Innovatie

Water is het collectieve bewustzijn dat alle herinneringen bevat

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag is Wereldwaterdag. Op deze dag verzamelen duizenden mensen zich in diverse delen van Zuid-Amerika en de rest van de wereld om liefde en helende energie naar het water van de planeet te sturen.

Daarnaast worden rivieren schoongemaakt en wordt actie ondernomen om rivieren, meren en oceanen te beschermen en het publiek te informeren over het belang van water.

‘Zingen met water’ werd voor het eerst in 2010 in Colombia georganiseerd door Catherine Salguero en Hector Buitrago. De gebeurtenis had als doel inwoners van de stad Bogota nader tot elkaar te brengen. De Colombiaanse hoofdstad heeft de meest vervuilde rivieren ter wereld.

‘Zingen met water’ is gebaseerd op de experimenten van Masaru Emoto en andere wetenschappers die hebben aangetoond dat de intentie achter een woord, gebed of lied watermoleculen kan veranderen en daarmee de materie. Als ons lichaam net zoals onze planeet voor 75 procent uit water bestaat, stel je dan eens voor wat de collectieve energie van een geluid kan doen dat onze liefdevolle en helende intentie draagt.

‘Zingen met water’ refereert naar studies van artsen, musici en experts naar de kracht van geluid om te helen. Deze experimenten hebben aangetoond dat de vibratie van geluid in samenwerking met intentie trillingsgolven creëert die de moleculaire structuur van water beïnvloeden en materie transformeren. De studies concluderen bovendien dat we vrede en liefde op aarde kunnen co-creëren door ons collectieve bewustzijn uit te lijnen met de kracht van liefde en dankbaarheid.

‘Zingen met water’ poogt inheemse tradities met betrekking tot water te redden. Het gaat daarbij onder meer om traditionele ceremonies en gebeden die geleid worden door Mamos en Taitas, oudsten van inheemse Colombiaanse culturen.

‘Zingen met water’ wordt vandaag gehouden op 20 verschillende locaties in de stad Bogota en op 16 locaties elders ter wereld, waaronder in Spanje, Duitsland, Mexico, Brazilië en Argentinië.

”Water is het collectieve bewustzijn dat alle herinneringen bevat, van het allereerste begin tot het einde der tijden.” – Carl Jung

Bron: Peace2012.net

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x