Homepagina » Het Complot » Alleen VS en Israël waren in staat om aanslagen 9/11 uit te voeren. Deze Amerikaanse onderzoeker legt uit waarom
Alleen VS en Israël waren in staat om aanslagen 9/11 uit te voeren. Deze Amerikaanse onderzoeker legt uit waarom

Alleen VS en Israël waren in staat om aanslagen 9/11 uit te voeren. Deze Amerikaanse onderzoeker legt uit waarom

Alleen de Verenigde Staten en Israël beschikten over de middelen om een aanslag uit te voeren zoals die in september 2001 in New York City. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

James Fetzer wees in een gesprek met Press TV op de aandoeningen waarmee overlevenden en hulpverleners geconfronteerd worden.

Vorige week bleek uit cijfers van het 9/11 Victims Compensation Fund dat de organisatie 3,6 miljard dollar heeft toegekend aan Amerikanen die naar aanleiding van de 9/11-aanslagen schadeclaims hebben ingediend.

Mini-kernwapens

Mensen die werden blootgesteld aan puin en gifstoffen worden steeds vaker gediagnosticeerd met verschillende soorten ziektes.

Sinds het fonds in leven is geroepen, hebben ruim 35.000 mensen een schadevergoeding geëist. Er is ondertussen bijna vier miljard dollar uitgekeerd aan zo’n 14.000 hulpverleners en er worden nog ongeveer 5000 claims onderzocht.

“Het nieuwste rapport bevestigt dat op 9/11 mini-kernwapens zijn ingezet,” stelde de emeritus hoogleraar.

Ioniserende straling

Hij zei dat de aandoeningen waar mensen mee geconfronteerd worden, waaronder leukemie en multipel myeloom, wijzen op blootstelling aan ioniserende straling.

Alleen de VS en Israël waren in staat om een dergelijke operatie uit te voeren, zei de onderzoeker.

Davy Crockett

“Israël beschikt over een enorme voorraad niet-aangegeven massavernietigingswapens,” lichtte hij toe.

Volgens Fetzer heeft Israël op 9/11 de Davy Crockett ingezet tegen de Twin Towers, een soort granaatwerper die kleine atoombommen kan afvuren.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Quasipalm Wikimedia Commons

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

En dit doe je je eigen bevolking aan om een land als Irak aan te vallen ?? Geloof er helemaal niks van , daar hadden ze wel een ander scenario voor kunnen verzinnen , hier moet toch iets veel groters( anders) achter zitten, dit lijkt meer op een wanhoopsdaad , om het te vergelijken met het vorige artikel…..er lopen een hoop mensen rond die chantabel zijn…….waarschijnlijk plempen ze zelf al die theorieën op you tube om de mens lekker bezig te houden, Je kunt vinden van Israël wat je wil, maar zij zijn slimmer dan Amerikanen en de Bush clan was niet zo slim………

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

@Louise,

Nee beste Louise, niet om een land als Irak aan te vallen maar om een eeuwigdurende oorlog tegen terrorisme, u beter bekend onder de naam “War on Terror” van de Bushes en consorten ehhhhhh………nee natuurlijk niet, gewoon van het militair complex welk zoals altijd al allebei de kanten van de “oorlog” SPONSOREN en voor wie het dus altijd KASSA is, echte top off the bill psychopaten.

Echter, wij verdienen niet beter want wij doen er actief aan mee én wij laten het gebeuren en doorgaan.

Niemand, maar dan ook helemaal niemand is of zal bereid zijn om zijn/haar nek uit te steken, wetende dat onze kinderen en met zekerheid onze kleinkinderen géén toekomst meer zullen hebben en altijd onder steeds toenemende druk komen te staan.

En dat alles voor papiertjes met getalletjes erop welke niets waard zijn, helemaal niets, ook al denken nog steeds de meeste mensen van WEL!!!

Zielig, of moet ik zeggen ERG……of andersom natuurlijk.

Tja, mooier kan ik het niet maken, wel eventueel gemakkelijker!!

Gladiator

dna
dna
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Jouw eerste zin, omg. 👎

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

@Louise

Haha, in Israël zijn ze slimmer dan in de VS? Jee, wat heb je vandaag gedaan waarom je dit opeens uitkraamt?

Degene die de Twin Towers hebben ‘afgemaakt’ met volk en al erin, hebben geen intelligentie, maar zijn gewoon de grootst mogelijke moordenaars en criminelen.

Jeeses, dacht werkelijk dat jij wakker was en nu maak je een draai van 190 graden alsof je helemaal uit het lood bent geschoten. En jij eigen volk dat aandoen!?….Ja, natuurlijk doen ze dat, die vermoorden nog hun eigen familie als het moet en de buurt waarin ze wonen erbij om er voor te zorgen dat er geen getuigen zijn. Die lui zijn niet intelligent, maar van satanisme en demonen bezeten en compleet van god los. Die doen alles wat in het hoofd ze maar opkomt, dat is namelijk de makke van een psychopaat en niet van een intelligent wezen. Intelligent of gewoon doortrapt smerig?….Wel eens van EQ gehoord, dat is wat een mens intelligent maakt en daar ontbreekt het ze volledig aan. Menselijke waarden, menselijke cohesie en empathie hebben ze totaal niet en is ver van hun bedshow. Afmaken en doodschieten is hun gedachte, ten behoeven van geld en een grote natuurlijker overlevingsdrang als een beest in het wild die wil overleven ten koste van anderen. Dat is hun intelligentie.

