Buitenland

“Geheim document-Trump over golden showers en prostituees verzonnen door 4chan”

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CNN publiceerde over het bestaan van geheime documenten met daarin belastende informatie over presidentskandidaat Donald Trump.

De ‘onthullingen’ in de stukken zijn schokkend. Trump zou in 2013 in een hotel in Moskou prostituees hebben besteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Omdat hij wist dat de Obama’s eerder in dezelfde kamer hadden geslapen, zou hij de vrouwen voor hem hebben laten plassen.

Gretig gedeeld

Het gevolg was dat de zoekterm ‘Golden Shower’ trending was op social media. Het verhaal over de beschuldigingen werd gretig gedeeld.

De bron van het ‘rapport’ is niet te verifiëren, zeggen eigenlijk alle media, terwijl ze er tóch over schrijven.

Het circuleert al maandenlang onder journalisten, maar niemand publiceerde het omdat het niet betrouwbaar genoeg werd geacht.

Verbaasd

Toch zette BuzzFeed het online en berichtte CNN erover. Luke Rudkowski van We Are Change is verbaasd dat het bericht ineens zo serieus genomen wordt.

“Dit is de meest epische troll die ik ooit heb gezien,” zegt hij:

Al snel stonden er mensen op die beweren dat zij degene zijn die het ‘rapport’ in elkaar geknutseld hebben.

Wanhopig

Een lid van forum 4chan stelt dat hij het document verzonnen heeft en vervolgens naar politiek journalist Rick Wilson heeft gestuurd, die het weer doorstuurde naar de CIA.

De media zouden volgens de 4chan-gebruiker een Russische spion hebben toegevoegd aan het verhaal.

“Ze geloven het nog steeds,” zei de gebruiker. “Zo wanhopig zijn ze. Er is geen geloofwaardig Trump-schandaal meer over.”

Totale nonsens

Wilson ontkende de claims en schreef dat hij geen informatie heeft ontvangen van 4chan-gebruikers.

Volgens aankomend president Trump hebben zijn politieke tegenstanders het rapport gefinancierd en is het totale nonsens.

Die tegenstanders willen Trump volgens hem onderuit halen met ‘nepnieuws’.

Niet gelekt

Hij haalde ongekend hard uit naar de inlichtingendiensten, die het lek mogelijk gemaakt zouden hebben. Hij vroeg zich af of ‘we in nazi-Duitsland wonen’.

Directeur Nationale Veiligheid James Clapper liet weten dat hij tegenover Trump heeft benadrukt dat het document geen product is van het Amerikaanse inlichtingenapparaat.

Hij voegde toe dat het document volgens hem niet is gelekt door de inlichtingengemeenschap.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
7 jaren geleden

Het is allemaal een psyop voor wat komen gaat. De mainstreammedia maakt zich momenteel bewust belachelijk met dit soort verhalen/geruchten, tevens probeert men overal zogenaamde waarheidscommissies uit de grond te rammen die wal noch schip raken. De demonisering van Rusland draait op volle toeren en aanstaande zondag gaan 70 landden beslissen hoe Israël moet worden op gedeeld, noch een ramkoers.
China ruziet met de USA, Iran krijgt een karren vracht plutonium en Noord-Korea heeft ruzie met de hele wereld. Di is de psyop, wie is straks schuldig aan de derde wereldoorlog en wie moeten we geloven als de stof wolken zijn op getrokken?! De nieuwe wereld orde staat voor de deur en niemand gaat ze tegenhouden, zijn we schijterig voor geworden.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Ik geloof dat ene Roeland al in het vorige stuk hier iets over schreef 4chan, dit is dus de manier van humor om mensen of landen te manipuleren…….sorry jongens, ikvind het wanstaltig en onsmakelijk en ongelofelijk DOM……. Doe voor de mensheid eens iets goeds en pak mensen of landen op hun zwakke plek en op die zaken waardoor schade berokkend kan worden., we zitten niet te wachten op meer onderbroeken lol, ga iets doen met je leven……..wel iets nuttigs……pfffff en nu maar hopen dat er jonge geesten wakker worden die iets positiefs doen met de technische mogelijkheden….voor de mensen die denken dat oorlog een spel is ?…. je bent er mede verantwoordelijk voor…….

Freba
Freba
7 jaren geleden

Mevr. Streep is ook van het Oude Volk en dus tegen Trump. Zou de macht van de Rothschilds en hun trawanten uit de Filmwereld, Wapenindustrie, Farma-industrie, Bankensector, DE wereldpers etc. etc. etc. etc. dan toch tanende zijn?
Kennelijk wel. Er is alom paniek. Het zal toch wat zijn dat de wereld-hegemonie van de VS Joden overgaat in de handen van de Russische Joden, die voor 80% Rusland in handen hebben met als zetbaas Poetin.
Alle oorlogen, opstanden en andere narigheden is slechts “windowdressing” en dient als afleiding.

Pepijn
Pepijn
7 jaren geleden

Men probeert Trump zenuwachtig te maken opdat hij iets doms doet, nog voor z’n beediging?
Of probeert Trump dit aan te grijpen om het als nonsense bericht af te doen?
Wie het met zekerheid weet, mag het zeggen!

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x