Het Complot

Amerika, het land van bedrog en massahypnose (video)

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de tijd van het Romeinse Rijk kozen vrije mensen ervoor om slaaf te worden zodat ze geen belasting hoefden te betalen.

In het moslimrijk konden veel christenen gemakkelijk worden bekeerd door ze vrij te stellen van belastingen. Toen werkte het perfect, net als vandaag de dag, zij het in een iets andere vorm.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De mensheid heeft in het verleden laten zien dat ze in staat is te kiezen voor onbegrijpelijke overtuigingen. Dat is ook de reden waarom de elites mensen minachten.

Oklahoma City

Hoezeer mensen worden misleid wordt duidelijk gemaakt aan de hand van serie video’s. In de eerste video is te zien hoe de reguliere pers verslag doet van de bomaanslag in Oklahoma City. De bevolking is daarna geconditioneerd om het nieuws weer te vergeten.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie gaf toe dat het Murrah-gebouw was vernietigd met behulp van explosieven, in plaats van een autobom. Diverse explosieven werden onschadelijk gemaakt en verwijderd uit het gebouw. Latere video’s over hoofdschuldige Tim McVeigh en de Michigan Militia bleken een sprookje te zijn dat bedacht was door de FBI.

In totaal kregen 20 miljoen mensen de waarheid voorgeschoteld. Toen Tim McVeigh ter dood werd veroordeeld kwamen deze 20 miljoen mensen echter niet in opstand.

De tweede video gaat over een uitzending van een populair televisieprogramma in Oostenrijk. Het onderwerp is 9/11 en de oorlog tegen terrorisme. De Zwitserse historicus van de Universiteit van Basel twijfelt aan het officiële verhaal van 9/11 en stelt dat angst voor terrorisme wordt misbruikt om oorlogen om hulpbronnen goed te praten.

Mentale conditionering

De derde video toont een Brits programma waarin wordt gedemonstreerd hoe ‘mentale conditionering’ wordt gebruikt om onschuldige mensen misdaden te laten bekennen en hoe gemakkelijk effectieve moordenaars als bijvoorbeeld James Holmes, Sirhan Sirhan, Lee Oswald, Tim McVeigh, Anders Breivik en vele anderen worden gecreëerd.

Dan hebben we het nog niet gehad over Osama bin Laden, een CIA-agent die in 2001 kwam te overlijden. Een decennium later dook hij op in tientallen filmpjes. Saillant detail was dat hij er steeds jonger uit kwam te zien. Meer dan 50 miljoen mensen kregen het bewijs te zien, maar niemand lijkt het zich nog te herinneren.

Samenvattend is duidelijk geworden dat de algemeen geaccepteerde versie van het verhaal van de bomaanslag in Oklahoma City onjuist is. Iedereen wist het, alleen iedereen is het op mysterieuze wijze weer vergeten. Mensen lijken vergeten te zijn wat persvrijheid inhoudt.

Voorts werd getoond wat alle Amerikanen door middel van zeer geavanceerde mind control-technieken is aangedaan. Duidelijk werd dat 9/11 is veroorzaakt door het opblazen van gebouwen. Enkele van de daders werden voor een publiek van 90 miljoen mensen gearresteerd. De mensen wisten het, maar zijn het op de één of andere manier vergeten. Ze zagen het, maar hebben er geen herinneringen aan.

Mind control

In onderstaande video is te zien hoe nieuwslezer Dan Rather de arrestatie van de daders aankondigt, maar hij herinnert zich er later niets meer van. Hij is niet de enige. Het is alsof de collectieve herinneringen zijn weggepoetst.

Wat is de moraal van dit verhaal? Veel gebeurtenissen die volgens jou hebben plaatsgevonden, hebben in werkelijkheid nooit plaatsgevonden. Een groot deel van wat je ervaart als echt, of het nu gaat om de geschiedenis of de werking van tijd en ruimte, is ongetwijfeld heel anders dan je denkt.

Als je elektronische apparaten in huis hebt, stel je jezelf onherroepelijk bloot aan krachtige mind control en zijn je percepties niet langer betrouwbaar. Door je te verbinden met de Schumann-resonantie, de hartslag van de aarde, heeft mind control geen vat op je.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beschouwer
Beschouwer
11 jaren geleden

Vele mensen laten zich van alles wijsmaken iedere keer maar weer. Als je met zulke mensen praat kom je er al snel achter dat ze een plaat voor de kop hebben en velen kiezen daar zelf voor. Ik ben snel klaar met zulke types want je praat tegen een muur. Een plaag voor zichzelf, anderen, de natuur en de wereld.

sparky
sparky
11 jaren geleden

En hoe kan ik mij verbinden met de Schumann-resonantie, de hartslag van de aarde?

Lammy
Lammy
11 jaren geleden

Ik ben mij ervan bewust dat wij op het financiële gebied met heel de wereld te maken hebben. Maar zou het nu eens niet wat verstandiger zijn om met z’n allen de neus in de richting van Nederland te steken? En hier eerst ook eens de corruptie gaan opsporen, en dat opruimen? Zodat wij eindelijk eens gewoon lucht kunnen happen, en energie vergaren om de rest van de wereld onder de loep te nemen, en daar mee aan het werk gaan, of blijven we gewoon losse flodders af schieten.

jay
jay
11 jaren geleden

helemaal mee eens. Moedeloos kan/zou je er van worden. Helaas is het nog steeds de grote meerderheid met die oog en oorkleppen.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x