UFO

We are not alone: Basement Jaxx maakt nummer over UFO-ervaring

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Felix Buxton, de man achter DJ-duo Basement Jaxx, heeft een nummer geschreven over buitenaardse wezens. Hij beweert dat hij onlangs een UFO heeft gezien. Het object schoot razendsnel voorbij aan het hoofdkwartier van de band in Londen.

De muzikant zag naar eigen zeggen een vliegende schotel in de buurt van zijn studio in Londen. Het nummer heeft de naam ‘We Are Not Alone’ gekregen, zo vertelt Buxton aan het Britse magazine The New Review.

“Ik zag iets in de lucht hangen,” zei hij. “Eerst dacht ik dat het de reflectie van een auto was. Maar eigenlijk zag het er echt uit als een vliegende schotel.”

Hoewel Buxton wel inziet dat het niet om een alledaagse getuigenis gaat, sprak hij er toch over tijdens een lezing aan de Oxford-universiteit. “De studenten deden er normaal over,” legde hij uit. “Mensen van mijn generatie reageren vaak een stuk bozer als je vertelt dat je iets hebt gezien wat je niet begrijpt. Dat bewijst maar weer hoe gesloten de geest van de mens over het algemeen is.”

[New Review]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
7 jaren geleden

Is China is het heel normaal om lid te zijn van een UFO club.
Daar is dat net zoiets als lid zijn van een voetbalclub, schaakclub, bridgeclub etc.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x