Binnenland

Ritueel misbruik in Nederland: ‘Dit is een absoluut horrorverhaal’

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Nederland moet een nieuw onderzoek komen naar satanisch ritueel misbruik, zei oud-advocaat generaal Joost Hulsenbek in het programma Argos op NPO Radio 1. Het programma ontving 140 verklaringen over georganiseerd ritueel misbruik. “Vaststaat dat mensen die met deze verhalen komen ernstig geleden hebben en geholpen dienen te worden,” zei Hulsenbek.

Argos ontdekte opvallende overeenkomsten tussen de verhalen van de slachtoffers. Hulsenbek: “Het lijkt mij van belang dat daaraan aandacht moet worden besteed en dat het goed zou zijn opnieuw een onderzoek te starten door de overheid.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eén van de slachtoffers, Marinke, claimt dat ook bekendere mensen zich schuldig hebben gemaakt aan ritueel misbruik. Zes tot acht van de namen die zij noemde, zijn ook genoemd door andere slachtoffers.

Te gruwelijk voor woorden

De uitzending heeft veel losgemaakt. Tweede Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) reageerde: “Deze verhalen zijn te gruwelijk voor woorden. Verschrikkelijk ook dat slachtoffers niet worden geloofd.”

Ze zei verder dat ze vragen gaat stellen aan minister Grapperhaus. “Hij moet in actie komen om daders op te sporen.”

Telegraaf-journalist Wierd Duk twittert: “Dit is een absoluut horrorverhaal en grenst aan het surrealistische. Als het waar is en de tientallen verklaringen dus niet voortkomen uit geestesaandoeningen is het verbijsterend.”


Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zegt: “Eindelijk.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Hahahahahaha,

Ik citeer: “Hulsenbek: “Het lijkt mij van belang dat daaraan aandacht moet worden besteed en dat het goed zou zijn opnieuw een onderzoek te starten door de overheid.””……………………

Ziet u het probleem wat telkens maar weer opduikt en welk de werkelijke reden is dat er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit ook maar iets zal gebeuren inzake het ritueel in stukjes snijden van hele, ja echt waar, hele jongen jongetjes en meisjes welke totaal onschuldig overgeleverd zijn aan deze perverse oude broekzeikers welke nog amper zelf hun ding uit hun broek kunnen halen en dit liever laten doen door bijv. een meisje van 7 of 8 jaar oud welk daarna de slachtbank opgaat om aan bijv. een dobberman pincher te worden gevoerd in kleine stukjes!!!!

Praat hopelijk toch geen grieks of zo…..bah bah bah…..

En dit gaat al heel veel jaren zo, ja mensen, de maatjes van de lone pervert Marc D. (wie het geloofd zal zalig worden!!!) weten, oh sorry, wisten hier echt alles vanaf maar die zijn niet meer….

Nee, die zijn er niet meer…..echter alles gaat gewoon zijn gangetje hoor, alles is hetzelfde gebleven…

Ter info….

Alleen in Duitsland verdwijnen per jaar gemiddeld 2600 kinderen p zeer jongen leeftijd…..en iedereen staat erbij en kijkt ernaar…..wij mensen, wij zijn de échte schuldigen want wij laten dit zienderogen toe….

Capiche!!!

En ik ga geen bronnen geven of een en ander onderbouwen.
kost me echt teveel tijd. Ik heb vele vele bronnen door gelezen en doorgekeken….en daarbij, gewoon ter info, ik heb meer dan een terrabite aan docu’s op ext. schijf staan, denk eens aan het aantal uren kijken….en een veelvoud heb ik weggegooid….omdat het Godverdomde chills waren en me dit onnodig veel tijd heeft gekost.

Men is meestal nog te beroerd om een filmpje van 30 minuten tebekijken en dan nog maar helemaal te zwijgen over de 10 delige serie “Europa-The last Battle”” ….

Niet meer bronnen vragen aub, ga er niet op in.
Degene die denkt dat ik bullshit zit te verkopen die denkt dat maar,

Gegroet,
Gladiator

Margie
Margie
3 jaren geleden

Zie ook het artikel ‘jeugdherinneringen aan hoge kringen’ van ella star

https://www.ellaster.nl/2020/06/26/jeugdherinneringen-aan-hoge-kringen/

Helaas gebeurt ritueel misbruik over de hele wereld…
wellicht zorgt juist deze Corona voor vele openbaringen!
Corona, kring van Licht ???

Ruben
Ruben
3 jaren geleden

Waarom ineens geschokt?
Deze dingen gebeuren al zo lang en zo massaal!!!! Schering en inslag, wereldwijd.
Maar alles moet steeds in de doofpot.
Niet doen alsof dit nieuw is voor politiek , politie en OM.
Jullie weten wel beter.

Cornelis wesdorp
Cornelis wesdorp
3 jaren geleden

Een goede docu is op het kanaal van titus frost op youtube…dit is er 1 van…https://youtu.be/uz4GT8F3Jso….de andere staan er ook op maar kan ik zo vlug niet vinden…errug goed en een eye opener

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x