De intelligentie die jij waarschijnlijk bedoelt is de intelligentie van een fatsoenlijk en beschaafd mens, maar die intelligentie zul je aantreffen bij dergelijke criminelen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

weg met ons
14 mei 2018 22:07 at 22:07

corr…..zul je NIET aantreffen bij dergelijke criminelen…

https://www.ninefornews.nl/succesvolle-aanslagen-911-gevierd-tijdens-poerim/

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Wederom geheel met u eens!!

Gladiator

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Mag ik mijzelf nog even corrigeren of een tik op de vingers geven? Het is geen draai van 190°, maar van 180°.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

@Louise,

Europa móet wel in het gareel lopen. Ooit gehoord van de samson optie?
https://archive.org/details/Sampson_Option

Ja, ze staan ook gericht op ELKE europese hoofdstad!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

LS…

Sluw, geraffineerd, slim, intelligent !? Ja dat zijn de Ashkenazi Khazaren ook wel Joden genoemd die dit op hun geweten hebben. Dit tuig is echter niet gebonden aan een nationaliteit maar komt als plaag voor in hoofdzakelijk Israël en de USA… Niburu geeft aardig inzicht in wat er werkelijk speelde. Er waren namelijk tig triljoen Dollars missing van de Amerikaanse begroting en het team dat dit zou ontmaskeren zat in het door een kruisraket getroffen Pentagon. De boekhouding zat in de Twin Towers… De rest is bijzaak hoe gruwelijk en satanisch het ook is !

Nea
Nea
2 jaren geleden

https://en.wikipedia.org/wiki/Davy_Crockett_(nuclear_device) .. interessant wapen. Mini-atoombommetje. Ja, dan heb je inderdaad zulke gebouwen binnen no time tegen de vlakte. Maar, makkelijk te bewijzen of dit klopt of niet, checken op een anomalie van radioactiviteit op locatie of op de plek waar het puin is verzameld. Als het wapen ingezet kon worden om een linie van dodelijke straling te leggen, lijkt het me onwaarschijnlijk dat dit niet meer meetbaar is.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Helaas ben ik het niet eens met deze “chill”!

Moet er wel eerlijk bij vertellen dat ik heel in het begin ook dacht dat er nuke’s gebruikt waren (de story van ene Dimitri Khalezov welke zeer geloofwaardig was, maar toen was Dr. Judy Wood nog niet in the picture) maar ben toch echt helemaal overtuigd van het gelijk van Dr. Judy Wood.

Haar boek “Where did the Towers go” legt een en ander haarfijn uit wat er die dag gebeurd is. De rest is en wordt met opzet de wereld in geholpen om de aandacht af te leiden van deze Dr. Judy Wood die nooit of te nimmer een podium krijgt in de MSM en dat moet toch echt wel genoeg zeggen…toch.

Zijn ook genoeg docu’s over te vinden, dus “Where did the Towers go” van en met Dr. Judy Wood.

En wie er nu precies achter zat zal mij een biet wezen echter er zijn geen vliegtuigen de torens enz ingevlogen en ook geen nuke’s gebruikt.

Dit was een technologie welke niet aan de massa bekend is gemaakt en ook niet zal worden, namelijk een DEW oftewel een Direct Energy Weapon, welke waarschijnlijk een Tesla technologie is) .

En hiermee kunnen onze “vrienden” nog veel meer dan dit alleen, denk maar eens aan de mooie branden in Californië waar ik toch niet zo veel over gezien heb in de MSM en als dan was het wat onzinnig gezwets om wederom de aandacht van de feiten af te leiden.

Ze zijn dit mooie speelgoed in elk geval aan het “testen” op………ONS natuurlijk, who else!!

Gladiator

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator,

Ooit gehoord van Solar Warden? De black ops lopen qua technologie 75 tot 100 jaar verder dan men ons doet laten geloven.
Gary McKinnon is hiervoor in 2006 achter gesloten deuren veroordeeld. Het mocht een naar buiten komen…

Jesse
Jesse
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Een technologie die niet bij de massa bekend is…. Maar jij kent ‘m wel
😀

charlud
charlud
2 jaren geleden

@Beste Gladiator
Lees eerst het interview tussen Greg Jenkins en Judy Wood gehouden in 2007.
http://911blogger.com/node/8110

Gladiator
Gladiator
Reactie op  charlud
2 jaren geleden

@Beste charlud,

Ja, geweldig hoe zo’n vuile snotneus iemand op een verschrikkelijke sneaky (zij was niet hiervoor gekomen én voorbereid en compleet overvallen door dit snotneusje MET EEN OPDRACHT welke ohhh zo doorzichtig was…..en dat hier dan ook nog mensen intrappen, onbegrijpelijk!!!) manier probeert onderuit te halen.

Dit was trouwens in 2007, een kleine 11 jaar geleden. Wel even verder kijken dan, bijvoorbeeld naar deze korte docu https://www.dailymotion.com/video/x2qe6b1 waar snotneus Greggie compleet in zijn onderbroek wordt gezet, en het gaat om hetzelfde “interview”. Met knippen en plakken in een sneaky overval docu haal ik iedereen onderuit. Ik zou wel eens met bijv. ene Markje Prutte op zo’n zelfde manier aan tafel willen, geen spaan zou heel blijven van deze boef!

Kijk beste, hier zijn de Amerikanen nu zo geweldig goed in.

Maar het feit dat zij overal gekleineerd wordt, nergens bij de MSM een podium krijgt en een boek heeft uitgebracht (Where did the Towers go) wat ook nog eens geboycot wordt moet iemand met een normaal IQ toch al heeeeel erg snel aan het denken zetten.

Greg Jenkins mag van mij heel snel door het riool spoelen en ik hoop dat hij voor dit smerige spelletje waar hij zich zelf zichtbaar slecht bij voelde een hele enge ziekte mag krijgen, dat heeft hij verdiend!!!

Gegroet,

Gladiator

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Louise,

De dader(s) van 911 zaten volgens de Bush regering in Afghanistan. Osama Bin laden met zijn terreur organisatie Al Qaida zou er achter zitten. Irak was toen nog niet aan de orde. Irak kwam een jaar later weer aan de orde toen leden van de Bush administratie de VN veiligheidsraad satellietfoto’s voorschotelde waarbij Colin Powell verklaarde dat er onder de daken van de gebouwen massavernietigingswapens zouden zijn waarmee Saddam Hoessein het westen kon bereiken. Echter heeft Irak nooit over langeafstandsraketten beschikt! De Iraakse scudraketten kwamen niet verder dan 300 kilometer! De VN stelde verder geen vragen. Daarnaast meldde zowel Dick Cheney, Powell, als George W. Bush, dat er een afdeling van Al Qaida in Irak zat, dus genoeg reden om dat land aan te vallen, zonder dat ze hiervoor hard bewijs aantoonde.

Hoe dan ook. Het groters wat er achter kan zitten, is denk ik de uitspraak die George W. Bush vlak na 911 deed. Door een globale ”War against Terror” af te kondigen en wie niet voor was was tegen. Om te laten zien dat het menens was ondertekende George W. Bush twee akten, de Patriot Act I en II. Hierdoor was de Bush regering gemachtigde om zonder enig bewijs Amerikaanse burgers op te pakken die enigszins verdacht werden van deelname aan een terroristische organisatie.

Het stelde de Bush regering in staat om verdachten voor onbepaalde tijd vast te houden op een onbekende locatie. Vrienden en familie hoefde niet te worden geïnformeerd en de verdachte had geen recht op een advocaat. In principe was de verdachte persona non grata, overgeleverd aan George W. Bush en zijn administratie. Met de Patriot Act I en II zat de schrik er goed in en spraken veel Amerikanen over een politiestaat.

In 2005 verscheen voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, op het toneel. Hij verklaarde dat hij vlak na 911 op het Pentagon moest komen en een A4’tje kreeg te zien waar duidelijk werd dat Amerika 7 landen in 5 jaar tijd wilde aanvallen. Het betrof onder meer Somalië, Sudan, Libië, Libanon, Syrië en Iran. Geen één van de landen zou massavernietigingswapens in zijn bezit hebben, hetzij een trainingskamp op zijn bodem van een terroristische organisatie. Maar onder Bush en later Obama kwam daar snel verandering in. Het was ook heel slim om hiervoor ”War against Terror” te gebruiken want terroristen zijn verplaatsbaar. Wil je morgen Jordanie binnen vallen? Dan zeg je gewoon dat ISIS er een trainingskamp heeft opgeslagen, dan gaan wij daar wat aan doen.

In feite was 911 het startschot van het PNAC plan. Het schijnt dat ze dit deden omdat ze gewoon het sterkste leger hadden. Bovendien zou Amerikaans leiderschap goed zijn voor Amerika en de rest van de wereld.

Johan
Johan
2 jaren geleden

Een davy crockett, ofwel een mini atoombom? Dat moet die veel kleiner zijn geweest dan een davy crockett. Een atoombom geeft sowieso een lichtflits, verpulverd alles en brengt een schokgof. Een mini nuke lijkt me onwaarschijnlijk. Stel je voor het was ook een bom, misschien dan een sterke i.c.m. thermite? Een mini nuke lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Vergeet ook de straling en fallout niet.

x

Check Also

de blasio

Dochter van burgemeester Bill de Blasio verspreekt zich: ‘Biden heeft verkiezingen gestolen’

Een gênant moment voor de dochter van ...

trump

Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x