Homepagina » Buitenland » “Geheim document-Trump over golden showers en prostituees verzonnen door 4chan”
"Geheim document-Trump over golden showers en prostituees verzonnen door 4chan"

“Geheim document-Trump over golden showers en prostituees verzonnen door 4chan”

CNN publiceerde over het bestaan van geheime documenten met daarin belastende informatie over presidentskandidaat Donald Trump.

De ‘onthullingen’ in de stukken zijn schokkend. Trump zou in 2013 in een hotel in Moskou prostituees hebben besteld.

Omdat hij wist dat de Obama’s eerder in dezelfde kamer hadden geslapen, zou hij de vrouwen voor hem hebben laten plassen.

Gretig gedeeld

Het gevolg was dat de zoekterm ‘Golden Shower’ trending was op social media. Het verhaal over de beschuldigingen werd gretig gedeeld.

De bron van het ‘rapport’ is niet te verifiëren, zeggen eigenlijk alle media, terwijl ze er tóch over schrijven.

Het circuleert al maandenlang onder journalisten, maar niemand publiceerde het omdat het niet betrouwbaar genoeg werd geacht.

Verbaasd

Toch zette BuzzFeed het online en berichtte CNN erover. Luke Rudkowski van We Are Change is verbaasd dat het bericht ineens zo serieus genomen wordt.

“Dit is de meest epische troll die ik ooit heb gezien,” zegt hij:

Al snel stonden er mensen op die beweren dat zij degene zijn die het ‘rapport’ in elkaar geknutseld hebben.

Wanhopig

Een lid van forum 4chan stelt dat hij het document verzonnen heeft en vervolgens naar politiek journalist Rick Wilson heeft gestuurd, die het weer doorstuurde naar de CIA.

De media zouden volgens de 4chan-gebruiker een Russische spion hebben toegevoegd aan het verhaal.

“Ze geloven het nog steeds,” zei de gebruiker. “Zo wanhopig zijn ze. Er is geen geloofwaardig Trump-schandaal meer over.”

Totale nonsens

Wilson ontkende de claims en schreef dat hij geen informatie heeft ontvangen van 4chan-gebruikers.

Volgens aankomend president Trump hebben zijn politieke tegenstanders het rapport gefinancierd en is het totale nonsens.

Die tegenstanders willen Trump volgens hem onderuit halen met ‘nepnieuws’.

Niet gelekt

Hij haalde ongekend hard uit naar de inlichtingendiensten, die het lek mogelijk gemaakt zouden hebben. Hij vroeg zich af of ‘we in nazi-Duitsland wonen’.

Directeur Nationale Veiligheid James Clapper liet weten dat hij tegenover Trump heeft benadrukt dat het document geen product is van het Amerikaanse inlichtingenapparaat.

Hij voegde toe dat het document volgens hem niet is gelekt door de inlichtingengemeenschap.

[Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Het is allemaal een psyop voor wat komen gaat. De mainstreammedia maakt zich momenteel bewust belachelijk met dit soort verhalen/geruchten, tevens probeert men overal zogenaamde waarheidscommissies uit de grond te rammen die wal noch schip raken. De demonisering van Rusland draait op volle toeren en aanstaande zondag gaan 70 landden beslissen hoe Israël moet worden op gedeeld, noch een ramkoers.
  China ruziet met de USA, Iran krijgt een karren vracht plutonium en Noord-Korea heeft ruzie met de hele wereld. Di is de psyop, wie is straks schuldig aan de derde wereldoorlog en wie moeten we geloven als de stof wolken zijn op getrokken?! De nieuwe wereld orde staat voor de deur en niemand gaat ze tegenhouden, zijn we schijterig voor geworden.

  13 likes
  • Peter schreef:

   Dat dit nepnieuws,en de daarop volgende dosis onderbroekenlol de hoofdrol moet spelen in een anti-trump campagne grenst aan het belachelijke, en geeft aan dat de elite momenteel wanhopig is.
   Zoals zo vaak in de geschiedenis is gebleken,probeert men de Eigen ellende op een ander te projecteren (Rusland)),
   Hopenlijk krijgt het amerikaanse volk dit nog door en zal met of zonder Trump deze Augiustal gereinigd worden.
   Het worden spannende tijden.

