Buitenland

Zionistische lobby heeft nagenoeg alle mainstream media in handen. Eerste Somalisch-Amerikaanse Congreslid onder vuur

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Democraat Ilhan Omar, één van de eerste twee moslima’s in het Amerikaanse parlement, kwam onlangs onder vuur te liggen nadat ze in een tweet had geschreven dat de machtige Israëllobby Congresleden betaalt om Israël te steunen.

Lobbygroep Aipac behoort al decennialang tot de machtigste lobbygroepen in Washington.

Omar reageerde ook instemmend op een tweet van de Amerikaanse journalist Glenn Greenwald, die zich verbaasde over oproepen van Republikeinen om Ilhan te straffen voor haar kritiek op Israël.

Mainstream media

“Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel tijd Amerikaanse politici besteden aan het verdedigen van een land, zelfs als dat betekent dat het recht op vrije meningsuiting van Amerikanen moet worden aangevallen,” zei Greenwald.

Na de ophef bood Omar haar excuses aan voor de uitspraken.

De zionistische lobby in de Verenigde Staten heeft vrijwel alle mainstream media in handen, merkte schrijver, journalist en radiopresentator Kevin Barrett op.

Loyaliteit

Hij voegde toe dat de helft van alle campagnecontributies wordt gebruikt om loyaliteit aan Israël te kopen.

“Joden zijn veruit de rijkste etnische groep in Amerika,” zei dr. Barrett. “Bijna de helft van de Joden in Amerika heeft een inkomen met zes nullen en ongeveer de helft van de miljardairs in Amerika is Joods.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk bakker
Henk bakker
3 jaren geleden

Wist je dat de geboorte datum van Mark Zuckerberg gelijk is aan de oprichtings-datum van Israël, zelfs de kleuren van Facebook zijn gelijk aan de vlag !!

Firma list en bedrog …

marcel koningen
marcel koningen
3 jaren geleden

Er is inderdaad een zionistische beweging in Israel die droomt van de grootste gebieds uitvoering die het joodse geloof ooit heeft gehad .En er zijn christenen die in de bijbel geloven en als men dat doet komen de eind dagen in beeld ,waarin god alles opnieuw gaat regelen op een voorwaarde namelijk er moeten joden in Irael wonen zodat god de joden daar kan vernietigen.En dus exploreren deze groepen elkaar de een wil het gebied de ander de joden als bevolking.Gelukkig gloort er hoop in de toekomst met de neerwaarse gang van religie die overal in de wereld langzaam als eigenaardig gedateerde wetenschappelijke onmogelijkheden wordt ontmaskert en dus mensenwerk uit de tijd die die kennis weerspiegelt vaak over geschreven van werk van buurmans religie met dezelfde wetenschappelijke fouten.En erg veel voordeel en macht voor de uitbaters.En doem en verdommenis voor de beoefenaars van lagere status.En de belangrijkste ver oorzaker van conflikten tussen mensen en landen.
Mvrg,Marcel

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Opnieuw worden Joden en Zionisten in dezelfde context genoemd.
Behoren ze nou tot dezelfde groep, of juist niet ?
Soms lees ik dat dit hardnekkig wordt ontkend.
Ik vind het maar verwarrend.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

…..”De Democraat Ilhan Omar”…

Duidelijk een zio marionet die even iets recht moest zetten voor haar meesters. Ik noem dergelijke judasschapen “zionistische wind uit de zeilen vangers”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x