Homepagina » Buitenland » Zionistische lobby heeft nagenoeg alle mainstream media in handen. Eerste Somalisch-Amerikaanse Congreslid onder vuur
Zionistische lobby heeft nagenoeg alle mainstream media in handen. Eerste Somalisch-Amerikaanse Congreslid onder vuur
Foto: Lashaull Wikimedia Commons

Zionistische lobby heeft nagenoeg alle mainstream media in handen. Eerste Somalisch-Amerikaanse Congreslid onder vuur

De Democraat Ilhan Omar, één van de eerste twee moslima’s in het Amerikaanse parlement, kwam onlangs onder vuur te liggen nadat ze in een tweet had geschreven dat de machtige Israëllobby Congresleden betaalt om Israël te steunen.

Lobbygroep Aipac behoort al decennialang tot de machtigste lobbygroepen in Washington.

Omar reageerde ook instemmend op een tweet van de Amerikaanse journalist Glenn Greenwald, die zich verbaasde over oproepen van Republikeinen om Ilhan te straffen voor haar kritiek op Israël.

Mainstream media

“Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel tijd Amerikaanse politici besteden aan het verdedigen van een land, zelfs als dat betekent dat het recht op vrije meningsuiting van Amerikanen moet worden aangevallen,” zei Greenwald.

Na de ophef bood Omar haar excuses aan voor de uitspraken.

De zionistische lobby in de Verenigde Staten heeft vrijwel alle mainstream media in handen, merkte schrijver, journalist en radiopresentator Kevin Barrett op.

Loyaliteit

Hij voegde toe dat de helft van alle campagnecontributies wordt gebruikt om loyaliteit aan Israël te kopen.

“Joden zijn veruit de rijkste etnische groep in Amerika,” zei dr. Barrett. “Bijna de helft van de Joden in Amerika heeft een inkomen met zes nullen en ongeveer de helft van de miljardairs in Amerika is Joods.”

[PressTV]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Wist je dat de geboorte datum van Mark Zuckerberg gelijk is aan de oprichtings-datum van Israël, zelfs de kleuren van Facebook zijn gelijk aan de vlag !!

  Firma list en bedrog …

  6 likes
  • @Henk Bakker

   Zionist papjonk Markje is gwn een gefingeerd figuur en Facebook stropop van (de) CIA/ISR.

   En is China (waar de Rothschilds reeds volop actief zijn) met z’n digitale mensonterende slavenpuntensysteem in wording slechts de aanvang van een wereldwijd netwerk, waarbij men in de toekomst hoogst waarschijnlijk verplicht wordt Facebook en aanverwante troep actief te benutten om ‘sociale’ punten te scoren.

   7 likes
   • Geen zorgen over hoe het verder moet ! D666 gaat iedereen boven de 60 euthanasie verplichten . Ruimt lekker op en scheelt miljarden aan zorgkosten . Zou dit ook uit de koker van de (na)zi-onisten komen , denk het wel !

    9 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Alleen als die 60ers een mooie bankrekening hebben, dan komen ze eerst in de zorg terecht tot de knip leeg is en dan gauw de pil erin.

     4 likes
   • Al di mensen die bij Facebook werken werken in principe voor de C.I.A. dat zijn verkapte coke handelaren en de creators van organisaties als Iisis.

    Die chinezen gaan inderdaad helemaal gek, 100 miljoenen camera’s met gezicht herkenning, sociale punten en als je een slecht dag hebt mag je niet met de trein, krijg je nooit weer een baan..

    Dat willen ze hier ook vandaar al die aanslagen .. je hebt een reden nodig en Facebook past mooi in dat systeem, daar hangen creaties als weer ISIS keihard aan vast.

    6 likes
 2. Opnieuw worden Joden en Zionisten in dezelfde context genoemd.
  Behoren ze nou tot dezelfde groep, of juist niet ?
  Soms lees ik dat dit hardnekkig wordt ontkend.
  Ik vind het maar verwarrend.

  4 likes
  • Het jodendom is een religie en zou gaan om afstammeling van één stamvader met andere zelfbedachte semitische geloofsperikelen die kriebels aan de ziel veroorzaakt waardoor mensen hele rare handelingen en gedachten erop nahouden en hun enige leven op aarde min of meer vergooien aan iets wat totaal kant nog wal raakt en ze zijn verzonken in het Idee dat ze boven het goj, de niet-joden. Alles een strak bedacht concept met aardig aandoend verhaal en profetieën die niets te maken hebben met god of gebod, maar wel zijn opgenomen in hetzelfde geloofstijdschrift waarmee de wereld kan worden onderworpen en gedeligeerd richting ideeën van een handvol, soms hoogbegaafde geestelijk gestoorden.

   Het zionisme, veelal afstammelingen van Oost-Europees handels en crimineel zwerfvolk, heeft deze religie gekaapt en de zijne ervan gemaakt en heeft het jodendom zo gemaakt dat ze er mee tot op heden het kunnen gebruiken als defensiefscherm in een soort kwartetspel, waarbij ze kaarten trekken als ze zich voelen aangevallen en blootgesteld aan de waarheid. De belangrijkste kaarten in dit kwartet zijn de liegkaart, de manipulatiekaart, de antisemitismekaart, de holocaustkaart en de zieligheidskaart.

   13 likes
 3. Hier is de uitleg over Zionisme:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zionisme

  Hier nog een ZEER interessant feitje [de oprichting van de NAZI’s]:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ha%27avara-Abkommen

  Dan snap je meteen het vieze spelletje van die zionisten en dat de Palestijnen de slachtoffers zijn.

  7 likes
 4. …..”De Democraat Ilhan Omar”…

  Duidelijk een zio marionet die even iets recht moest zetten voor haar meesters. Ik noem dergelijke judasschapen “zionistische wind uit de zeilen vangers”.

  2 likes
  • @ weg met ons

   Niet dat in deze wereld iets kunt uitsluiten, maar ik ben wel benieuwd waarop jij dit baseert, persoonlijk geloof ik haar wel. Zonder haar waren zaken zoals:

   – De anti democratische Fascistische/Zionistische wetgeving zoals BDS.

   -Ondanks de “shut down” Israël nog steeds politiek prioriteit numero uno was.

   – De invloed van AIPAC op de Amerikaanse politiek.

   – Amerikaanse ambtenaren op papier een eed moeten afleggen/tekenen aan Israël.

   – De hoeveelheid geld/ (militaire) goederen die Amerika jaarlijks gewoon weg geeft aan Israel.

   – Amerikaanse Zionistische politici, zakenmensen etc (vaak dual citizens) gewoon op camera toegeven dat ze Zionist zijn en dat Israel hun eerste prioriteit is.

   Voor velen hier was dit wellicht al jarenlang duidelijk, maar in de States was dat zeer zeker niet het geval. Daarnaast geloven betrouwbare Amerikaanse anti Zionisten zoals Adam Green (know more news), Blackstone Intelligence Network, The Last American Vagabond etc; dat zij op deze punten volledig legit is.

   Ook de manier hoe zij aangevallen word door de Zionistische Israëlische lobby is typerend voor hoe mensen/organisaties al decennia aangepakt worden wanneer zij (succesvol) publiekelijk de macht en misdaden van Israël en het Zionisme ter sprake brengen. Op basis van boven genoemde zaken krijgt zij van mij het voordeel van de twijfel.

   1 likes
   • @TACP

    Waar ik dat op baseer? Heel simpel, op logica, verstand en ervaring. De L/V/E zegt dat de democraten, die vooral uit zionisten en nep joden bestaan, niet zo dom zijn dat ze deze Afrikaanse dame zomaar even vrij wat laten oreren en dat los aan de lijn? No way, José.

    Er zullen ongetwijfeld (belangrijke en heel bekende) mensen zijn die openlijk kritiek (durven) hebben op de zio nazi’s, maar deze eindigen dan meestal onmiddellijk in de goot of ervaren de plotselinge dood.

    Van mij krijgt niemand het voordeel van de twijfel als ze lid/hoeren zijn van de zionisten.

    Daar drukt ook de angel bij Wilders, Baudet en Trump, ze zijn net even -te- loyaal aan de zionisten en Israel. Ik wil mensen enigzins geloven die geen fan zijn van wat of wie ook maar. Ik geef mensen een kans als ze neutraal en objectief zijn, noch links, noch rechts, zonder aanzien des persoons praten en geen belangen najagen voor partijen, maar vooral oprecht zijn over alles en vooral open zijn over zichzelf en spreken met een zuiver hart en puur natuur.

    1 likes
    • Corr…daar drukt ook de angel = daar wringt de schoen…

     Veel is strak geregistreerd en is het bewust verwarring zaaien en uit chaos orde scheppen verhaal?…

     1 likes
 5. Er is inderdaad een zionistische beweging in Israel die droomt van de grootste gebieds uitvoering die het joodse geloof ooit heeft gehad .En er zijn christenen die in de bijbel geloven en als men dat doet komen de eind dagen in beeld ,waarin god alles opnieuw gaat regelen op een voorwaarde namelijk er moeten joden in Irael wonen zodat god de joden daar kan vernietigen.En dus exploreren deze groepen elkaar de een wil het gebied de ander de joden als bevolking.Gelukkig gloort er hoop in de toekomst met de neerwaarse gang van religie die overal in de wereld langzaam als eigenaardig gedateerde wetenschappelijke onmogelijkheden wordt ontmaskert en dus mensenwerk uit de tijd die die kennis weerspiegelt vaak over geschreven van werk van buurmans religie met dezelfde wetenschappelijke fouten.En erg veel voordeel en macht voor de uitbaters.En doem en verdommenis voor de beoefenaars van lagere status.En de belangrijkste ver oorzaker van conflikten tussen mensen en landen.
  Mvrg,Marcel

  3 likes
 6. On Linkedin and other social media they censor the following message: If we want to safe humanity we first must teleport ourselfs towards aliens and their ufo’s and than with their Death Ray’s Mechanism on board we must eliminate all kind of evil who is harmfull towards mankind. We fulfill so in that way the mission of the Kalki-scientists.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

regering

‘Regering, RIVM en media moeten vervolgd worden voor dood door schuld’

Eén van de meest opvallende zaken in ...