   3 likes
  • Kees Loodtviool schreef:

   Ik denk dat het zo’n vaart niet zal lopen hoor.

   0 likes
 • frans schreef:

  De 3e WO komt er niet. En Iran maakt geen A-bom.
  Er wordt totale wanorde gesticht.
  De duisteren zijn nu meer en meer in paniek.
  Je kunt je beter blij maken over de nieuwe vorm van energie die er aan komt, dan je bekommeren over regeringen die elkaar opbranden.
  De geplande windmolens zullen werkloos in de zee staan over 5 jaar .
  Dat vind ik nu mooie dingen!
  Omdat ze de mens vrij maken en onafhankelijk van de energiereuzen en dus van de elite die op sterven na dood is.
  Maar eerst komt er nog veel meer paniekzaaierij. Dit is nog niets .
  Ook de aarde zal zich roeren.

  14 likes
 • AlbertV schreef:

  Het mag wel duidelijk zijn de er in het Witte Huis blinde paniek heerst. Als Killary Clintbomb de verkiezingen had gewonnen, wat de hele arrogante kliek daar dacht op hun sloffen te voor elkaar te kunnen krijgen, hadden ze alle tijd om Rusland uit de kast te krijgen om een vernietigende oorlog te beginnen. Hier in Europa dus, niet op eigen grondgebied.
  Tot hun grote schrik pakte dat heel anders uit, ze kregen zelfs niet de tijd om de verkiezingen te corrumperen. Tot op het laatste moment dachten ze dat ze gingen winnen. Te laat, te laat… geen tijd meer om te frauderen. En nu zitten ze met een aankomende president die niet uit hun corrupte kringetje komt en zijn eigen weg zal (proberen) te volgen.
  Het plan om het hele Midden Oosten om te spitten tot een ongecontroleerde puinhoop gaat niet door.
  https://www.youtube.com/watch?v=1YKB6nz9ubk
  In zo’n puinhoop is het voor de Amerikanen heel wat makkelijker hun zaakjes (olie) te regelen dan wanneer er een eigenwijze dictator zit die allerlei eisen heeft.

  Het begon natuurlijk met de Russen die (wat mij betreft te laat gezien het aantal burgerslachtoffer die inmiddels waren te betreuren) in Syrië ingrepen om te voorkomen dat, net als in Libië, het land zou veranderen in een barbaars terroristen nest. Daar hadden ze niet op gerekend en men begon toen een zeer actieve en smerige campagne om Rusland en Poetin met Assad weg te zetten als oorlogsmisdadigers. En de hele hersenloze, corrupte main stream media kliek ging hierin mee. Het treiteren van Poetin om hem te bewegen tot de een of andere wraakactie lukte niet. Poetin heeft (tot nu toe) zijn hoofd koel gehouden. Die wraakactie zou een mooie opzet zijn voor een oorlog tegen Rusland.
  De lachwekkende beschuldigingen aan Poetin (de hacks) en Trump (golden showers) lijken ook al niet te lukken. Niemand trapt erin… nou ja, behalve de MSM dan die hijgerig zitten te wachten op wéér een ‘onthulling’ die Trump moet schaden. En passant heeft men dan ook het begrip nepnieuws/fake news geïntroduceerd zodat de schapen zich ervan bewust moeten zijn wie het echte nieuws brengen. De meeste schapen weten gelukkig wel beter.

  Israhel lijkt nu ook een duit in het zakte te doen om een en ander te laten escaleren.
  https://www.rt.com/news/373522-syria-army-base-bombed-israel/

  Nog maar een week de tijd om de wereld in brand te zetten, als Trump de baas is zal het heel wat moeilijker worden.
  BTW, of we met Trump heel veel beter af zijn valt ook nog maar te bezien, maar in elk geval ligt die oorlogszuchtige kliek, die de laatste vijftig jaar het Amerikaanse buitenland beleid hebben bepaald, voorlopig even op z’n rug.

  7 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Het is naar mijn idee enger dat Trump een stuk nepnieuws gebruikt om zijn eigen standpunten te verharden en te vorderen.

