze duale wereld waar we bijna niet meer uitkomen…Persoonlijk geloof ik niet meer zo in het bestaan van een ´goede´ God, volgens mij is er geen God, alleen een kwaadaardige macht en een schepping waar wij deel van uitmaken. ´God´ doet ons geloven dat hij de Schepper zelf is die aanbeden dient te worden maar ook hij maakt deel uit van de schepping net als wij. Dat zou m.i. een heleboel verklaren, onder meer waarom er zoveel kwaad is in de wereld want wij hebben een heleboel macht uit handen gegeven aan deze ´God´.

   3 likes
   • @Marie, zover is het blijkbaar al gedaald, dat we alleen nog geloof hechten aan het bestaan van een duivel. Dat is dicht bij het punt dat je je gewonnen geeft en je ziel verkoopt aan diezelfde duivel. Als die duivel bestaat dan zal God toch ook wel bestaan, alleen de weg terug wordt steeds moeilijker als we hier op deze manier mee door gaan. Het roer moet volledig om, we moeten het kwaad de rug toekeren, terug naar de natuur, de bron van ons bestaan, in contact met onze ziel, de essentie. Het is er allemaal nog, het is een kwestie van keuzes maken. In het kort kan ik er moeilijk meer van maken, hier is zoveel over te vertellen, zoveel over geschreven, het hele verhaal zou hier onmogelijk passen. Wie zoekt zal vinden.

    3 likes
  • In den beginne is elk mens goed en perfect.
   Tot op een dag je vroeg of laat je geconfronteerd wordt met het kwade, met mensen met maskers.
   De een heeft het meteen door, de ander niet.
   Heb je ze door: speel het spelletje gewoon mee en zet ze constant op het verkeerde been, zoals ze dat ook bij jou doen.
   Het zijn Saul Alinsky gehersenspoelden. Het zijn patienten.
   Lees Rules for Radicals en zie hoe democraten geleerd is te denken.
   Het is het groepsdenken dat uitgedacht is door anderen. Kwaadwillenden.
   De Saul Alinsky gehersenspoelden hebben dus een zelfstandig denkvermogen van 0,00
   Dus laat je nooit wijsmaken dat we zelf deze rotzooi gecreerd hebben, of dat je mislukt bent als je niet in deze mallemolen mee wil draaien, want deze rotzooi was zorgvuldig gepland.
   In de normale wereld heb je het dan juist helemaal gemaakt als je je kont tegen de kribbe gooit!
   Daar is alles precies andersom.

   0 likes
 3. Dus men is ontzettend bang.

  3 likes
  • Inderdaad, angst.
   Alles wat buiten de gebaande paden valt, maakt de mensen bang.
   Denk om religieuze en economische paniek, wanneer er echt disclosure ontstaat.

   5 likes
   • Peter [email protected]: Ok., dat zijn reële angsten – maar heb je daarnaast ook nog eens de directe confrontaties: Angsten voor directe ‘close encounters’ met Aliens en dus afgezien van alleen maar vanwege o.a. Aardse economische- en religieuze- motieven en die dus ook wel kunnen bestaan, dat zijn dus op zich ook wel reële angsten – maar ik bedoel; je hebt daarnaast ook nog eens de directe confrontaties met van die van het op ‘anders’ opgebouwde- en zowel het totaal andere- DNA van de Aliens en ook doordat we dan wel tot in aangezicht met hen zullen moeten komen, welke dus buitenaards anders is dan ‘t menselijk DNA[ met andere woorden: zijn ‘Aliens’ angst aanjagende en dus optioneel op ‘ verschrikkelijke monsters ‘ gelijkende?] -. En verder, in hoeverre zijn ‘Aliens’ ook nog eens bang voor de confrontaties met bewoners van de Aarde zelf? Dat kun je ook nog eens afvragen?

    2 likes
    • aangezien de aliens op technisch gebied mijlenver boven ons staan, heb ik niet de angst door hen aangevallen te worden.
     zouden ze dat willen was het allang gedaan met ons.
     verder worden we al sinds het bestaan van deze planeet door aliens bezocht.
     zij staan beschreven op de vele kleitabletten in o.a. het middenoosten verder ook in bijbel- en hindoegeschriften.
     interessant omtrent deze materie, is de serie ancient aliens van History channel.

     3 likes
     • Aliens komen van buiten. Maar wat is buiten en wat is binnen? Misschien breken ze in in ons hoofd en ervaren wij dat als daarbuiten.
      Wat weten wij eigenlijk helemaal? Wat kunnen wij weten?
      Een eencellig eendimensionaal wezen dat naast mijn schoen ligt, zal tegen een celgenoot zeggen. ik heb god gezien en weet hoe hij er uit ziet.
      Hoe dan? Nou, dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Hij is van rubber (schoenzool) en stinkt naar poep.
      Er is veel misleiding.

      1 likes
 4. O mooi zo ,aliens werken samen ,weer een stukje angst opgelost ,aliens vormen geen gevaar meer voor de mensheid, dus alle verhalen over deze gevaarlijke wezens kunnen naar het rijk van fabels worden gewezen..en alle verzinsels ervan gezien worden als verhalen van mensen die in hun rijk staan van verbeelding.

  1 likes
  • Ook de Russische Vice President Medenev, verklaarede tijdens een interview,dat de president over een koffer, beschikt met gegevens over samewerking met alliens.
   Bepaalde leger onderdelen werken met hen en Hun technologie.
   Dus nieuw is dit niet, alleen het volk wordt nog onwetend gehouden.

   12 likes
 5. Als je het artikel leest en de diverse reacties vraag ik mij af wie er nu wappie is…

  4 likes
  • Van dezelfde stof zijn wij als onze dromen; en ons kleine leven is door de slaap omringd.
   Er is meer tussen hemel en aarde dan wij vermoeden, Horatio, of kunnen dromen.

   William Shakespeare

   Of om met Jaap Kooiman van Geluk heel gewoon te spreken/schrijven, “Ben ik nu zo zachtjes aan de enige normale nog?” 🙂

   2 likes
  • Waar ik leef…zijn we allemaal aliens 🙂 behalve de lokalen

   2 likes
  • U bent dat in ieder geval niet. Feliciteert u zichzelf maar. U mag naast mijn schoenen gaan lopen.

   1 likes
 6. Misleiding en bedrog.
  Dat overheerst de nieuwsfeiten.
  Wie weet het verschil ?

  Journalisten zijn tegenwoordig tekstschrijvers.
  Vrijwel elke journalist werkt tegenwoordig voor een reclamebureau.
  Onder de vlag van een krant, website of social medium.
  En geniet bescherming als journalist. Onterecht.
  Onder het mom van ‘nieuwsbrenger’ bedrijven zij propaganda.
  Georkestreerd dus. Wie herkent het verschil met de echte nieuwsfeiten.
  Ik niet.

  5 likes
 7. Best logisch. Eerst een reisje van Sirius naar aarde. En dan ga je natuurlijk energie steken in de Brexit….. Er moet harder opgetreden worden tegen buitenaardse beïnvloeding van verkiezingen!

  5 likes
 8. En ik ben Napoleon.

  4 likes
 9. Hoe leggen ze dit contact dan precies? Ze transporteren zich ‘s nachts naar de slaapkamer van de leiders van een land en geven aan dat ze samenwerking willen met de regering? De leiders melden dit vervolgens niet aan het parlement?
  Dus Wilders, Rutte, Hiddema en anderen zijn in hun slaapkamer bezocht en ze verzwijgen dit?

  3 likes
 10. Tenzij het het op een andere wereld al net zo’n corrupt zooitje als hier, zie ik echt geen reden om met een overheid samen te werken. Of moet new world order zijn: new universe order. In dat geval is het handig om vast boodschappen te gaan halen.

  3 likes
 11. Volgens mijn laatste informaties is de aarde een soort van “poedelpoel”, waar mottige demonen onfortuinlijke zieltjes in een lijf hebben gevangen, om sadistisch plezier mee te beleven – een beetje zoals roeren in de visbokaal.
  Alle overige informatie blijkt dit enkel te bevestigen.

  (Welke buitenaardse kloot met meer dan 2 overlevende neuronen en een hart op de juiste plaats, zou ooit iets anders nastreven dan een IJslandse revolutie ???)

  1 likes
 12. ze kan beter zoiets niet zeggen je wordt finaal afgebrand.

  2 likes
 13. Geloof er niks van waarom zouden ze overheden opzoeken. Als wij contact op zouden nemen met bv. De president van Amerika zouden we geeneens contact krijgen en een alien wel.heel apart. We weten toch allemaal wel dat ze er zijn. De aliens kijken wel uit om zich te tonen. Ze worden toch direct gevangen genomen.

  1 likes
  • Beste, deze “aliens” zijn de overheid!! Wij vechten tenslotte niet tegen “vlees en bloed” maar tegen archonten in de “hemelse” gewesten.
   Gnostici hebben ons veel kennis overgelaten inzake deze “archonten” , maar de bibliotheek van Alexandrië werd doelbewust grotendeels vernietigd. Naar verluid is Yaldaboath de spider.
   De planeet saturnus speelt een zeer grote rol bij deze wezens en werd genoemd ” the black sun”.

   1 likes
  • Waarom zouden aliens overheden opzoeken? Voor de koffie op de Bilderberg conferenties, uiteraard. Die schijnt heel lekker te zijn, want alles waar je zelf niet voor hoeft te betalen, is altijd heel lekker. Bilderberg is informeel, daarom gaat het ons niet aan, wat daar zoal besproken wordt. De aliens zoeken de overheden op om zich samen te verkneukelen over het feit dat de gewone mense de koffie moete betalûh. Aliens lusten geen koffie, maar het is gratis dus……. Net Hollanders.

   0 likes
 14. Religie is een BELANGRIJK machtsmiddel ! Wat sinds jaar en dag door overheden wordt misbruikt.. Aliens bekend maken betekent einde religie ! en dus verlies van (veel) macht en verlies van redenen tot oorlogvoeren, verlies van veel geld dus! Het verdeel en heers spelletje zal dan veel moeilijker worden.. Daarnaast moeten ze ons na dislosure uit gaan leggen waarom ze ons jarenlang onwetend hielden en bedonderd hebben..Stilhouden is dus het “beleid”.. Ze WETEN hoe het zit met de ET’s en hebben blijkbaar een dealtje gesloten.. (zijn die ET’s dan wel wel oke? kun je je dan gaan afvragen of houden die de wereld in gijzeling?)

  2 likes
 15. Een campagnegroep genaamd Hope Not Hate had zich verdiept in de achtergrond van de kandidaten van de Brexit Party.

  De bedoeling zal wel geweest zijn om de Brexiteers te beschadigen. De achtergrond van Jill Hughes blijkt dus Sirius te zijn.
  Het is dus politieke inmenging door Sirius. Het zijn dus niet de Russen. Het is niet Poetin.
  Geweldig! Als dat niet Hopeful Not Hateful is, dan weet ik het ook niet meer.

  1 likes
 16. Neem eens een kijkje op YouTube: Offshoot100 en provenfact video en Marino Delfino

  0 likes
 17. dat gebeurt al sinds de jaren 80 sectie 58.

  0 likes
 18. Nou ja, het is een politica, nooit te vertrouwen dus niet bijzonders.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...