Homepagina » Buitenland » Iran dreigt corrupte westerse politici te ontmaskeren. Wie liet zich omkopen om het atoomakkoord door te drukken?
Iran dreigt corrupte westerse politici te ontmaskeren. Wie liet zich omkopen om atoomakkoord door te drukken?

Iran dreigt corrupte westerse politici te ontmaskeren. Wie liet zich omkopen om het atoomakkoord door te drukken?

Vorige week stapte president Trump uit de Iran-deal. Ondertussen probeerde oud-minister van Buitenlandse Zaken John Kerry het akkoord met het Iraanse regime nog te redden.

Afgelopen zaterdag was Kerry in Parijs om daar te spreken met Iraanse functionarissen.

Woordvoerder Hossein Jaberi Ansari van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft nu gedreigd namen naar buiten te brengen van corrupte westerse politici die geld hebben aangenomen om de Iran-deal erdoor te drukken.

Geheime missie

Als de Europeanen zich net als de Amerikanen tegen Iran keren, zullen de namen van deze politici worden geopenbaard, waarschuwde de woordvoerder.

Men vraagt zich dan ook af waarom Kerry nu op ‘een geheime missie’ is en of kabinetsleden van Obama steekpenningen hebben aangenomen.

Foto: مانفی Wikimedia Commons

[Contra Magazin, Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jeff schreef:

  Beter is het noemen van zij, die niet corrupt zijn; dat kan op de buitenrand van een bierviltje. Scheelt een hoop bomen.

  18 likes
  • Albert schreef:

   Ja klopt! Alleen in het Califaat Iran hebben ze geen bierviltjes meer sinds de Sjah…😡

   2 likes
   • J. Hofmans schreef:

    Nou ja kalifaat klinkt wel heel ernstig, niet? Iran? Kalifaat? Volgens mij weet jij helemaal niets van Iran. Wel ken je alle hamburgersoorten bij de.. je weet wel. Ik kan je inmiddels alles over Iran vertellen, maar dat ga ik zeker niet doen aan een onwetend mens zoals jij. Toen jouw familie jaren geleden geen schoon water had dronken de Perzen al van alles en nog wat.. en een bierviltje? Niet nodig joh

    5 likes
    • Albert schreef:

     Meneer Hofmans, mss wat minder gevoel voor humor vandaag? Inclusief een wat hautaine attitude? Medicijnen toch niet vergeten? En hoe weet u dat u meer weet van Iran dan ik? Bent u er geweest? Ik wel, Abadan, Shiraz, Bandar Chomeini… niet in hotels maar met de gewone mensen geLEEFD. Et cetera. Dus toch wat voorzichtiger zijn misschien… en wat meer lachen om jezelluf. Bijvoorbeeld?

     3 likes
     • J. Hofmans schreef:

      Ja zeker. Vanaf mijn geboorte in Iran geweest, laatste 8 jaar constant zelfs. Mijn vader werkt daar. Ik spreek zelfs een beetje Farsi. Dat is het probleem dus niet. Maar als iemand jouw bericht leest, dan filtert diegene alleen het negatieve eruit, zoals zij dat bij de msm doen. Kortom: je hoeft maar IETS over Iran te zeggen en veel mensen hebben hun antwoord al klaarliggen. Maar nu je je andere kaarten op tafel hebt gelegd moet ik toch toegeven dat je gelijk hebt. Ik begrijp je.

      3 likes
  • bert xmaatxhuisx schreef:

   Moet het duister dan niet belicht worden, Jeff? Want zo niet, dan gaat het toch door?

   Zoals meneer Waldeck zegt, zal de dag komen dat …. Of het middels bezetting en blokkering gaat, is m.i. de vraag.
   Jammer ook dat Janneke Monshouer geld wil slaan uit haar boeken. Zo blijft de duisternis voor velen onbelicht.
   Maar die dag (dat onze slavernij voor eenieder duidelijk zal zijn), die KOMT inderdaad! Dan is de bevrijding zeer nabij.

   4 likes
  • onbekend schreef:

   Een bierviltje is ongeveer één millimeter hoog, bedoel je dat éénmillimeterrandje?

   2 likes
 • Louise schreef:

  Europeanen zijn lafbekken en meelopers dus die blijven netjes zitten, maar het zou toch verdomd interessant zijn als er eens iemand ging praten over hoe de zaken zo al lopen…..

