CoronaBinnenland

‘Het tirannieke regime is heel druk met voorbereidingen om de vrijheid weer van ons af te pakken’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Er is vanuit gemeenten, burgemeesters en het Veiligheidsberaad forse kritiek op de nieuwe, permanente coronawet, schrijft Trouw. Bij een pandemie krijgt het kabinet verregaande bevoegdheden, zoals het sluiten van publieke plekken en het verplichten van testen, quarantaine of het dragen van een mondkapje.

De bestuurders zeggen dat de wet te snel in elkaar is gezet en verwachten bovendien problemen door onduidelijkheid.

“Het kabinet wil de rampzalige ‘coronamaatregelen’ van de afgelopen twee jaar permanent in de wet verankeren. Zo sorteren ze voor op nieuwe lockdowns, QR-tirannie en andere totalitaire ‘maatregelen’. Onacceptabel,” vindt Forum voor Democratie. De partij heeft een petitie gelanceerd om de permanente coronawet te stoppen, die hier kan worden gevonden.

Dat gaan we nooit accepteren

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren roept op: “Terwijl Nederland deze zomer geniet van relatieve vrijheid is het tirannieke regime heel druk met voorbereidingen om die vrijheid weer van ons af te pakken. Al ruim 70.000 mensen tekenden de petitie om zich hiertegen uit te spreken! Teken ook en deel deze petitie massaal!”

Ook andere partijen reageren uiterst kritisch. “Als je niet eens weet wat wel en niet werkt, kun je géén vrijheidbeperkende maatregelen wettelijk verankeren!” stelt PVV-Kamerlid Fleur Agema. “Stop de coronawet.”

Kamerlid Wybren van Haga reageert: “Na uitgebreid Wob-onderzoek is gebleken dat ambtenaren, de Tweede Kamer en ministers grondwettelijke rechten van burgers op allerhande manieren hebben omzeild en overtreden. Nu willen diezelfde mensen alles verankeren in een permanente coronawet. Dat gaan we nooit accepteren!”

Het circus begint binnenkort weer opnieuw

“Als mensen (en politici) nog steeds niet het gevaar zien van de permanente coronawet, dan is het te laat,” waarschuwt Robert Jensen.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn schrijft: “Het feit dat er überhaupt een voorstel voor een nieuwe coronawet op tafel ligt, die de regering permanent bevoegdheden geeft om ingrijpende maatregelen te nemen, en er nu haastig doorheen wordt gedrukt, zegt meer dan genoeg: het circus begint binnenkort weer opnieuw.”

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
karton
karton
7 maanden geleden

En tóch blijft onze “regering” blèren, dat wij in een “democratie” leven !
Waar haalt dat zootje de euvele moed vandaan om dat te kunnen blijven blèren ?

Psa
Psa
7 maanden geleden

Waarom zijn er zover berg en strand doden gaat het vaccin eindelijk werken?

Willy wonka
Willy wonka
7 maanden geleden

Nooit werk ik daaraan mee. nooit gedaan ook!

Kort en bondig
Kort en bondig
7 maanden geleden

Dat was te voorspellen, was vorige zomer idem dito, die stoppen nooit

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

169
0
We lezen graag je reactie!x