Straling

Mobieltje verandert enzymoplossing in gel

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het niet-thermische effect van mobiele telefoons is afhankelijk van de wisselwerking tussen eiwitten en water. Het onthult de invloed van zwakke elektromagnetische velden op het lichaam.

Door blootstelling aan radiofrequente straling van mobiele telefoons raken de hersenen en hersencellen van ratten beschadigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het blijkt dat de straling veel biologische effecten veroorzaakt doordat water in de cellen begint te stollen.

De effecten van blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden worden ingedeeld in thermische effecten en niet-thermische effecten. Thermische effecten hangen samen met de door blootstelling veroorzaakte opwarming van het lichaam.

Er komt steeds meer bewijs dat blootstelling aan radiofrequente velden tot niet-thermische gezondheidseffecten, zoals kanker of niet-specifieke gezondheidsklachten, kan leiden. Radiofrequente elektromagnetische velden in de leefomgeving zijn onder andere afkomstig van mobiele telefoons, radio- en televisiezenders, wifi-apparatuur, DECT-telefoons en magnetrons.

Acetylcholine-esterase

Na blootstelling aan radiofrequente straling van mobieltjes vinden veranderingen plaats in de oplossing van een enzym, zo hebben onderzoekers van de Universiteit van Rome aangetoond.

Het enzym, acetylcholine-esterase, draagt het signaal van een zenuwcel over naar receptoren van een spiercel, waardoor deze samentrekt. De neurotransmitter breekt door hydrolyse af, nadat de informatie tussen twee zenuwcellen is overgedragen. Bij alzheimerpatiënten wordt met medicijnen de afbraak van acetylcholine-esterase geremd om het dementeren tegen te gaan. Veel zenuwgassen en neurotoxinen zijn sterke remmers van acetylcholine-esterase en kunnen spiercellen continu stimuleren tot samentrekking.

De onderzoekers besloten acetylcholine-esterase van een sidderaal te bestuderen. Het enzym werd opgelost in water en vervolgens variërend van 1 tot 50 minuten blootgesteld aan radiofrequente straling tussen de 915 en 1822 megahertz. Ook werden monsters in aluminiumfolie gewikkeld om het verschil te kunnen meten.

Hydrogel

De verstrooiing van röntgenstraling liet een drastische verandering in de samenstelling van het eiwit in de oplossing zien. Na circa 20 minuten blootstelling begon zich als gevolg van de faseovergang hydrogel te vormen in de oplossing. De monsters die waren gewikkeld in aluminiumfolie bleken na het experiment onveranderd.

Het enzym heeft een sterke negatieve lading en is gevoelig voor fluctuaties van het elektrische veld dat wordt gegenereerd door de radiofrequente straling van mobiele telefoons, met de vorming van de hydrogel als gevolg.

Er kan niet langer worden gezegd dat er geen mechanisme is waarmee niet-thermische effecten van elektromagnetische velden kunnen worden verklaard. Daarnaast is het goed mogelijk dat de advieswaarden voor magnetische velden wel degelijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

Bron: I-sis.org.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
SSSDrome
SSSDrome
11 jaren geleden

Ok,pleur die telefoons maar weg en breek de zendmasten maar af, dan ontwikkelen onze zachte hersenorganen zich ook eens een keer en kunnen we in no-time (=nu) weer helderziend, -horend, en wetendheid ervaren en daarbij telepathie beoefenen. Is allemaal veel goedkoper en geavanceerder dan die primitieve internet en telefonie. =)

Silber eye
Silber eye
11 jaren geleden

De overheden weten hier al heel lang van af maar hebben geen enkel belang om dit fenomeen aan te pakken men is immers te controleren als gebruiker van deze apparatuur (navigatie app dito)
Het aantal slachtoffers vind men te verwaarlozen tegen de zegeningen welke het oplevert.
Maarrr je kan als gebruiker wel maatregelen nemen tegen deze negatieve stralingseffecten.

Rosa
Rosa
11 jaren geleden

En daardoor worden dus die kleine wezentjes als bijen vermoord.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x