Homepagina » Binnenland » Ritueel misbruik in Nederland: ‘Dit is een absoluut horrorverhaal’
ritueel misbruik

Ritueel misbruik in Nederland: ‘Dit is een absoluut horrorverhaal’

In Nederland moet een nieuw onderzoek komen naar satanisch ritueel misbruik, zei oud-advocaat generaal Joost Hulsenbek in het programma Argos op NPO Radio 1. Het programma ontving 140 verklaringen over georganiseerd ritueel misbruik. “Vaststaat dat mensen die met deze verhalen komen ernstig geleden hebben en geholpen dienen te worden,” zei Hulsenbek.

Argos ontdekte opvallende overeenkomsten tussen de verhalen van de slachtoffers. Hulsenbek: “Het lijkt mij van belang dat daaraan aandacht moet worden besteed en dat het goed zou zijn opnieuw een onderzoek te starten door de overheid.”

Eén van de slachtoffers, Marinke, claimt dat ook bekendere mensen zich schuldig hebben gemaakt aan ritueel misbruik. Zes tot acht van de namen die zij noemde, zijn ook genoemd door andere slachtoffers.

Te gruwelijk voor woorden

De uitzending heeft veel losgemaakt. Tweede Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) reageerde: “Deze verhalen zijn te gruwelijk voor woorden. Verschrikkelijk ook dat slachtoffers niet worden geloofd.”

Ze zei verder dat ze vragen gaat stellen aan minister Grapperhaus. “Hij moet in actie komen om daders op te sporen.”

Telegraaf-journalist Wierd Duk twittert: “Dit is een absoluut horrorverhaal en grenst aan het surrealistische. Als het waar is en de tientallen verklaringen dus niet voortkomen uit geestesaandoeningen is het verbijsterend.”


Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zegt: “Eindelijk.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ruben schreef:

  Waarom ineens geschokt?
  Deze dingen gebeuren al zo lang en zo massaal!!!! Schering en inslag, wereldwijd.
  Maar alles moet steeds in de doofpot.
  Niet doen alsof dit nieuw is voor politiek , politie en OM.
  Jullie weten wel beter.

  64 likes
  • Rob schreef:

   Inderdaad Ruben. Daarom moet er ook elke keer opnieuw een onderzoek gestart worden. Alsof er nog niets van bekend is. En dan de overheid laten onderzoeken? Daar zitten zelf deelnemers tussen volgens diverse berichten en getuigen. Dus dat wordt wederom een doofpot onderzoek. Het is een mondiaal netwerk dat zwaar georganiseerd is. In Europa schijnt Nederland zelfs centraal te staan. Deelnemers zitten op topposities dus weinig kans dat het ooit via politiek, rechtspraak, etc aangepakt gaat worden.

   28 likes
  • ofilant schreef:

   Politiek, politie en OM weten hier zeker wel van, vergeet het koningshuis niet.
   Er zijn zoveel instanties en mensen met macht bij betrokken.
   Kunnen allemaal lekker het handje boven elkaars hoofd houden.
   Het is één grote corrupte t*ring zooi.
   Allemaal mensen die zogenaamd van niks weten.

   Het is de hoogste tijd dat er eens echt puin geruimd wordt!

   23 likes
 • Gladiator schreef:

  Hahahahahaha,

  Ik citeer: “Hulsenbek: “Het lijkt mij van belang dat daaraan aandacht moet worden besteed en dat het goed zou zijn opnieuw een onderzoek te starten door de overheid.””……………………

  Ziet u het probleem wat telkens maar weer opduikt en welk de werkelijke reden is dat er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit ook maar iets zal gebeuren inzake het ritueel in stukjes snijden van hele, ja echt waar, hele jongen jongetjes en meisjes welke totaal onschuldig overgeleverd zijn aan deze perverse oude broekzeikers welke nog amper zelf hun ding uit hun broek kunnen halen en dit liever laten doen door bijv. een meisje van 7 of 8 jaar oud welk daarna de slachtbank opgaat om aan bijv. een dobberman pincher te worden gevoerd in kleine stukjes!!!!

  Praat hopelijk toch geen grieks of zo…..bah bah bah…..

  En dit gaat al heel veel jaren zo, ja mensen, de maatjes van de lone pervert Marc D. (wie het geloofd zal zalig worden!!!) weten, oh sorry, wisten hier echt alles vanaf maar die zijn niet meer….

  Nee, die zijn er niet meer…..echter alles gaat gewoon zijn gangetje hoor, alles is hetzelfde gebleven…

  Ter info….

  Alleen in Duitsland verdwijnen per jaar gemiddeld 2600 kinderen p zeer jongen leeftijd…..en iedereen staat erbij en kijkt ernaar…..wij mensen, wij zijn de échte schuldigen want wij laten dit zienderogen toe….

  Capiche!!!

  En ik ga geen bronnen geven of een en ander onderbouwen.
  kost me echt teveel tijd. Ik heb vele vele bronnen door gelezen en doorgekeken….en daarbij, gewoon ter info, ik heb meer dan een terrabite aan docu’s op ext. schijf staan, denk eens aan het aantal uren kijken….en een veelvoud heb ik weggegooid….omdat het Godverdomde chills waren en me dit onnodig veel tijd heeft gekost.

  Men is meestal nog te beroerd om een filmpje van 30 minuten tebekijken en dan nog maar helemaal te zwijgen over de 10 delige serie “Europa-The last Battle”” ….

  Niet meer bronnen vragen aub, ga er niet op in.
  Degene die denkt dat ik bullshit zit te verkopen die denkt dat maar,

  Gegroet,
  Gladiator

  53 likes
  • Matt schreef:

   Hoe dat onderzoek gaat aflopen kun je straks zien als je het gaat vergelijken met een zelfde soort onderzoek dat gedaan is naar een heel hoog geplaatste ambtenaar die ‘toevallig’ ook nog eens baas was van justitie en dus nu nog steeds vrij van zijn riante pensioen mag genieten

   38 likes
  • P.M. schreef:

   Gladiator , ik sta volledig achter u.!!!!!!!!

   26 likes
  • Rob schreef:

   2600 is nog weinig. In Amerika verdwijnen er een veelvoud elk jaar. En over de hele wereld meer dan een miljoen per jaar wat ik zo gehoord heb. Het is in de loop der tijd wel duidelijk geworden dat het niet alleen maar lokale aangelegenheden zijn maar dat het als een web over de hele wereld ligt. Veel schijnt ook ondergronds met elkaar verbonden te zijn. Sommigen zeggen dat er hele tunnel stelsels ondergronds zijn waar ze door verplaatsen, net als het wegenstelsel aan de oppervlakte. Uiteindelijk wordt het dan een hele verborgen wereld.

   9 likes
 • Margie schreef:

  Zie ook het artikel ‘jeugdherinneringen aan hoge kringen’ van ella star

  https://www.ellaster.nl/2020/06/26/jeugdherinneringen-aan-hoge-kringen/

  Helaas gebeurt ritueel misbruik over de hele wereld…
  wellicht zorgt juist deze Corona voor vele openbaringen!
  Corona, kring van Licht 👑🌠🙌

  22 likes
 • Petrus schreef:

  De overheid gaat het nooit onderzoeken, want een deel van de overheid is er zelf bij betrokken!!!!!!!

  19 likes
 • Petrus schreef:

  Beetje goedkope reactie van Attje Kuiken want half Nederland weet dit al enige jaren maar wordt nooit geloofd.

  13 likes
 • Peter schreef:

  In Hilversum en Amsterdam lopen veel BNN’ers rond die ook bij die randdebielen horen.
  Vaak zijn ze te vinden in links activistische kringen..

  11 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ook in Nederland verdwijnen er over de duizend kinderen per jaar en politiek doet niets.

  9 likes
 • Cornelis wesdorp schreef:

  Een goede docu is op het kanaal van titus frost op youtube…dit is er 1 van…https://youtu.be/uz4GT8F3Jso….de andere staan er ook op maar kan ik zo vlug niet vinden…errug goed en een eye opener

  3 likes
 • exegese schreef:

  Uw tegenpartij, de duivel, gaat ongehinderd rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. Satan heerst nog altijd ongenaakbaar en laat het zonder schroom een ieder zien die er naar durft te kijken ! Zo’n beetje iedereen op een machtspositie die hen een strobreed in de weg zou kunnen leggen is medeplichtig en/of chantabel. Het is aan het volk om dit een halt toe te roepen door alle macht onderuit te trekken door er simpelweg niet meer aan mee te werken. Van de zittende macht hoeft niemand meer iets te verwachten, die is volledig in the pocket ! Een miljoen onschuldige kinderen wereldwijd elk jaar weer worden op afschuwelijke wijze willens en wetens misbruikt en vermoord.

  3 likes
 • enki schreef:

  Eén van de slachtoffers, Marinke, claimt dat ook bekendere mensen zich schuldig hebben gemaakt aan ritueel misbruik. Zes tot acht van de namen die zij noemde, zijn ook genoemd door andere slachtoffers!!!! Noem die namen dan eens een keertje….. Dan kunnen we zelf stappen gaan ondernemen. Kijk een demmink is een soort van lastig om bij te komen… maar een 1 of andere BNer easy

  2 likes
 • Angelique schreef:

  Jaren terug stond er een artikel op Boublog.nl ; Ritueel misbruik van kinderen: een slachtoffer getuigt. Hier terug te lezen. http://www.boublog.nl/2013/05/14/ritueel-misbruik-van-kinderen-een-slachtoffer-getuigt/comment-page-2/ Voor oudere reacties blauwe link aanklikken.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Adrenochrome :

  Te oogsten bij kinderen.

  https://youtu.be/jK7C3kB1iCA

  0 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  grapperhaus

  Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

  Vorig jaar ontstond er ophef over een ...

  >