  24 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   Eigenlijk is alles al bekend, wie (Kerry, Clinton, Merkel, Siemens, Macron, Rutte, Urenco, CIA, UN etc.)
   , waar (Kish Qeshm , Bandar Abbas, Syrie, Ukriane) en hoe.

   Lees hier hoe het begon in Nederland: https://www.kernenergieinnederland.nl/node/507

   Maar geloof me, als de namen worden genoemd door Iran (dus o.a. diegene die vorige week plotseling Trump hebben bezocht) zal de media het verhaal niet verspreiden.

   De enige manier om Nederland wakker te maken is de televisie studios bezetten en de ingangen van de grote kranten kantoren te blokkeren. En geloof me, die dag komt.

   13 likes
 • maarten54 schreef:

  ‘Meneer de woordvoerder Hossein Jaberi Ansari’, mag ik u verzoeken namens de Nederlandse bevolking de namen te noemen van al dat ‘tuig’ dat denkt meer te zijn dan ‘hun’ volk en meent op het uwe te mogen gaan staan?
  Als het u belieft mag u ze ook mee nemen en bestraffen naar uw inzicht en de wetten van uw land.
  Dan is de wereld weer een iets betere plek voor ons allen om te wonen.

  13 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   Iran in net zo corrupt als Nederland en de rest.
   Het gaat om macht en incasseren van geld voor zichzelf ten koste van de bevolking.

   Het westen levert wapens en uranium en ondersteunt foute regimes,
   het oosten levert olie en drugs en kinderen.

   De beerput gaat langszaam open, blijf alert.

   3 likes
 • wolfje schreef:

  dreigen heeft geen enkele zin als je de dreigementen niet waar maakt

  4 likes
  • weg met ons schreef:

   @wolfje

   Waaruit blijkt dat men deze dreiging, of aantijging rond corruptie, niet waar gemaakt kan worden? Of zou het op Amerikaanse leest geschoeide blufpoker zijn? Als dat zo is dan hebben degene die beschuldigd worden van corrupte en steekpenningen niets te vrezen.

   De westerse politici zullen wel druk met elkaar aan het bellen zijn wat ze moeten doen, vooropgesteld dat er werkelijk corruptie heeft plaatsgevonden, of men is druk aan het bellen om te informeren wie het zou kunnen zijn. ……”Hallo, met &*#($&&#&…was jij het %&**(&^* of waren er nog meer, zoals ^&^%&^*^ en ^%*^&%&%*, en wat te denken van (*&(*^*%*%”….Daar zullen op dit moment dan wel heldere gesprekken gevoerd worden.

   Wellicht, loopt bij een aantal westerse politici op dit moment de dunne poep langs de benen.

   Denk zelf dat het wel wat meevalt, want westerse politici laten zich kopen of zijn corrupt??? LOL!!…Nee hoor, brave jongens en meisjes zijn het, allemaal….Hier in het westen zijn alle politici van onbesproken gedrag en worden hun bankrekeningen tot in Zwitserland gecheckt, binnenstebuiten worden ze keer op keer gekeerd met het oog op eventuele malversaties, precies zoals bij de doorsnee Jan Doedel, zullen ze, mag ik toch aannemen, tot op de cent nauwkeurig gecontroleerd en zullen alle banktransacties transparant zijn. En betaling in contant geld zal het niet zijn, want ze pleiten zelf voor afschaffing van contant geld.

   4 likes
   • Albert schreef:

    Nou het kan nog in cash ook. De Midden Oosten -destabilisatie lijkt me ook door die desastreuze ‘Obama’-deal van in totaal $ 150 miljard! = $ 150.000.000.000 gewoon dus WEG (hoewel belastinggeld, ach ja!) En $ 1,8 miljard = $ 1.800.000.000.000, – in Contant GELD! Leve Trump, die pakt het anders aan!

    3 likes
    • weg met ons schreef:

     Waren we in contanten blijven afrekenen dan zouden de digitale money shitmakers nooit zover zijn gekomen met hun controle en macht. Ik ben altijd een groot voorstander geweest, en blijf dit ook, van contant/chartaal geld. Nog mooier, en was velen maler beter geweest, dat NL heel fijn en prettig de keiharde gulden had gehouden. En natuurlijk Duitsland zijn D-mark, waar de gulden aan was gekoppeld.

     4 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Haha de Perzen: schaakmeesters.

  5 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >