Het Complot

Alleen VS en Israël waren in staat om aanslagen 9/11 uit te voeren. Deze Amerikaanse onderzoeker legt uit waarom

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alleen de Verenigde Staten en Israël beschikten over de middelen om een aanslag uit te voeren zoals die in september 2001 in New York City. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

James Fetzer wees in een gesprek met Press TV op de aandoeningen waarmee overlevenden en hulpverleners geconfronteerd worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vorige week bleek uit cijfers van het 9/11 Victims Compensation Fund dat de organisatie 3,6 miljard dollar heeft toegekend aan Amerikanen die naar aanleiding van de 9/11-aanslagen schadeclaims hebben ingediend.

Mini-kernwapens

Mensen die werden blootgesteld aan puin en gifstoffen worden steeds vaker gediagnosticeerd met verschillende soorten ziektes.

Sinds het fonds in leven is geroepen, hebben ruim 35.000 mensen een schadevergoeding geëist. Er is ondertussen bijna vier miljard dollar uitgekeerd aan zo’n 14.000 hulpverleners en er worden nog ongeveer 5000 claims onderzocht.

“Het nieuwste rapport bevestigt dat op 9/11 mini-kernwapens zijn ingezet,” stelde de emeritus hoogleraar.

Ioniserende straling

Hij zei dat de aandoeningen waar mensen mee geconfronteerd worden, waaronder leukemie en multipel myeloom, wijzen op blootstelling aan ioniserende straling.

Alleen de VS en Israël waren in staat om een dergelijke operatie uit te voeren, zei de onderzoeker.

Davy Crockett

“Israël beschikt over een enorme voorraad niet-aangegeven massavernietigingswapens,” lichtte hij toe.

Volgens Fetzer heeft Israël op 9/11 de Davy Crockett ingezet tegen de Twin Towers, een soort granaatwerper die kleine atoombommen kan afvuren.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Quasipalm Wikimedia Commons

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

En dit doe je je eigen bevolking aan om een land als Irak aan te vallen ?? Geloof er helemaal niks van , daar hadden ze wel een ander scenario voor kunnen verzinnen , hier moet toch iets veel groters( anders) achter zitten, dit lijkt meer op een wanhoopsdaad , om het te vergelijken met het vorige artikel…..er lopen een hoop mensen rond die chantabel zijn…….waarschijnlijk plempen ze zelf al die theorieën op you tube om de mens lekker bezig te houden, Je kunt vinden van Israël wat je wil, maar zij zijn slimmer dan Amerikanen en de Bush clan was niet zo slim………

Nea
Nea
5 jaren geleden

https://en.wikipedia.org/wiki/Davy_Crockett_(nuclear_device) .. interessant wapen. Mini-atoombommetje. Ja, dan heb je inderdaad zulke gebouwen binnen no time tegen de vlakte. Maar, makkelijk te bewijzen of dit klopt of niet, checken op een anomalie van radioactiviteit op locatie of op de plek waar het puin is verzameld. Als het wapen ingezet kon worden om een linie van dodelijke straling te leggen, lijkt het me onwaarschijnlijk dat dit niet meer meetbaar is.

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Helaas ben ik het niet eens met deze “chill”!

Moet er wel eerlijk bij vertellen dat ik heel in het begin ook dacht dat er nuke’s gebruikt waren (de story van ene Dimitri Khalezov welke zeer geloofwaardig was, maar toen was Dr. Judy Wood nog niet in the picture) maar ben toch echt helemaal overtuigd van het gelijk van Dr. Judy Wood.

Haar boek “Where did the Towers go” legt een en ander haarfijn uit wat er die dag gebeurd is. De rest is en wordt met opzet de wereld in geholpen om de aandacht af te leiden van deze Dr. Judy Wood die nooit of te nimmer een podium krijgt in de MSM en dat moet toch echt wel genoeg zeggen…toch.

Zijn ook genoeg docu’s over te vinden, dus “Where did the Towers go” van en met Dr. Judy Wood.

En wie er nu precies achter zat zal mij een biet wezen echter er zijn geen vliegtuigen de torens enz ingevlogen en ook geen nuke’s gebruikt.

Dit was een technologie welke niet aan de massa bekend is gemaakt en ook niet zal worden, namelijk een DEW oftewel een Direct Energy Weapon, welke waarschijnlijk een Tesla technologie is) .

En hiermee kunnen onze “vrienden” nog veel meer dan dit alleen, denk maar eens aan de mooie branden in Californië waar ik toch niet zo veel over gezien heb in de MSM en als dan was het wat onzinnig gezwets om wederom de aandacht van de feiten af te leiden.

Ze zijn dit mooie speelgoed in elk geval aan het “testen” op………ONS natuurlijk, who else!!

Gladiator

charlud
charlud
5 jaren geleden

@Beste Gladiator
Lees eerst het interview tussen Greg Jenkins en Judy Wood gehouden in 2007.
http://911blogger.com/node/8110

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x