  Zijn eigen inlichtingendiensten zeiden dat zij het rapport niet hadden gemaakt (het is ook een belachelijk stuk, dus waarom zouden ze), maar hij reageert erop alsof dat wel zo is. Binnenkort kan hij dit als reden aangrijpen om juist die diensten ook in zijn macht te brengen, door nieuwe kopstukken aan te stellen.

  Dus hij misbruikt een (volgens hemzelf ook) nep-stuk om er zelf profijt uit te halen.

  En in plaats van hem daarin te bekritiseren staan we allemaal te juichen en te klappen, want MSM had het mis…

  3 likes
 • Mrs PizzaGate schreef:

  FEITEN en dus NIEUWS over Hillary Clinton en John Podesta vinden we niet in de media, zelfs niet in de zgn alternatieve, op een paar na dan…
  Waarom dit NEP(?) NIEUWS in de mainstream komt en zelfs in de “alternatieve” doet mij geloven dat er geen alternatieve media meer is…

  3 likes
 • Louise schreef:

  Ik geloof dat ene Roeland al in het vorige stuk hier iets over schreef 4chan, dit is dus de manier van humor om mensen of landen te manipuleren…….sorry jongens, ikvind het wanstaltig en onsmakelijk en ongelofelijk DOM……. Doe voor de mensheid eens iets goeds en pak mensen of landen op hun zwakke plek en op die zaken waardoor schade berokkend kan worden., we zitten niet te wachten op meer onderbroeken lol, ga iets doen met je leven……..wel iets nuttigs……pfffff en nu maar hopen dat er jonge geesten wakker worden die iets positiefs doen met de technische mogelijkheden….voor de mensen die denken dat oorlog een spel is ?…. je bent er mede verantwoordelijk voor…….

  2 likes
 • Freba schreef:

  Mevr. Streep is ook van het Oude Volk en dus tegen Trump. Zou de macht van de Rothschilds en hun trawanten uit de Filmwereld, Wapenindustrie, Farma-industrie, Bankensector, DE wereldpers etc. etc. etc. etc. dan toch tanende zijn?
  Kennelijk wel. Er is alom paniek. Het zal toch wat zijn dat de wereld-hegemonie van de VS Joden overgaat in de handen van de Russische Joden, die voor 80% Rusland in handen hebben met als zetbaas Poetin.
  Alle oorlogen, opstanden en andere narigheden is slechts “windowdressing” en dient als afleiding.

  2 likes
 • Pepijn schreef:

  Men probeert Trump zenuwachtig te maken opdat hij iets doms doet, nog voor z’n beediging?
  Of probeert Trump dit aan te grijpen om het als nonsense bericht af te doen?
  Wie het met zekerheid weet, mag het zeggen!

  0 likes
 • War on Error schreef:

  Dit bericht is duidelijk verzonnen.
  Het doel moge duidelijk zijn.
  kamp Trump kan ermee de media wegzetten als ‘fake’,
  tevens kan hij van alles (feitenvrij) Rusland de schuld geven – wat hij ook weer politiek uitbuit

  Tegelijk spint hij dit – op bekende ‘virtual reality’ wijze in het extreme uit; zo weet hij de aandacht af te leiden aan het FEIT dat hij al decennia vuistdiep zit in vrouwenhandel, prostitie én Pedofilie.

  Ook is het FEIT dat Trump vergroeid is met de maffia. Een grote ‘mobster’, is Trump.
  http://abcnews.go.com/Politics/trump-model-felt-slave-working-donalds-agency/story?id=37313993
  http://sitsshow.blogspot.it/2016/04/Trump-and-Hillary-Refuse-to-Explain-Why-They-Both-Share-the-Same-Address-in-Delaware.html
  Trump vertoont akelig veel overeenkomstigen met een Stalin; band met de Jezuiten (Vaticaan), OneWorld Order (Bolsjewiekse heilstaat), etc.
  Amerika ligt op het hakblok, de TransAtlantische sukkels erbij:
  https://www.patreon.com/roundsaturnseye
  http://www.jewworldorder.org/trumps-deck-of-jewish-cards/

  0 likes
 • Johan schreef:

  DE waarheid bestaat niet, dus wat hierboven beschreven staat ook de commentaren met een kilo zout nemen. Lijkt mij heel verstandig.

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >